I da,dok god ne otvore apple store kod nas nema sanse da cu ovim lesinarima sto ih dovlace davati za telefon 500-900 evra,to je moje misljenje.
Realno razmisljanje, imas drugacije potrebe koje ti bolje ispunjava telefon sa vecim ekranom. u svakom slucaju to nikako ne znaci da je iphone los telefon.
Ali nije bas najbolje prilagodjen nasem trzistu i sa ovim novim apdejtom je jos gore po tom pitanju.
Niko nije ni rekao da je los telefon. Zapravo odlican je i jedan od najboljih na trzistu (iako nisam fan iOS i Apple politike).
Ali nije bas najbolje prilagodjen nasem trzistu i sa ovim novim apdejtom je jos gore po tom pitanju.
Mada, videh da su 16gb modeli veoma brzo prodati za 900e na forumu. Kad se samo setim da su sverceri svojevremeno ip4 prodavali za 1400e i da su imali kupce. Neverovatan fenomen.
^^ Da, deluje nekako...hm...
A ostali dajte bre manje spama da se ne zakljuca jos jedna tema o telefonu. Da li je moguce da ste toliki pajseri![]()
kad si već rešio da me citiraš- a lepo sam rekao da se odjavljujem od pisanja u temi.. :wave: Nisam znao da sa manjim megahercima Iphone5 može bude brži od bržih na papiru telefona...Ali ajd, da verujem testovima na Anandtechu. Arhitektura a6 je čudo ....I odoh odmah da platim 1000 eu za revolucionarni prozvod sa dva cpu-a i 1gb rama...:wall: Stvarno vredi te pare..c:d Ja sam pisao sa stanovišta korisnika...Ne dobijam ništa više od telefona od 400 eu...Zašto bih platio 600 eu više za nešto što ne vredi toliko? To je poenta.. :smoke: Znači, ne navijam ni za koga jer imam 40 godina i mnogo iskustva u IT tehnologijama.-. Kupio buh ga da je IOS malko bolji i da je tel 400 eu..Toliko, po meni vredi..Ostalo je bacanje para.. ..Samo zdravo razmišljam..A tržište mi je jako poznato jer mi je to posao...A ko ima novca za prosipanje da kupi nešto što u odnosu na konkurenciju ne vredi toliko, neka kupi pa ovde izbaci utiske..Možda grešim i IP5 vredi soma eu... ,) Ebeš ovo prepisivanje sa neta.. Ko je kupio da napiše neki utisak? Ali ne adolescentno infantilni , nego realni...da si pratio malo ovaj thread, znao bi da iphone trenutno ima najjači procesor u ponudi: http://forum.benchmark.rs/showthrea...vanicna-tema&p=3019242&viewfull=1#post3019242
Психолошки профил ајфон фанова. Ма Боље да не кажем шта мислим ја разумем да неко има пара и воли да да за телефон али за нешто чије компоненте вреде једва 200долара дати 900+ то може само Епл фанбојLegalna prodaja ovde bez operatera bi bila dranje. Jednostavno pretvoris cenu u dolarima u identicnu cenu u eurima, pa dodaj carinu, porez, marzu i dobices oko ~1000e. Ovo se isplati uzeti samo preko operatera. Mada, videh da su 16gb modeli veoma brzo prodati za 900e na forumu. Kad se samo setim da su sverceri svojevremeno ip4 prodavali za 1400e i da su imali kupce. Neverovatan fenomen.
Психолошки профил ајфон фанова. Ма Боље да не кажем шта мислим ја разумем да неко има пара и воли да да за телефон али за нешто чије компоненте вреде једва 200долара дати 900+ то може само Епл фанбој
Психолошки профил ајфон фанова. Ма Боље да не кажем шта мислим ја разумем да неко има пара и воли да да за телефон али за нешто чије компоненте вреде једва 200долара дати 900+ то може само Епл фанбој
Pa i S3 ti vredi 100dolara pa za njega davaju po 600€…
Jel moguce da ovakvih likova ima po IT forumima :wall:
Apropro background audia ima li neka fora - tweak da recimo mogu da paralelno da pricam sa nekim na skype-u i slusam muziku? Push notifikacije savrseno rade na defaultnoj mail aplikaciji koja je za mene dres, ali gmail app ni da cuje za push iako je podrzan.
.
Legalna prodaja ovde bez operatera bi bila dranje. Jednostavno pretvoris cenu u dolarima u identicnu cenu u eurima, pa dodaj carinu, porez, marzu i dobices oko ~1000e. Ovo se isplati uzeti samo preko operatera. Mada, videh da su 16gb modeli veoma brzo prodati za 900e na forumu. Kad se samo setim da su sverceri svojevremeno ip4 prodavali za 1400e i da su imali kupce. Neverovatan fenomen.
Sve sve, ali ti bi da slusas ziku i skajp, svaka cast!![]()
Ovo je neki zesci trol video, odnosno ovo je glumica 200%..
iPhone 4 kada se pojavio kostao je kod nas 89000dinNije mi jasno na osnovu cega zakljucujes da bi iPhone u legalnoj prodaji kostao oko 1000 evra kada iPad 3 16Gb WiFi legalno kod nas u prodavnici mozes kupiti za oko 500 evra?
@webster zato sto si ti prodavao iPhone 4 za 330e, koji je realno u rangu sa S ~ S+ koji kosta 180e, nisi ti jedini pun je net takvih oglasa.
padawan je napisao(la):Dobro je objasnio zasto bi kostali 1000e i u pravu je. Pogledajte koliko kostaju Macbook racunari... i slicno.
ilidan je napisao(la):iPhone 4 kada se pojavio kostao je kod nas 89000din
Cena MBR-a ovde je koliko ja znam 279000 dinara iliti nesto preko 2400 evra, cena istog modela u Italiji je 2300 evra, razlika nije enormna. jednostavno to je cena MBR-a u Evropi. ne vidim zbog cega bi u fiktivnoj situaciji da se iphone pojavi u prodaji kod nas bio preko 5% skuplji nego u ostatku Evrope, kada su ostali kod nas zvanicno dostupni Apple proizvodi u tom cenovnom rangu.
ocigledno je da ovde postoji nekih problema na relaciji apple-srbija e sad tacno kojih to nisam merodavan da odgovorim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari