Šta je novo?

Torchlight II

Ne znam na čega je mislio, torchilght grafika je mnogo bliža wow-olikoj grafici nego što je to D3 :)

Pa bas to. I jedna i druga igra imaju WoW grafiku sa malo poligona.

Diablo kao ima neki mix stilova ali je svejedno bezveze. Kada sam video kako izgleda Diablo smorio sam se maksimalno.

Obe igre imaju bezveze grafiku, zato nema smisla reci kako Diablo 3 ima duplo bolju grafiku od TLa.

Dark Souls je vise Diablo igra od D3.

meni je d3 grafika skroz ok za taj tip igara. tl2 mi je nekako decije

ja sam rekao nikad ne bih igrao wow zbog grafike, a posle sam igrao i super mi je bilo, zaboravio sam na grafiku... tad sam skinuo te predrasude o grafici, i očekujem super zabavu od TL2..

MADA

JE*AO IH nedostatak čiste summoner klase. BRE.

kad je launch?

i da... evo zašto je d3 bolji od tl2 :)

I think it's great that Activision patched it so that the chat would be forced upon players the moment they start the game. That way players would have penises and insults greeting them the moment they start their latest session, which in turn is guaranteed to make them grin and therefore have a better time. It's simple psychology, which is why Diablo III is going to have lots of happy players while Torchlight II, which makes you play with people in order to see their comedy penises, is likely going to have a high suicide rate among users.

Stvarno odlicne ocene. Cudi me da IGN jos nije odradio review.

moguce :)

anyways, za jednu indie igru, autsajdera super :)

uglavnom, smatram da sajtovi nisu potkupljeni, em sto runic nema kesa za to, em sto su mali sajtovi... veci ce sigurno biti potkupljeni, ali od strane blizzarda :) tako da su ovi merodavniji :)

Najmerodavniji smo mi igraci,sajtovi mogu da pisu sta hoce.Mene je d3 toliko razocarao,da cu tl2 ipak dati sansu...Videcemo veceras sta ce biti i da li ce ispuniti ocekivanja..

naravno. samo to je sve subjektivan osecaj. novinari su tu da budu objektivni (sto nazalost obicno nisu, zavisi kolko ih podmazu). ljudi su skloni da radije veruju poznatim sajtovima, nego random likovima na forumu :)

trollface.png

svaka čas'

da sam ovo napisao na sk forumu, dobio bi salve psovki od napaljenika i insta-ban ;)

Btw, ne mogu isčekam večeras, ali kapiram da neću stići igrati od 20h, nego tek oko 23h..

Imam 5-6 ortaka koji su uzeli kad i ja, još u junu.. a ko hoce da doda - http://steamcommunity.com/id/2saint4u

Takodje. Ali zato ne moze account da se napravi. Prebukirani serveri. :D

prva impresija: ju što je ovo dobro :D

nisam ni pokušao da napravim acc :) samo ušao u single player... znao sam da će serveri da im prsnu :) ovo bar može da se igra za razliku od diabla na dan lansiranja haha :D

Inace za sve one koji nece da kupe igru a hoce da je probaju, mozete je vec skinuti sa torrenata i igrati.

Pa ko zna mozda kasnije i kupite igru?

Poslednja izmena:
Krenuo da igram, smorila me žena, hoće da narani stoku na fejsglupu (***, još nemam komp u kuhinji.)
Ekstra mi je sto sam usred kvesta ugasio igru, i kad sam se probao ponovo uključiti (samo da vidim odakle ću morati ponovo ići,) ukapirao sam sa me igra vraća na sve isto kao da sam lupio pauzu i nastavio. Nice.

Nazad
Vrh Dno