Šta je novo?

iPhone 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Apple ima jednogodisnji razvoj iPhone-a, dok su ostali to skratili na 6m, ili bar izbacuju svakih 6m po jedan uredjaj iz razlicite kategorije. Sa ovakvim tempom Apple ne moze da se poredi sa ostalima. Definitivno su pregazeni.

edit:
A trebali su da prekinu sa key-note dogadjajima i smisle nesto potpuno novo. To valjda umeju?

Poslednja izmena:
..and one more thing... we cloned Steve Jobs. He will be with us and rocking in 20 years.

a6_hero.png

Sta ce od ovih iOS6 "noviteta" biti dostupno na ip 4s i ip4?
Panorama? Novi iMovies? Nova Siri?

Meni se ovo nista ne dopada... Opet nema nista zbog cega bih presao sa iPhone4. Opet cu da cekam sledecu generaciju i nekoj radikalnijoj promeni dizajna... a i mislim da mi je vreme za iPad.

Zgodni updejti nas cekaju u iOS6 doduse. To me raduje. Ionako sam prestao da ocekujem neke revolucionarne (prave revlucionarne) promene u samom OS-u. Sve je na programerima i app-ovima. Voleo bih da se malo vise bace na neke druge aplikacije osim igrica...

Kad ce vise prokleti Logic X???? Ubise ih ovi iz AVID-a sa ProToolsom... katastrofa.
Od predstavljanja iPhone-a 4 sve je krenulo nizbrdo. I to rapidno...

E, da: Mislim da ce ove nove slusalice biti ekstra! Prethodni in-ear je imao fantastican zvuk za te pare. Jedva cekam da probam ove nove!

Poslednja izmena:
Ipak nema novog iPada.

Ne znam za vas, ali ja sam prilicno razocaran ovim sto smo videli. Nije ni s3 nadmasio a tek se ocekuju nove android zveri.
Jedino sto mi se dopada je kvalitet izrade i materijali, tu bi Samsung mogao nesto da nauci od Epla.
Nista, cekamo novi Nexus, nadam se da ce da ga pravi Motorola od kevlara.

Tt2b5

Nista fingerprint scan... :(

Sta ce od ovih iOS6 "noviteta" biti dostupno na ip 4s i ip4?
Panorama? Novi iMovies? Nova Siri?
Ja imam iOS6 Beta 4 na iP4 i nema ništa od toga, ima novi maps koji je katastrofa jer ajde što nema puteva nema ni zum normalan, sve je zamućeno i daleko. Ima cloud tabove u safariju i aplikaciju passbook (za čuvanje podataka o kreditnim karticama i plaćanje klikom ali ne radi kako treba još uvek), malo je meni izmenjen, GPS je pod Privacy, Personal Hotspot, Do Not Disturb opciju (kao Silent profil, tako nešto) i još neke minorne dodatke.

Od svega navedenog meni se najviše sviđa to što FaceTime sada radi na 2G/3G konekciji.

@Emix:
Ko to jos kupuje.

@priest:
Ovde nema niceg revolucionarnog. Sve je vec vidjeno pre nekoliko meseci na npr. S3.

Pa realno odlicna srednja klasa telefona...

Poslednja izmena:
Hahahaah Revolucija , kakav podbacaj Epla , pa oni ne da nisu stigli Galaxy SIII nego mu nisu ni prisli....
Mada nesumljam da ce Epl fanovo kupovati i ovo razcarenje od telefona i lagati sebe da imaju najbolji telefon ;)

nije sto nije u odnosu na 4s, nego realno ljudi koji imaju obican iP4 ne trebaju da razmisljaju da ga zamene ako planiraju da ostanu na iOS-u. e bre, a bas sam ocekivao nesto novo... da sad vidim da nema ni fingerprint

S3 ima osetno veci ekran i daleko bolji OS, sa druge strane iP5 nema ni jednu prednost.

Pa realno odlicna srednja klasa telefona...

Pa to kazem, realno. Daleko od toga da je telefon los (ko kaze da jeste, samo hejtuje za dz), ali porediti ga sa recimo s3, ili ne daj Boze Note-om, je u najmanju ruku smesno. Telefoni su dve razlicite klase. I stoji da Samsung moze da nauci nesto od Apple-a sto se tice materijala.

I hdmi i nfc, a za autonomiju ćemo da vidimo tek. iPhone 5 nema ni jednu prednost, čak mi je i ruzniji sa prednje strane-trebali su malo i da ga prošire i da idu na 16:10 odnos strana, pa da ekran bude još veći i dizajn nekako skladniji. Ovako izgleda kao da je neko razvukao i ispresovao malo iP4.

Poslednja izmena:
Videcemo da li ce uspeti da prodaju 10 miliona komada prve nedelje, kako se ocekuje. Licno mislim da hoce, iako ne vidim razlog zasto bi neko zamenio 4s za 5. Jedino taj LTE dodje kao velika funkcionalna razlika izmedju 2 modela.

Tt2b5

Niko da da odgovor sta se nalazi sa druge strane Lighting kabla.

edit:
Nasao sam odgovor: Lightning to USB Cable.
Ostalo u kutiji:
iPhone 5
Apple EarPods with Remote and Mic
Lightning to USB Cable
USB Power Adapter
Documentation

A ovo se dodatno kupuje?
specs_accessories_30pin.jpg

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad