Šta je novo?

Project: Black & Blue (Cooler Master RC690) -worklog

• Začetnik teme Začetnik teme sinda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
aaaaa to....ma to je bilo samo test slikanje,reseno je danas 😉 there you go :

img4737copy.jpg

:smoke:

Znaci brate cista perverzija,svaki detalj picnut.Svaka cast !
Jesi mozda zapamtio temperature komponenti u staroj verziji istog da uporedis sa ovim ljepotanom?

Hvala,trudim se da ga sto detaljnije odradim 😉

Sto se temperatura tice,nisam nista prethodno merio,tj kada su komponente bile u tom kucisti (sad su u nekom jezivom kinezu pa se to ni ne racuna 🙂 )medjutim,danas sam cisto testa radi,pokrenuo sve ventilatore,znaci 2x14 cm on top (900rpm) ova dva 12cm, napred takodje na 900-1000 rpm,o ovaj nazad exaust takodje na nekih 900 rpm,stavio ruku unutra i *** prava PROMAJETINA!!!!!! a za moj ukus,uopste nije bucno....kontam da ce temperature biti extra sa ovakvim airflow-om....🙂

U jeeee. Kakav sam ja lik,ja sam tek sad video ovu temu 🙁
Extra ,svidja mi se projekat,kreativnost,pedantnost,estetika.
Dodacu jos ,svaka cast na strpljenju..

Idemo dalje,maltene pa sve zavrseno!:wave:

prelepljeni kondenzatori:

img4773copy.jpg
img4774copy.jpg

img4775copy.jpg
img4777copy.jpg

img4779copy.jpg

Megisha je bio na suncanju ,)

img4786copy.jpg

i na kraju:

img4792copyx.jpg

finalne fotke kroz koji dan,stay tuned!!!

Poslednja izmena:
Bravo sinda, extra je, ideje su tu da se malo kopiraju, ali dodas nesto novo da ne izgleda bas isto.

Mislis da je Igor prvi izlepio kondenzatore? 😉

Lepo si mi odgovorio, nema šta... 😛
Ja sam to prvi put video kod Igora, lično.
Sve u svemu, propala mi šala... ali šali na stranu, sve izgleda apsolutno mamoyebno. Samo pazi kad budeš radio finalne fotke, na onim pređašnjim (pre fotki farbanja šrafova) ti je od svetla dosta toga vuklo na zeleno...
Odradi natenane fotke, pa da balavimo ko' ljudi... :Klanjanje

hahahah 🙂 ma opusteno,to prelepljivanje kondenzatora je postala neka normalna stvar kod iole ozbiljnijih modera (maltene svako na jednom super-tajnom forumu to radi) tako da sam se i ja odlucio na taj korak,neko ih i ne prelepi,nego samo ocisti bilo kakve tragove stampe,itd itd....poenta je sto neko postavi kao neki standard,onda to ostali usvoje,dorade,itd....sto se tih fotki sto vuku na zeleno tice,to sam na frku slikao masinu u dnevnoj sobi,a cela je okrecena u zeleno,pa je sve nekako upilo tu zelenu boju....sutra ujutru radim napolju u dvoristu jedan open-case foto session,videcemo kako ce ispasti 😉 kontam da ce biti ok.

Pa narode,evo nas na istom mestu kao i pre par meseci 🙂 99,9% ovog projekta je (uspesno) zavrseno,ostalo je jos par sitnica da se uradi,ali to cemo videti u drugom finalnom foto shooting-u....za sada open case BLACK & BLUE PROJECT!!!!!!!!

img4793copyl.jpg
img4794copy.jpg

img4795copy.jpg
img4805copy.jpg

img4806copy.jpg
img4812copy.jpg

img4813copy.jpg

...

img4821copy.jpg
img4824copy.jpg

img4827copy.jpg
img4828copy.jpg

:banana::beer:cheers:happy:

Perfektno izvedeno, meni se bas to secenje rama za ventove svidja, i sam razmisljam to da uradim... Sve u svemu odlicno zamisljen i jos bolje izveden mod. Nego zanima me kako si zakacio vent na megisu? Neko posebno kacenje ili njegovo standardno? I mogao si i da skines na kojoj slici masku sa napajanja i hardova da vidimo i to unutra 🙂

Poslednja izmena:
svaka cast za celokupan projekat, pedantnost i detalji su na max nivou, treba imati zivaca i strpljenja za ovako nesto 😀 cista 10ka 😀

:happy::happy::happy::happy: Jako lepo i uredno, clean look, zelim ti puno srece na takmicenju:wave:

Extra, nema sta, svaki detalj na mestu, svaka cast sindo.:wave:

Hvala svima,sto se mene tice,mod je uspeo u potpunosti! 😉

@Lanmi86:

kacenje venta na Megu je odradjeno sa malim "T" drzacima,isecenim od plexiglasa,pa posle ofarbani bumperom,ako se malo bolje zagledas na slici,skontaces o cemu pricam 😉

@Turok:

ventovi duvaju kao i pre,mislim da sam to vec spominjao,nema nikakve razlike pre i posle secenja ramova,bar ja nista nisam primetio....😉

@Nessa & Mirza82:

Fala vi lepo 🙂 a sto se takmicenja tice,tu sam se ionako prijavio po nagovoru,uopste nije bilo po planu,tako da se time uopste ne zamaram 🙂 bice sta bude.....ostaje samo da odraim obe stranice,i ubacim osvetljenje unutra,onda cu napraviti drugi foto session,i time zatvoriti celu pricu...🙂

Finalni proizvod je jako dobar, svaka čast na preciznosti i pedantnosti! Jedino ako budeš skidao zbog nečega te oklope, slikaj da vidimo šta tačno ima ispod njih 🙂. Nisam pratio na času, pa me prosvetlite: o kakvom se takmičenju radi?

Finalni proizvod je jako dobar, svaka čast na preciznosti i pedantnosti! Jedino ako budeš skidao zbog nečega te oklope, slikaj da vidimo šta tačno ima ispod njih 🙂. Nisam pratio na času, pa me prosvetlite: o kakvom se takmičenju radi?

Pa nagovorise me da se prijavim na Cooler Master 2012 Case Mod Competition,iako uopste nisam razmisljao o tome,pa sam se pre par dana prijavio,pa sta bude.... 🙂 a sto se tice skidanja oklopa,mislim da ih u skorije vreme necu skidati,definitivno! 🙂 salu na stranu,ispod ovog oklopa od napajanja nalaze se svi kablovi koji su visak i koji idu iz napajanja,uredno savijeni,a ispod ovog prednjeg oklopa gde su ventovi,nema bukvalno nista-samo kablovi od ventilatora....inace,opet ponavljam,nije jos sve 100% zavrseno,videcemo kako ce izgledati sa osvetljenjem i zatamnjenim plexijem,eto,planirao sam i neki logo da mu stavim umesto onog CM znaka odnapred,ali sta god sam kombinovao,nekako mi pokvari taj full black-minimal izgled koji mi se JAKO svidja 🙁 a opet s druge strane,ovaj mod je zasluzio neki svoj custom logo,pa ko imate neki predlog,slobodno raspalite!

bblogoblackbackground1c.jpg

mislim da je to to....

Nazad
Vrh Dno