newcomer
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 12.05.2012
- Poena
- 170
Pomerili su očekivani datum isporuke na 25.09.2012.
http://pcpractic.rs/proizvodi/tablet-racunari/9786-asus-nexus-7-1b024a
Cene još nema.
Sto se tice obicnih radnji, od Evropskih zemalja ima samo u GB. U ove tri drzave Spanija, Francuska i Nemacka moze samo preko Googla da se narucuje. U radnjama najavljuju za 2-3 nedelje. To verovatno cekaju i ovi iz Pcpractica, da se pojavi u obicnim prodavnicama pa da onda nabave.
Ima to neke veze i sa lokalizacijom. Jer se u ovim zemljama prodaje ocigledno na lokalnim jezicima, a to nije bilo spremno ranije, zato se prvo i krenulo samo sa Engleskom verzijom SAD, GB, Kanada , Australija, iako su ove poslednje znatno manja trzisto od recimo Nemacke. Tako da ce u Svajcarskoj biti verovatno kad i u Nemackim i Francuskim radnjama.
Nexus koji će se prodavati u Practicu i ostalim radnjama u Srbiji biće iz lokalne distribucije, nevezano za UK / US / DE itd radnje. Zbog toga će i cena biti verovatno najniža u celoj evropi. 27990 din = 239 EUR, i zbog toga već sad ima gomila kupaca iz okolnih zemalja koji rezervišu Nexusa u Srbiji. U MediaMarkt-u u Madjarskoj, koštaće 89,990 Forinti, to je oko 339 EUR,,,
Ja se bojim da će biti ovih trolova koji će opet da kažu "pa to je preskupoooo"
Nakon pre-ordera hoce sigurno.
Slažem se sa @testthenext cena je iznenađujuće dobra za onog kome ovaj uređaj odgovara obzirom na nedostatke (SIM,SD,HDMI,USB), po meni iako je cena dobra uređaj je osakaćen. Što se tiče Prestigio i ostalih low budget tableta nikako im nije odzvonilo jer je cenovna razlika između njih i nexusa dupla a mogućnosti iste (čak su u prednosti obzirom na priključke Nexusa a odrađuju sve što je potrebno na tabletu).
Mene nisu zvali? :trust:Ja rezervisao svoj primerak, iako imam ipad 3 i Transformer! Zvali me iz PC Practica da potvrde rezervaciju, cenu i dobio sam mail sa potvrdom na kraju!
Da se ne lazemo, ali cena Nexusa 7 je neverovatno dobra! Nikada nista nije imalo tako fer cenu u ovoj jadnoj zemlji, od kada ja znam za sebe. Da je nesto deficitarno, trazeno, sa fantasticnim performansama, pa jos da kosta kao napolju, to do sada zaista nije vidjeno u zemlji srbiji, a ja se bavim racunarima mnogo godina!
Na pocektu smo placali cak i 2.5x nesto sto je realno smesno kostalo, na raznim konsignacijama i sl. lopovskim mestima!
Uglavnom, sacekajmo da stigne, ali mislim da je ovime zaista odzvonilo raznim Prestigio, CAT-ovima i sl. markama, koje dobar ekran prodaju za ove pare! Tacnije, bice cena dole, svi to vole!
Ovo ne moze da sporedisa tabletima 10", kome treba 7"ovo je najbolja kupovina kome treba10" ovo moze da bude i jos jeftinije njemu nevrsi posao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari