Slažem se, kome treba 7" i ne smeta mu manjak priključaka (3g,usb,HDMI,SD) ovo je best buy. Prosto je neverovatno da ni USB nema a još malo će ga biti na zamrzivačima i peglama. XD
Ispravka: Moja greška ipak ima mikro USB - možda neki 3g modem i radi..
A cemu je to tablet namenjen? Da li je PC namenjen samo za jednu ili dve stvari? Da li ja moram sa tabletom da radim isto sto i ti ili neki kinez tamo? Svasta, vecu budalastinu odavno nisam procitao! Kakva genaralizacija... neki izgleda i dalje ne zele bolji hardver za manje para tj. bune se??
Oni koji imaju interes da dizu u nebesa doticnog prodavca koji ce obezbeti 30 -tak tableta trebali bi da imaju bar neku trunku realnosti u svojim komentarima. Za koga je prica da ce Srbija biti nekakv centar sveta za Google i Assus sa Pc practicom na celu.
Google je osetio snagu i moc Srpskog trzista pa se nije udostojio ni da postavi funkcionalni Google play kao neki osnovni servis koji je vezan za ovaj tablet, o drugim servisima da ne govorim, a oni koji imaju neki uski interes proglasavaju da ce u Srbiji biti regionalni, a ja dodajem i pupak Sveta.
Da li se to opet neko ljuti sto Nexus 7 moze da se kupi?? Tj. ne moze viseAsus obezbedio 30-ak tableta.
Oni koji imaju interes da dizu u nebesa doticnog prodavca koji ce obezbeti 30 -tak tableta trebali bi da imaju bar neku trunku realnosti u svojim komentarima. Za koga je prica da ce Srbija biti nekakv centar sveta za Google i Assus sa Pc practicom na celu.
Google je osetio snagu i moc Srpskog trzista pa se nije udostojio ni da postavi funkcionalni Google play kao neki osnovni servis koji je vezan za ovaj tablet, o drugim servisima da ne govorim, a oni koji imaju neki uski interes proglasavaju da ce u Srbiji biti regionalni, a ja dodajem i pupak Sveta.
Nexus koji će se prodavati u Practicu i ostalim radnjama u Srbiji biće iz lokalne distribucije, nevezano za UK / US / DE itd radnje. Zbog toga će i cena biti verovatno najniža u celoj evropi. 27990 din = 239 EUR, i zbog toga već sad ima gomila kupaca iz okolnih zemalja koji rezervišu Nexusa u Srbiji. U MediaMarkt-u u Madjarskoj, koštaće 89,990 Forinti, to je oko 339 EUR,,,
Ja se bojim da će biti ovih trolova koji će opet da kažu "pa to je preskupoooo"
ostalo jos 10 komada u pcpractic-u , narucujte dok ima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari