Jako kvalitetnim telefonima. Sony nikako ne treba potcenjivati, pogotovu sada. Po meni, oni imaju najoptimizovaniji softver. A i u vrhu su po azurnosti i update-ovima. Takodje, dizajn telefona im je odlican.
"Najoptimizovaniji softver" NOPE
Hardverski zestoko kasne za konkurencijom, softverski ja licno nisam imao pozitivna iskustva sa njihovim android telefonima...
A tebi bas treba speed up? Zasto mislis da ce to da ubrza bilo sta? Hard disk je brzi od flasha, tako da je koriscenje hard diska kao dopune za RAM mnogo bolje od koriscenja flasha.
Neki kazu da rade cak i bolje nego sa GB.
Meni je Sony vrlo drag u sustini, kao brend, ali telefonima me ne odusevljavaju, s tim da imam osecaj da ce biti bolji.
^ Nece Apple nista sa LG-jem oni im nisu pretnja a i nece da ostanu bez iPhone 5 ekrana koji se uveliko proizvode
Pa i Samsung im proizvodi procesore pa ga odrase na sudu pre neki dan :S:
Da samsung ce da plati 1 milijardu odstete. Nisu oni ludi znaju sta im je u interesu u daljem poslovanju. A posto su ih ucepili lepo bogami, da sam ja u samsungu lepo bi ih zavrnuo prilikom sledece generacije israpla pa kad bi im najvise trebalo ljuljnuo cenu da ih zaboli glava...
Koja glupost, da neko polaze pravo na pravougaonik sa zaobljenim ivicama. Pa ove sudije su toliki *****i da se najezis....
Bas me zanima da li ce ih tuziti jabuka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari