Šta je novo?

LG Optimus G

Emix

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
570
Screen-Shot-2012-08-24-at-13.04.41-640x318.jpg

Pominje se kamera od 13mpx, 4.7" HD ekran, 2GB RAM memorije, S4 Pro uz Adreno 320 je potvrdjen.
Telefon ce biti "otkriven" uskoro.

http://www.lgmobile.co.kr/event/optimus/new/index.html

http://www.technobuffalo.com/mobile-devices/phones/lg-begins-teasing-its-upcoming-quad-core-smartphone/

Acro 12, lg mora 13. Kakvi su. :D

U svakom slucaju moze ovo da bude interesantno zato sto nema tegre. :)

^ Pa nije Acro jedini 12mpx telefon, ovaj telefon je dugo u razvoju.

Zakrivljeno telo, kao kod Nexusa. Moze biti zanimljivo.

ako dodje bez jb mogu slobodno da se oproste od trzista

Kakvi su, doci ce sa GB-om. :D

Docice sa GB a update na ICS ce dobiti "soon after release" sto mu dodje za godinu-dve :D

LG bar izbaci to sto najavi sa zakasnjenjem ili ne. HTC koji proda duplo vise telefona otkazuje update, toliko o profesionalnosti.
Kada je izasao Optimus 2x i Black? 3D? Pa dobijaju update na ICS.
JB je tek izasao tako da je suludo ocekivati update za ove telefone na isti.

LG izbaci telefon sa proslom generacijom Androida. Pa kroz godinu dana izbaci onu sa kojom je trebalo da se pojavi (bas kada izadje jos novija verzija). Tako da to uopste nije "makar izbaci ono sto najavi".

Od ovih posrnulih se izgleda samo Sony drzi kako-tako (mada mislim da i njima ne cvetaju ruze) i sad ovi kinezi krenuli kao u neku ofanzivu (huawei)... Izgleda da se ni ne nazire neko ko moze bar imalo da prodrma kralja Android scene (mozda Motorola sad uradi nesto i to je to)

Šta je sa onim optimus 4X? Jel to živo uopšte? Meni je on delovao bolje i od one x-a i od sgs3.

Pa eto 4X je izasao sa ICS koliko znam i One X je izasao sa ICS, i G III je izasao sa ICS, verovatno ce i ovaj novi LG biti ICS pa ce dobiti JB update, iskreno razlike izmedju ICS i JB su minorne, posebno uz ovu azdaju od procesora ne znam zasto stalno kukate za update-ima i zasto je to toliko bitno.

Makar nek' bude odlicno kuciste ako vec kubure da softverom.

To bas o2x i ima, iako jos uvek nije dobio oficialni update na ICS. Tenk telefon. :D

Valjda se neće tako zvati, ako mu to ostane ime uređaja, računaj u startu manju prodaju za 20% :D

Mislim da bi LG trebao da batali Optimus brend (koji je evidentno povezan sa konstantnim fail-ovima), i da smisli neko novo ime.

^ mozda Optimus S? :d

lg objasnio :) samo da bude nexusolik izgled i ubivaće :D

Meni ovo lici na iPhone... Pravougaonik sa zakrivljenim ivicama... Nece ovo ni izaći iz fabrike :D

^ Nece Apple nista sa LG-jem oni im nisu pretnja a i nece da ostanu bez iPhone 5 ekrana koji se uveliko proizvode :D

Velika buka je bila i oko onog 4X koji u sustini nije toliko los model koliko je izgleda failovao na EU trzistu a i kod nas :) Jednostavno LG ne zna da napravi kompletan telefon, uvek se obrukaju makar na 1 polju i onda ih HTC i Samsung pregaze.. A sada ce o Sony da ih gazi.

Jako kvalitetnim telefonima. Sony nikako ne treba potcenjivati, pogotovu sada. Po meni, oni imaju najoptimizovaniji softver. A i u vrhu su po azurnosti i update-ovima. Takodje, dizajn telefona im je odlican.

Vrh Dno