Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Pa ono, hteo sam stock varijantu. Preko odina sam sve stock romove flesovao na note-u, s2 itd, ali vidim da je to ovde malo drugacije :D

tnx, sada cu da iscitam ovo.

Je l' moguce da sam na odredjenom modelu gde ne mogu da odradim update na JB? :) izgleda da sam na fw gde dobijam update od Samsunga a ne Google-a. Da li to moze da se promeni?

Je l' moguce da sam na odredjenom modelu gde ne mogu da odradim update na JB? :) izgleda da sam na fw gde dobijam update od Samsunga a ne Google-a. Da li to moze da se promeni?

Ako misliš na ota update, onda da, tu ti treba yakju. Ali ne vidim šta te sprečava da flešuješ yakju verziju, samo prati ono uputstvo.

Sada sam seo i odradio instalaciju drajvera, otkljucao BL itd. E sad da te pitam ovo; kada odavde: https://developers.google.com/android/nexus/images, skidam image koji hocu, jer mogu da skinem bas koji ja hocu ili? Factory Images "yakju" for Galaxy Nexus "maguro" (GSM/HSPA+)

Android 4.1.1 (JRO03C)

Je l' treba da skinem ovu verziju? posto gore pise da je za "maguro" a meni je "toro" :D Ajd odgovori brzo pls, imam gomilu nekog posla a zezam se sa telefonom :p

Ovo me u stvari najvise i cudi. Meni je verzija IMM76K, a svuda vidim ovu verziju da se pominje za flash - IMM76I. U toolkit-u pod brojem 5 stoji moj model IMM76K i u zagradi IMM76I. Je l' to znaci da mogu slobodno da flesnem verziju IMM76I?

Poslednja izmena:
Toro? Zar to nije Verizon verzija telefona?
Skidaš image sa svoju vrstu. Maguro romovi ne pašu na toro i obrnuto.

Sada sam pogledao sajt, pa imaš stavku za toro vezuju. Koliko vidim on nema JB?

Poslednja izmena:
Moja greska, lepo pise maguro, istripovao sam se da je toro. Kill me God.

Dakle sa maguro mogu da flesnem yakju bez problema?

Poslednja izmena:
Ali toro je cdma verzija, to ne bi trebalo ni da radi na našoj mreži.
Gde si video da je toro? Skini android system info app i vidi šta piše.

Moja greska, lepo pise maguro, istripovao sam se da je toro. Kill me God.

Dakle sa maguro mogu da flesnem yakju bez problema?

E to. Da, možeš da staviš bez problema. Proveri posle da li imaš u poslednji radio i bootloader. Radio je xxlf1, bootloader čini mi se primelc03.

ljudi jel vama secka hd video na fabrickom romu,mx player je u pitanju,telefon je star nekoliko dana i nije rootovan
problem sa codecom ili ?

mx meni pusta odlicno hd (720 i 1080p).

@krkojzla
U okviru Gnex ToolKit-a imas drajvere koji su ti potrebni, trebao si da uradis deinstalaciju drajvera koje je Win instalirao kad si prvi put prikljucio tel i onda instalacija iz Gnex ToolKit-a. Jesi uspio da instaliras Jelly Bean?

Hahaha, nasao sam sta ga zeza.
@nenooo - igraj se podesavanjima u gornjem desnom uglu: H/W, S/W ili S/W Fast.

720p secka na H/W dobro radi na druga 2 podesavanja
1080p ne secka samo na H/W

Svaki klip ima neka svoja podesavanja.
Primeri okaceni.

Prilozi

• 720p.txt
    3.3 KB · Pregleda: 22
  • 1080p.txt
    3.1 KB · Pregleda: 24
Poslednja izmena:
Da to nije free verzija MX-a? Ja sam ga kupio tako da nemam pojma kakva je free, pretpostavka samo.

Mislim da ne treba root za flesh JB-a iz Gnex ToolKit-a....?

Ako govorimo o CWM onda mislim da mora.

Nije do toga, kod mene je free i radi sve kako treba.

Video u 1080p rezoluciji. (attachment).
Kod mene nije zasenceno hardverski dekoding. Ne secka nista.
Screenshot_2012-08-25-22-06-46.pngScreenshot_2012-08-25-22-07-25.png

Prilozi

• SAMSUNG LED Sharpness Full HD 1920x1080p.txt
    3.2 KB · Pregleda: 23
vplayer mi radi bez problema kad sam prebacio na HW decoder
@ Uros -da besplatna verzija

Screenshot_2012-08-25-22-26-55[1].png Screenshot_2012-08-25-22-33-41[1].png

Poslednja izmena:
mx meni pusta odlicno hd (720 i 1080p).

@krkojzla
U okviru Gnex ToolKit-a imas drajvere koji su ti potrebni, trebao si da uradis deinstalaciju drajvera koje je Win instalirao kad si prvi put prikljucio tel i onda instalacija iz Gnex ToolKit-a. Jesi uspio da instaliras Jelly Bean?

Yep, odradio sam sve. Sve sam rucno odradio, nekako mi bilo cool :D mada vidim da u TK sve automatizovano, mogao sam sebi da ustedim vreme ali nebitno. Ej, fon leti! :p

Pa merak jeste kuckati po cmd-u ali se utrosi dosta vremena :)

Gnex ToolKit treba svako da ima instaliran na pc/lap top-u, makar za nuzdu.

Vrh Dno