Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ispalio me lik za Nexus, a sutra je trebalo da bude preuzet... Je'em te zivote.

Back to the drawing board...

Videcemo kakve sam ja srece. Dan D je petak vece. :D

Necu ja sad ni pokusavati da nadjem dok se ne vratim u Srbiju. To je jos 10 dana, nije mnogo, a ovo je bila vanredna prilika da mi drug koji svakako dolazi kod mene, donese. ***, do sad sam uvek imao srece sa takvim kupovinama, moralo je jednom da omane.

Ono sto htedoh da upitam - sad necu moci na svom telefonu da probam one futrole, i stoga molim da mi ko moze a zeli neku na PM onda napise konkretno koju tacno hoce.

Ja sam za sad odustao od snap on-a.... bio na Biogradskom jezeru na izletu i telefon malo setao po stazi... :) Da nije bilo hard case-a mozda bih i ja sad trazio po oglasima neki polovan :p

Ok, posteno. Uzimam vrv onda ja ona 2 sunset-a, pa ako budes hteo, mozes uzeti koji hoces... ;)

Onaj zeleno-zuti i ona sa crvenim....? Jesu ljepsi od crnog bez obzira na sve. Ja cu dobro da razmislim da li da mijenjam zastitu...

Zeleno-zutu ce vrv Marinko98 uzeti, a ja cu one dve crvene, pa uzmi neku ako ti se svidja - meni su obe lepe.

Pa onu zuto-crvenu, i onu crveno-ljubicastu. Pogledaj slike opet da se podsetis... ;)

Ljudi, kako mogu da isključim google now da ne prima komande sa headseta.
Mnogo mi ide na živce što on ima prednost u odnosu na jays aplikaciju za kontrolu playera.

Nisam to video, ***. Ako, pak, nadjes link odakle moze ovde da se naruci, rado cu ti poneti. :)

Poslednja izmena:
kako mogu da nađem ovako nešto za 800x480? Za SGS2?
Najviše me zanima http-tmc. Zapadna Evropa, Navteq mape

najbolja varijanta i najsvezije informacije, na ruskom forumu, 4pda dot ru...moras da se registrujes, da bi se video deo foruma o navigacijama...
mislim da ces dosta toga naci, s obzirom da je to ista rezolucija kao na uredjaju sa koga je "iscupan" iGO...

najbolja varijanta i najsvezije informacije, na ruskom forumu, 4pda dot ru...moras da se registrujes, da bi se video deo foruma o navigacijama...
mislim da ces dosta toga naci, s obzirom da je to ista rezolucija kao na uredjaju sa koga je "iscupan" iGO...

Hvala :wave:

Nesto me zeza telefon, ne pokazuje mi u galeriji slike koje se nalaze na memoriji, niti melodije, nista. Kad udjem u neki explorer, sve je ok. Da li se nekom ovo desilo i sta da radim a da nije format?

Meni se to desavalo na ICS-u, izvadi bateriju na minut i vrati, trebalo bi da se pojave slike.

Koliko vas koristi Chrome umjesto stock browser-a i kako ste zadovoljni?

Ja sam prezadovoljan, posto koristim i Chrome na kompu, tako da sve bookmark-ove imam i na fonu i na kompu i svaki search history sve imam i na jednoj i na drugoj strani, ja zadovoljan, bas mi je to trebalo...

Koliko vas koristi Chrome umjesto stock browser-a i kako ste zadovoljni?

I ja ga koristim (osim za flash, tada koristim stock). Super radi i ona sinhronizacija je odlična. Malo mi nedostaje full screen, ali valjda će to ubaciti.

Dolphin je izbacio neku novu beta verziju, tvrde da su mnogo brži od chrome-a.

Drustvo ne mogu nigde da nadjem koliko je ROM na GNex-u? :S: Na I9000 je 2GB, a za GNex ne mogu da nadjem?

Zar kod nexusa to nije sve međusobno deljivo, tj. nije ništa podeljeno? I da rom manager je pravio probleme sa fajlovima, morate ga apdejtovati.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno