Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Da odgovorim sam sebi: Isti je jig za I9000 i I9250.

Drugo pitanje :d: Koliko je teško ovo zameniti - popraviti za džep ?

Prilozi

• 01.jpg
    01.jpg
    36.1 KB · Pregleda: 213
  • 02.jpg
    02.jpg
    49.9 KB · Pregleda: 212
  • 03.jpg
    03.jpg
    40.6 KB · Pregleda: 209
Poslednja izmena:
Gdje ide sys.txt iz dekijevog posta, posto ja kod mene ne mogu da ga nadjem....

hvala za pohvale, ja sam samo sve te korekcije ubacio u jedan fajl...ima jos nekih fajlova, upravo sam jedan testirao, ali nisam zadovoljan...najveca mana postojeceg skina jeste sto ne ispisuje kucne brojeve kada se zada ruta...probacu da "iscupam" iz drugih skinova...
evo jos nesto da zakacim...srpski prevod, original, se nesto malih slovnih korekcija, koje sam odradio...
drugi fajl je zanimljiv...to je isto nas prevod, ali imena ulica na mapi ispisuje latinicom....zanimljivo je da bi trebalo da u zemljama koje imaju specifican alfabet, pise normalno, latinicom...upravo sam probao grcku, i pise ok, bez grckih slova...kada stavite standardni, nas jezik, imena ulica kod nas su cirilicom pisani, a kod grcke su njihova slova...
nisam detaljno testirao, moguce su greske....

https://www.dropbox.com/s/ajz3bpuixnic37u/Lang_Serbian.zip
https://www.dropbox.com/s/lxijye7xg4egqdh/Lang_English+Serbian.zip

pozzz

Poslednja izmena:
Radi li "notification light" i moze li se pojacati zvuk zvona kao sto to moze u ICS sa Volume+ ?

Radi notification light normalno, a imaš i program lightflow da skineš sa marketa.
Može i to, samo ti treba Franco aplikacija, u njoj ima dosta *******cija.

Zar nije data/data pa igo folder?

to je bilo u prvoj "narodnoj" verziji...
posle su izasle tri, od lika koji je modifikovao prvu verziju i stavio da odredjeni fajlovi i folderi idu na sdcard....
znaci, fajl sys.txt, i folderi ui_android, ux, captures, debug se instaliraju na sdcard....
naravno, pre instalacije .apk fajla, neophodno je prekopirati iGO folder, sa pripadajucim subfolderima i fajlovima /data.zip i branding.zip/, sem ovih gore navedenih, koji se prave tokom instalacije...

Poslednja izmena:
Au, koliko je jeziv ovaj Google now :)

Pre sat vremena sam na kompu (chrome browser) tražio palićko jezero i čini mi se da sam i otvorio neki link koji je imao Google mapu palićkog jezera.
Malo pre pogledam telefon, spustim notification bar i kad vidim nova notifikacija od Google now, istrasirao mi ceo put do palićkog jezera kolima, napisao distancu i vreme.

Juce sam prvi put trcao sa fabrickim slusalicama i stavim telefon u dzep i ukljuci mi se Google Now i sve vreme mi ponavlja speak now. Tokom trcanja su mi uvek ukljuceni endomondo i google music i ovo stvarno iritira, pokusao sam da iskljucim u toku trcanja ali svaki put kada vratim telefon u dzep samo mi se prodere kroz slusalice Speak Now i tako ponavlja u krug...Kako ovo da iskljucim?

Juce sam prvi put trcao sa fabrickim slusalicama i stavim telefon u dzep i ukljuci mi se Google Now i sve vreme mi ponavlja speak now. Tokom trcanja su mi uvek ukljuceni endomondo i google music i ovo stvarno iritira, pokusao sam da iskljucim u toku trcanja ali svaki put kada vratim telefon u dzep samo mi se prodere kroz slusalice Speak Now i tako ponavlja u krug...Kako ovo da iskljucim?

Ne razumem kako ti se uključi samo od sebe?

Upalim endomondo i music player, stavim telefon u dzep i cim krenem sa trcanjem upali se google now i ponavlja mi Speak Now nonstop

Au, koliko je jeziv ovaj Google now :)

Pre sat vremena sam na kompu (chrome browser) tražio palićko jezero i čini mi se da sam i otvorio neki link koji je imao Google mapu palićkog jezera.
Malo pre pogledam telefon, spustim notification bar i kad vidim nova notifikacija od Google now, istrasirao mi ceo put do palićkog jezera kolima, napisao distancu i vreme.

Na koju foru je ovako ispalo??

I jel od JB-a nemam potrebu da instaliram chrome to phone na kompu da bih slao linkove ili moram?

Cackao sam nesto oko Directions u Gmaps aplikaciji i nekako sam dosao do onog prozorcica gdje se bira kojom aplikacijom da otvorim nesto, i konkretno za directions mi je ponudio GEarth, Maps i Navigon ali ne i iGo... Kako bi se to moglo namjestiti?

Drugari koristi li neko od vas custom ROM-ove ili ste svi na stock varijanti?
Ako vas ne mrzi da napisete ako koristite custom, koji je i kakvi su utisci.

Trazim nesto blizu stock varijante samo sa modifikovanim 4 stvarcicama:

- sa T9 dialer-om
- sa "circular battery"
- sa "pojacanim zvukom"
- battery frendly?

Moze i dobar ROM bez ovoga ali koji podrzava modifikaciju iz CWM-a.

Citam da ste (dr.sonic), za ovo trece, preporucili Franco app za zvuk (i ostalo.. :)) Ali pretpostavljam da radi
samo sa njegovim kernelom, ako se ne varam?

Pozdrav.

Drugari koristi li neko od vas custom ROM-ove ili ste svi na stock varijanti?
Ako vas ne mrzi da napisete ako koristite custom, koji je i kakvi su utisci.

Trazim nesto blizu stock varijante samo sa modifikovanim 4 stvarcicama:

- sa T9 dialer-om
- sa "circular battery"
- sa "pojacanim zvukom"
- battery frendly?

Moze i dobar ROM bez ovoga ali koji podrzava modifikaciju iz CWM-a.

Citam da ste (dr.sonic), za ovo trece, preporucili Franco app za zvuk (i ostalo.. :)) Ali pretpostavljam da radi
samo sa njegovim kernelom, ako se ne varam?

Pozdrav.

Minco rom. Po izgledu je isti kao stock, dolazi sa Franco kernelom, aosp je rom.
T9 i bateriju možeš da ubaciš preko moda koji su napravljeni samo za taj rom. Mada nisam još skapirao šta vam je taj t9 dieler :)
Ja ga koristim već par nedelja, ni jedan bag nema i super radi.

Ne znas sta je T9? :shock: Palis me/nas malo, a?
Biras broj iz dialera i on ti vec na osnovu par brojeva uporedjujuci sa imenikom izbacuje korisnika/ke.

btw. Hvala na odgovoru. :)

Ne znas sta je T9? :shock: Palis me/nas malo, a?
Biras broj iz dialera i on ti vec na osnovu par brojeva uporedjujuci sa imenikom izbacuje korisnika/ke.

btw. Hvala na odgovoru. :)

Nisam znao da se to tako zove :D
Retko zovem na taj način, tako da nisam ni primetio da nije to po default-u u romu. Mada sećam se da sam imao to u nekom romu.

^ ovlasceni servisi Bergam i BGelektronik...

@dr. Sonic
Da ekran je ostao citav. Naprsle su mi gornja i donja leva ivica (uz iskakanje zadnjeg poklopca) do prevoja na drugu oborenu stranu okivra. Dakle nije skroz pukla i dalje je kompaktno.

@IzNoGood
Hvala, pozvacu ih u nadi da nisu preskupi.

Update: Nema, ne zna se ni cena.

Poslednja izmena:
Evo sta mi je malopre izbacio google now za prognozu, za weather location je stavljeno "where you are" , omasio je za jedno 10000km (GPS je iskljucen, lokaciju verovatno nalazi preko SBB IP adrese i VIP predajnika). Potrazim lokaciju preko chrome-a na kompu i google now mi nakon toga izbaci kako i da stignem tamo :d

Prilozi

• Screenshot_2012-08-15-14-36-36.png
    Screenshot_2012-08-15-14-36-36.png
    148.8 KB · Pregleda: 101
  • Screenshot_2012-08-15-15-13-44.png
    Screenshot_2012-08-15-15-13-44.png
    190 KB · Pregleda: 101
Meni nije nikada omašio lokaciju do sada, mada gledao sam samo u bgu, novom sadu, vrbasu i srpskoj crnji.

Vrh Dno