Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Aha, na taj rom si mislio :D
Raspoloživo ti je oko 670 (ostalo ide na grafičku i JB valjda), a od tih 670 meni je obično slobodno oko 300.

Mada možda sam opet promašio pošto vidim da ti spominješ nekih 2gb...

Poslednja izmena:
Al' se ispromašiva doktor danas. :D Mislim da je ovako kao što telep kaže.

ima neko gori od mene :d

Drustvo ne mogu nigde da nadjem koliko je ROM na GNex-u? :S: Na I9000 je 2GB, a za GNex ne mogu da nadjem?

Išla je neka priča da od ics (ili beše jb) svi telefoni treba da koriste mtp kao protokol, baš kako bi Google naterao oem-ove da ne stavljaju malo memorije za aplikacije. Ja imam oko 2,5 gb popunjeno aplikacijama. U to računa i keš i one fajlove koji bi išli na karticu.

Išla je neka priča da od ics (ili beše jb) svi telefoni treba da koriste mtp kao protokol, baš kako bi Google naterao oem-ove da ne stavljaju malo memorije za aplikacije. Ja imam oko 2,5 gb popunjeno aplikacijama. U to računa i keš i one fajlove koji bi išli na karticu.

Baš tako. Ja imam 3,4 gb (168 aplikacija).

Poslednja izmena:
Hvala svima na trudu da odgovore,... posebno doktoru. :D
btw: Screenshot_2012-08-17-16-17-18.png
Dobio ga pre 2 sata. :)

Dobrodoš'o. ;)

Meni je taj XXLF1 radio bio loš, pa sam promenio na XXLA2 koji savršeno šljaka.

Drugari, kako ste resili problem sa nestalim slikama? (imam nexus s, ali je isto problem kao i na nexusu). Probao sam ono od pre par stana, nista ne radi.

Eto da se i ja prijavim u topic, od danas sam i ja vlasnik ovog cuda (Telenor XXLA2 radio, 4.0.4 jos uvek.)

Drugari, kako ste resili problem sa nestalim slikama? (imam nexus s, ali je isto problem kao i na nexusu). Probao sam ono od pre par stana, nista ne radi.

Šta si tačno probao? Treba da izbrišeš rom manager, izbrišeš nomedia fajl koji on postavlja i sve druge nomedia fajlove i ako to ne radi, onda pomeriš sve slike u drugi folder pa vratiš u stari. Ako to ne proradi, onda je nešto drugo u pitanju.

Sve sam uradio osim pomeranja svih slika. Probaću to, mozda proradi. Hvala na odgovoru!

Tisina klinac! :D Ma o ukusima se ne raspravlja, nije lose, mada JA vise preferiram jednu ili dve boje bez sara.

Ma nema sanse da izadje ovako napadan, spustice oni to na zemlju. Sadasnji model sa reljefnom pozadinom je super, samo da ga jos stanje/poravnaju dole i olaksaju za koji gram.

Ako krene da se stanjuje pozdravite se sa baterijom... Bolje milimetar deblji nego tanji (u svakom slučaju :D)

a i bolje lezi u ruci kada je deblji :d. Dajte ljudi neozbiljni smo, predjimo na hardver :p

Vrh Dno