Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Pozdrav drugari , evo dodje vreme da i ja ko Mironiko napustim LG tabor(Ubija koliko su ocajna kompanija) i da prodam svoj LG optimus 3D.....
Resio sam da mi Nexsus bude sledeci telefon , interesuje me za koliko ste ga nabavili i dali je realna cena ona u oglasima oko 320-330 evra....

Vidim da ste svi zadovoljni telefonom , to me je i prelomilo za Galaxy Nexsus

@Jaza, cena je realna, pa da das i koji evro vise, vredi svaki evro koji das za njega.

Ja sam moj dobio u zameni za motorolu Razr, bez doplate.

To je ta cijena i ok je za ono sto telefon pruza. Meni je prijatelj ucinio uslugu i dao sam polovan dhd glavu za glavu.

Daj i neki screen shot da vidimo razliku...

evo kako izgleda http-tmc

neophodne su navteq mape...precnik podrucja koji se prati i vreme osvezavanja podataka podesava se u sys.txt...mora se zadati pocetna tacka na lokaciji gde radi http-tmc...provereno radi u zapadno evropi, cak i u grckoj...

Poslednja izmena:
Je l' i dalje ne radi glasovno navodjenje na iGO Primo?

Stigle Belkin futrole u Mediamarkt! Prvo, ispravka: sarene su 20€ a crna/providna 18€. E sad, sarene su MNOGO lepse na dodir... Klasicne deluju bas plasticno, tvrdo, kao hardcase. Isto je kvalitet do jaja, ali grip nije kao kod sarenih. Da su klasicnije boje, to bi bila fantazija, ali proverio sam - to je sto je sto se boja tice.

Slike, ako nekom znaci ovako bez telefona:

52716a60-409c-b2c4.jpg

52716a60-40aa-1533.jpg

52716a60-40dd-212f.jpg

52716a60-40eb-f9c4.jpg

52716a60-40ff-fb43.jpg

Sta znam - poslednje dve imaju smisla nekako...

Poslednje dve "sunset" bruka izgledaju, bar meni :)

Nije problem, samo mora "mozda" da predje u nesto sigurnije... :D Ipak ne bih ni sa cijih 20€ da se za*ebavam...

Inace, ako vas ne mrzi da cekate, ako Bog da iduci petak idem sa svojim mezimcem da isprobavam, pa vam mogu javim i na fonu kako deluje, mada osecam da brutalno leze...

Ajde strpicemo se :) Lepo izgledaju zadnje dve. Ne znam za koju bih se odlucio.

Jel probao iko igo my way 2 da proba; vidim da se prijatelj danas cimao sa ubacivanjem na galaxy s3?!

Jel probao iko igo my way 2 da proba; vidim da se prijatelj danas cimao sa ubacivanjem na galaxy s3?!

Da li misliš na iGo Primo (nju većina nas sa Nexus-om ima), ili baš na iGo My Way 2 (nisam još čuo da je ta verzija izašla)?

Poslednja izmena:
marinko,
jesi probao moje data i branding fajlove?
utisci?

Nisam još deki, imam goste iz inostranstva, pa nisam stigao da ih zamenim. Probaću danas ili sutra (dok su još tu, pošto oni naravno imaju kola, a ja nemam), ako ne zaboravim. :) Znaš kako je, puna kuća gostiju, jedva stignem i forum da pratim...

Ja nisam do sada video da iko ima problema sa zvonom?

Problem je sa tihim zvučnikom.

Inače, sinoć sam se prijatno iznenadio kvalitetom tog zvučnika. Bio sam sam u stanu i pustio neki spot sa YouTube. Poprilično dobro se čulo.

Da li misliš na iGo Primo (nju većina nas sa Nexus-om ima), ili baš na iGo My Way 2 (nisam još čuo da je ta verzija izašla)?

Juce videh Igo my way 2 na samsung galaxy 2 kod prijatelja; ako nije ubacio sliku od istog u primo onda je izasao i my way ;)

Vrh Dno