Šta je novo?

PES 2013

Meni se bas dopada to sto vidim..

Čini mi se da je poboljšano, ali pri duelima, fali mi impact engine :) Iako mi se čini da je bolje nego pre, još uvek je fifa daleko ispred.

Dobro je, dobro je, moglo je i bolje, samo da su imali malo više volje :D

Nisam probao demo, ali vidim da su reakcije dobre i da ljudi kazu da je odziv mnogo bolji nego ranije i da je Player ID zaista primetan.
Navodno je i dodavanje mnogo bolje na 1 bar, umesto defaultnih 2 bar assistance.

http://i.minus.com/ibgpKKLte55byd.gif
http://i.minus.com/iCUIY0z0dalsf.gif
http://www.youtube.com/watch?v=js_vV9_vjNM&feature=youtu.be

Demo sadrzi fajlove na osnovu koji se vidi da ce igra imati licence za brazilsku i japansku ligu.

Evo sanse za Borisa :)
KONAMI looks to establish European studio to develop PES as best-selling football series moves forward

Konami Digital Entertainment GmbH has announced it is looking for exciting talent to work for a new, dedicated PES Production studio which will be based in the UK.

KONAMI has reaffirmed its commitment to its Pro Evolution Soccer series with a large-scale commitment that will see a dedicated European wing of the Tokyo-based PES Productions team established within Europe. The new satellite office will strive to adopt and recreate local football culture that will ensure the long-running series is kept fresh and exciting. Work is already underway to recruit key talent for the new studio, and KONAMI will be inviting interested parties to apply for posts at this year’s Games Developer Conference Europe (GDC Europe), which will be held in Cologne between August 13th-14th.

The new studio will be based in London, and will focus on PES projects for high-end consoles and PCs. “These are hugely exciting times for the PES series,” commented Shinji Hirano, the President of Konami Digital Entertainment GmbH. “We are looking for a number of creative people who can help us elevate PES to whole new levels. As part of KONAMI’s commitment to ensuring PES captures the majesty of European football, we are looking for people to help capture the very essence of the beautiful game and bring it to life. We look forward to meeting interested parties at GDC Europe.”

KONAMI will be accepting CVs and applications via Booth #165, at GDC Europe which is held in Cologne over August 13th-14th.

Kontrole:
pes%u00252B2013%2Bfull%2Bcontrol.jpg
pes%u00252B2013%2Bnew%2Bcontrols.jpg

Poslednja izmena:
Priznajem da je bolje nego prosle godine, barem sto se demo verzija tice... videcemo kako ce izgledati buduce demo verzije. :D

Evo i ja da se prikljucim temi. Meni je novi Demo za Pro Evolution Soccer 2013 odlican. Za razliku od prethodnih, koje sam ja igrao, ovaj Demo mnogo obecava. Poboljsan je AI, gameplay je malo usporen, pasovi su dosta preciziniji a posebno mi se svidja L2 pass gde mogu poslati loptu u bilo kom pravcu, nezavisno od polozaja mojih igraca na terenu i svidja mi se dvaput X, dosta pomaze u presecanju lopte. Golmani su poboljsani, u neku ruku, mada mi se i dalje ne svidja animacija kad uhvate zivu loptu koja je upucena kao iz topa na gol! Sama igra terenu deluje nekako realnije, mislim da su pogodili ovoga puta sto se tice same igre, videcemo :)

Na kraju jedna moja utakmica sa Juventusom protiv AI (Arsenal) :)

Kao i svake godine odradim svoje nakon izlaska igre...

Lepo :)

Izvinjavam se na smaranju, jos samo jedan gol
Ozil :)

Uu sjajno :) Meni se bas svidja PES, 2012 nisam mogao da smislim a ovaj mi je od prvog paljenja nekako lego.

Video sam pre neki dan, bas su se fino iscimali za proslavu :) Drasticno su poboljsali animacije stvarno, bas nema nekih da lose strce..

Od sada samo sa santosom igram :D

Na +1 brzini je stvarno dobar, duplo bolji od 2012.. Samo jos malo da ga utegnu, i dalje mi je malo mlitav i 'mek'.

Jel opet prezimena igrača nisu u donjim uglovima ekrana već onako *****ski iznad glava? Ne mogu da verujem da su tu opciju izbacili već nekoliko godina unazad :(

Jel opet prezimena igrača nisu u donjim uglovima ekrana već onako *****ski iznad glava? Ne mogu da verujem da su tu opciju izbacili već nekoliko godina unazad :(

Pa to je uvek moglo da se gasi, doduse u demo-u ne mogu da nadjem kako..

Znam da može da se gasi i ja inače sve pogasim kad igram protiv kompa, ali kad igram u društvu ovi to uključe da bi znali ko im vodi loptu. A ta imena iznad baš dekoncentrišu u toku igre.

Slazem se meni je to uzas..

Na +1 brzini je stvarno dobar, duplo bolji od 2012.. Samo jos malo da ga utegnu, i dalje mi je malo mlitav i 'mek'.

Ja mislim da je to sto ti trazis vezano za stari sistem kretanja u 8 pravaca i d-pad, kad prakticno svaki put imas ostru promenu, a digitalne kontrole same po sebi daju takav osecaj u odnosu na 360 stepeni analogni. Sad se igra pravi za analogni thumbstick i sto bolje budu odradjivali animacije i sto prirodnije bude kretanje i prelasci iz jedne animacije u drugu, sve ce manje biti toga sto ti trazis.

Nesto bi mozda moglo da se prenaglasi, mozda uz blagi zvucni efekat, pa da u nekim situacijama i imas taj osecaj, ali mislim da generalno ne idu ka tome.

Mislim da to nije povezano sa tim, pricam recimo o pasovima koji znaju da budu mlitavi nekad, sutevi takodje (a na 0 brzini je bas uzas sporo sve), a igraci kao da nemaju tezinu.. Ne znam mozda to i ima veze sa tecnijim animacijama, ili s tim sto nema 'tup' pri svakom kontaktu s loptom. Ipak je to pticja perspektiva iz koje igramo, ne prvo lice, ne trece lice, i mora nesto da daje feedback igracu a po meni koliko god nerealno taj 'tup' je idealno resenje. Primetili ste kako se sad dobro cuje kad se pogodi precka i reklame iza gola, kao ranije, i odma ti daje onaj osecaj da malo poskocis iz stolice, a ne onako 'mute' da bude sve..
Btw ja i dajle igram na D-padu, ne vredi, stvarno ne mogu..

Poslednja izmena:
Spaga za kraj, vrh :)

Izasao Demo 2 za Xbox, PS3 sutra, a PC 'negde u septembru', bas sad kad sam se prebacio :d

Ne znam kako su to izveli ali ovaj demo 2 je do jaja. Dugo nisam ovako uživao u PESu, juče igrao ceo dan i jutros nastavio :smoke:

Demo 2 podržava i 3D, tad se kamera prebaci u posebnu kameru za 3D, igrao malo i nije loše uopšte. Ovo će biti pogotovo extra za BaL mod.
dsc00248.jpg

Poslednja izmena:
ja sam jutros instalirao demo1 za pc, i ubacio unlock patch v4, i vec sam odigrao par utakmica i uzivao kao nekada u pes2006 :D eo ga i buraz stize, imam osecaj da ce ceo dan da cepamo fucu :D

@maremas, extra izgleda u 3d, kao da sam juce igrao winnning eleven na ps1, a vidi sad doslo vreme i za 3d :D

Слажем се!!! Мислим да ће ова ПЕС бити један од најбољих до сада, ако не и најбољи!
Забава загарантована

Samo da ne zabrljaju u finalnoj verziji.

Vrh Dno