Šta je novo?

PES 2013

Kod mene je uvek Španac :D
Kad krene da mi se dernja, drugari polude kad prime gol :p

Jedan hat-trick sa Torresom :)

Si lud, Tores is back, wave your hands like you just don't care.

Instalirao sam danas pes, prosao 3-4 ona treninga i odigrao jedan mec. Meni se cini da je daleko bolji od 12-ke po kontroli igraca i sutu. Nema mesec dana da sam rage-ovao prilikom jedne partije 12-ke protiv kompa i izbrisao igru, koliko me je iznervirao moj golman i nemoguci prolasci njihovih napadaca pored moje odbrane, kao da sam naslagao 4 daske nazad, ma i daske bi zapravo bile bolje ja mislim. U svakom slucaju jos mi je rano da sudim u potpunosti, ali za sada mi se rekoh dopada, a potpuni sud ce biti za jedno sezonu master lige ili Become a Legend ako ima i dalje.

Evo posle dosta godina mogu da kažem da je gameplay u PES-u bolji od Fife ako pričamo o istoj godini izlaska. Daleko je to od neke fudbalske simulacije, ali da se ne lažemo ni FIFA nikad nije bila prava simulacija već su samo iskoristili posrtanje Konamija sve ove godine. Znači ove godine kada biram manje zlo to će ipak biti PES :)

Evo posle dosta godina mogu da kažem da je gameplay u PES-u bolji od Fife ako pričamo o istoj godini izlaska. Daleko je to od neke fudbalske simulacije, ali da se ne lažemo ni FIFA nikad nije bila prava simulacija već su samo iskoristili posrtanje Konamija sve ove godine. Znači ove godine kada biram manje zlo to će ipak biti PES :)

Meni je fifa nekako cudna i ne dopada mi se, a pogotovo ono kada igrac primi loptu, pa krene da trci, a kamera se naglo ubrza, cimne, iritantno mi je to. Ja sam okoreli pes-as, ali kada je recimo izasao pes 2008 samo sam ga izbrisao posle 1 tekme i nastavio da pikam 6ticu, posle sam tek 11 instalirao i bio mi je relativno ok, prva stvar vredna prelaska sa 6tice od Konamija, posle sam kada su svi vikali kako je Fifa 12 bolja instalirao i ja da joj dam sansu i posle 3 dana sam je obrisao i otisao i kupio pes, bas sam pisao o tome. Jednostavno mi ne lezi ffia izvedba i to je to.

Moderatorima: Ne znam zasto postoje 2 PES 2013 teme i zasto to niko do sada nije korigovao, znam da se na obe raspravljalo na po 10-ak stranica, ali da li bi moglo da se uradi neko spajanje, jer vidim da ljudi i dalje postuju u obe, a totalno mi je glupavo da pratim 2 teme za jednu te istu stvar, a verujem da ce se i kolege forumasi sloziti.

Ovu temu sam uvek video vise za pricu o gameplayu i konkretnim stvarima a PC temu za probleme i patcheve itd..

Kako bre vi gledate te forume meni nije jasno :D

Kako bre vi gledate te forume meni nije jasno :D

Pa, kada odgledam manje vise ono sto mi je na subscription-u, onda kliknem na nove poruke gore, pa i ne obratim bas paznju koji je podforum u pitanju. Zato mi je bilo cudno da imaju 2 teme, ali sad si me prosvetlio :d

Hteo bih da pitam jedno laicko pitanje mozda. Da li moze na ps3 da se stavi neki patch tipa pesedit i da bude sve kao na kompu? Drug hoce da kupi pes,pa bi to da zna.

Naravno, nek pogleda na WENB sajtu i nadje verziju za njegov disk (BLES code).

Planiram da kupim nov ili polovan Sps 3 a Pes 2012 i 2013 nisam igrao,pa me zanima da li su nesto menjali t.j jel se i dalje moze igrati normalno bez neta jer me online igranje ne zanima?Verovatno moze ali da proverim.
Ako neko ima savet-ako kupim SPs 3 star godinu dana,tek istekla garancija iz Big Banga,sta treba gledati na uredjaju,da ga ne bih odneo kuci a on da ne radi?U pitanju je slim model 160 Gb.

Ako imas priliku da ga duze testiras upali neku igru i igraj 15-20 minuta, po mogucstvu neku graficki zahtevnu, da vidis da slucajno nije imao YLOD, jer bi u tom slucaju do tad trebao da se gasi sam od sebe, treperi crvena lampica itd..

Taj lik je kupio detetu i samo ima Pes 2013.Naravno da bih igrao bar pola sata.Ima 2 dzojpeda pa bih probao oba.nemam blurey filmove a jel moze obican dvd film da se pusti i gde je ta crvena lampica?Hvala.
Imam originalnu igru za Sps 2 Metal Slug pa ne znam dai originalne igre mogu da rade na Sps 3.

Poslednja izmena:
Nista igraj onda PES pola sata sat, a lampica je ona za paljenje, ako ima problema ona ce krenuti da treperi i ugasice se konzola.. Mada ne bi trebalo da bude problema, Slim je, godinu dana star, da je bio u igraonici tih godinu dana pa ajde ali ovako si dobar..

Izvinite za digresiju unapred.Imam pes 2012 original,postoji li neki patch kojim bi dobio sadasnju raspodelu igraca po klubovima a da ne moram kupovati pes 2013 samo zbog "poboljsanog" gameplaya.Izv jos jednom i unapred hvala na svakoj sugestiji,odgovoru.

ps.govorim o ps3,naravno :)

Ni u pes 2013 nije sadasnja raspodela po klubovima :D kod intera npr skoro nijedan transfer nisu uradili...

Dobro, čovek pita postoji li neki PATCH kao na PC-u za imena klubova, transfere i sl. Mene zanima isto, što za PES12 što za PES13.

Inače, s obzirom da držim igraonicu, mogu Vam reći da su mušterije maksimalno oduševljenje novim izdanjem PES pogotovo što golmani više nisu totalni *****i. Probao sam i FIFU 13 da isforsiram malo, ali truba. Pored PES-a niko neće da je igra.

Meni lično PES deluje bolje od FIFE.

A ja napisao odgovor i to na ovoj strani..

Poslednja izmena:
Pes 2013 crashuje kad se ide exibition i game plan. Medjutim exibiton u ligi sampiona radi super i gameplay je tecan, osim game plana. Nadjem na netu da pesedit resava taj problem, instaliram 2.2, opet crash, ok. Izadje pesedit 2.3 instaliram, iz prvog puta crashuje, onda sam drugi put promenio brzinu igre i sve je bilo normalno. Posle sam izasao usao u LOD tab u peseditu i ne secam se da li sam nesto dirao ili ne, i od seldeceg starta igre opet ista siutacija. Da li je neko imao ovakav problem i da li ga je resio nekako? Radi se o PC-u, pes je rld.

Ovo je tema za konzole,imas posebnu temu za pc tamo ces pre dobiti odgovor...

Interesuje me koliko ova igra ima Nemačkih klubova, ja sam pronašao samo Schalke i Bayern, šta je sa ostalim?

Ja imam celu Bundes Ligu i njihovu drugu ligu na kompu (sad sam zaboravio kako se zove), skini neki dobar Option File, imas na WENB-u.

Ok, videću da se pozabavim time ali ovo mi je ipak neshvatljivo da nema drugih Nemačkih timova ili ja ne znam da pronađem. A i ta dva su pod Other European Teams. Igra nije modovana, pečovana i slično, čista oficijalna verzija, jedino što je 1.00.

Poslednja izmena:
Pa u oficijalnom pesu bundeslige nema nikada,tj ako se dobro secam bilo je jednom... Ne daju im licencu ili tako nesto

Pa u oficijalnom pesu bundeslige nema nikada,tj ako se dobro secam bilo je jednom... Ne daju im licencu ili tako nesto

Pa ko još igra bez peča, a da nije online. Nisu hteli da plate licencu kad je EA sportsu istekao ugovor sa bundes ligom, pa je EA to iskoristio i platio. Iskreno žešće me smorilo to. PES bez peča i sa pečom su dva sveta. Svaka čast ljudima koji to rade, a konami ih samo sapliće, samo nešto menjaju bespotrebno (mislim na vizuelne promene) i otežavaju ljudima posao, a neće da plate.

Nazad
Vrh Dno