Šta je novo?

PES 2013

Није им много времена остало до изласка игре, тако да се надам да ће их то спречити да упропасте нешто:)

Ih Konami je to, za 2 dana mogu :)

Maremas, jesi pravio ili ces praviti neke manual shot tutorijale? Ja probao par puta, otislo u korner zastavicu.. :)

Imaš ovo, sve je stvar vežbe. Malo je nezgodna navigacija strelice u početku ali navikneš se...

P.S.
I da, moraš igrati na analog ako hoćeš gol da pogodiš, ne d-pad :D

Poslednja izmena:
Onda nista :D

Da Krasić je recimo u Juventusu, Persa nije u Mančesteru ali ovo je ipak demo ne full igra ,mada opet verujem da će i sa full igrom biti zastareli tarnsferi, ali kao i prošle godine na dan izlaska igre treba očekivati DLC sa aktuelnim transferima.

Poslednja izmena:
Odigrah i ja par utakmica i nikako mi se ne svidja... Previse sporo, lopta se i dalje odbija od igraca kao od drveta, saplicu se jedni o druge... Prosao sam onaj trening i bas su ga zakomplikovali! Mada verovatno sam se ja vec navikao dosta na Fifu. I kontrole mi nisu bas najpreciznije pa sam sve one trening tutorijale prelazio po par puta... :d

A da ne pricamo o ocenama igraca... Kagawa 78! Mislim daj... :trust:

Uvek ukenjaju transere i ocene... Neće svako da se zeza sa patchevima, to im je veliki minus, a istu grešku ponavljaju iz godine u godinu

Mene to sa ocenama najviše nervira, ajde što nisu kupili licence za klubove, al bar ocene mpgu da odrade. Prošle godine se dugo čekalo za peč sa kvalitetnim ocenama, ja neke klubove radio sam, ako bude tako i ove godine sa tim se neću smarati sigurno.

Izgleda da su zesce s*ebali Master League, kljucaju od besa ljudi po forumima.. :) Kopacke koje znacajno poboljsavaju statistike igraca, itd.. Mene ne dotice jer nikad nisam igrao ML.

Znao sam da će nešto sje.bati, pa morali su baš master ligu... Ono što najviše igram... Auuu glupe kopačke... Znaci uz transfere moraću da potpisujem ugovore za bolje kopačke :D

Uvek ukenjaju transere i ocene... Neće svako da se zeza sa patchevima, to im je veliki minus, a istu grešku ponavljaju iz godine u godinu
Nema nikakvog zezanja sa pečevima, samo si obavezan da iz igre iz setingsa skineš DLC i eto ti transfera, a mislim da dok to ne odradiš ne možeš igrati online.

Izgleda da su zesce s*ebali Master League, kljucaju od besa ljudi po forumima.. :) Kopacke koje znacajno poboljsavaju statistike igraca, itd.. Mene ne dotice jer nikad nisam igrao ML.
Ma nije značajna, nego nešto malo preteruju bre, jedino mi se ne sviđa što će svi igrači imati crne kopačke dok im ti ne dodeliš, a dok im dodeliš svima prođe par sezona koliko sam razumeo. Koncept master lige ostaje isti kao i do sad, samo ima ovaj dodatak sa dodelom tih stvari i kopački igraču, svakom igraču možeš da dodaš po 3 i na osnovu njih imaš promenu kod nekih ocena ili ima uticaj na njegov napredak, naravno kopačke ne utiču na napredovanje tokom sezone već dobiješ dodatne instant ocene.

2hhqckj.jpg

Adam je napisao(la):
So, the F50 adizero boot gives you:

+1 in Kicking Power
+2 in Shot Accuracy
+4 in Explosive Power
+4 in Top Speed
+1 in Swerve.

Odigrah i ja par utakmica i nikako mi se ne svidja... Previse sporo, lopta se i dalje odbija od igraca kao od drveta, saplicu se jedni o druge... Prosao sam onaj trening i bas su ga zakomplikovali! Mada verovatno sam se ja vec navikao dosta na Fifu. I kontrole mi nisu bas najpreciznije pa sam sve one trening tutorijale prelazio po par puta... :d

A da ne pricamo o ocenama igraca... Kagawa 78! Mislim daj... :trust:

Ja previše i ne obraćam pažnju na te overal fifa ocene, već gledam prave ocene, a nedostaje mi jako onaj šestougao i dalje ne mogu da ga prebolim. Kawaga ima ok ocene i naravno u zavisnosti od pozicije mu se menjaju, tako recimo na RMF ima overal 80.
To što imaš problem sa prijemom to mora da je zbog fife, jer ja i ne vidim tu neki problem pogotovo što ima dosta načina da primiš loptu, a i lepo da je uštopuješ sa R2.

I da tokom sezone će raditi po prvi put apdejte ocena igračima, tako ako neko igra dobro poboljšaće ih i obrnuto, to su najavili!

Prilozi

• 01092012204.jpg
    01092012204.jpg
    154.5 KB · Pregleda: 144
  • 01092012205.jpg
    01092012205.jpg
    174.8 KB · Pregleda: 140
  • 01092012206.jpg
    01092012206.jpg
    184.2 KB · Pregleda: 137
  • 01092012207.jpg
    01092012207.jpg
    161.8 KB · Pregleda: 134
Poslednja izmena:
Evo ukratko opis master lige.
Master League

The jewel in the crown of PES - ML looks to be keeping the same format, from reading the scripts on screen, although there are a few additions, as well as some changes to the existing methodology.

Player loyalty impacts on how a player plays for his club - poor loyalty leads to poor performance, and vice versa. Similarly, if a player has a high level of affection for a club, then he's less likely to be tempted away by clubs that come calling.

There only looks to be the usual buy or loan player facilities - no player trading or 'cash plus player' options. Similarly, your players can also be added to the transfer and loan list, as we have come accustomed to.

As well as hiring better club doctors and athletic trainers, there are items that can be obtained from playing online which will help players recover from fatigue.

Player development is decided by a spread of focus points - putting more points onto defensive duties will see players' skilling up in the relevant areas. The further you progress into a game, the more points you will have at your disposal. Alternatively, you can earn more focus points by winning leagues, hiring coaches - or using the Training Machine item, which can be obtained when playing online.

Items are tools that help players develop - and some of them are only obtainable when playing online matches. These are separated into two types:

Consumable items: Items that are removed after use. These could include items that help players recover faster from injury and illness.

Equipping items: These can be assigned to players and will earn bonus points or provide a boost in stats.

Some items also have an expiry date.

Boots are items that will impact on how a player plays and develops. When you purchase a new player you will also purchase his boots - which can then be worn by other players who play for your team. Boots vary from one another; some improve shooting stats whilst others increase a players overall speed - assigning the right boots, will help players develop exactly how you want them to. Also, boots will add another reason to weigh up in transfers - as a player with useful boots, could have a greater impact on your team.
www.pesfan.com

Po reakcijama na WENB izgleda da ce to bas drasticno da utice na ceo ML..
Moram da skinem kapu Adamu (koji je go*nar generalno), sto je objavio to zajednici pre nego sto je izasla igra, jer ce znacajno uticati na to da li ce ljudi uopste kupiti igru..

Nema nikakvog zezanja sa pečevima, samo si obavezan da iz igre iz setingsa skineš DLC i eto ti transfera, a mislim da dok to ne odradiš ne možeš igrati online.

Ma nije značajna, nego nešto malo preteruju bre, jedino mi se ne sviđa što će svi igrači imati crne kopačke dok im ti ne dodeliš, a dok im dodeliš svima prođe par sezona koliko sam razumeo. Koncept master lige ostaje isti kao i do sad, samo ima ovaj dodatak sa dodelom tih stvari i kopački igraču, svakom igraču možeš da dodaš po 3 i na osnovu njih imaš promenu kod nekih ocena ili ima uticaj na njegov napredak, naravno kopačke ne utiču na napredovanje tokom sezone već dobiješ dodatne instant ocene.

2hhqckj.jpg

Ja previše i ne obraćam pažnju na te overal fifa ocene, već gledam prave ocene, a nedostaje mi jako onaj šestougao i dalje ne mogu da ga prebolim. Kawaga ima ok ocene i naravno u zavisnosti od pozicije mu se menjaju, tako recimo na RMF ima overal 80.
To što imaš problem sa prijemom to mora da je zbog fife, jer ja i ne vidim tu neki problem pogotovo što ima dosta načina da primiš loptu, a i lepo da je uštopuješ sa R2.

I da tokom sezone će raditi po prvi put apdejte ocena igračima, tako ako neko igra dobro poboljšaće ih i obrnuto, to su najavili!

Pa ne vidim ni ja problem kada bi to sa R2 radilo kako treba...

A sto se ocena tice, slazem se da je onaj sestougao bio dobitna kombinacija ali uopsteno su ocene igraca presmesne! Kagawa kazem ima 78, a jedan Cleverley ima 80... Dalje jedan Ronaldo ima 99!!! Mislim nijedan igrac ne moze da ima 99, moje misljenje.

Npr na Fifi 12, Kagawa ima 82 dok je na Ultimate Team-u kada je presao u UTD odradjen update na 84... ali dobro to se ne odnosi na offline deo igre vec samo UT.
Ronaldo ima 92, Messi 94, Rooney 90, itd. Cist primer... Kad se setim pre 2-3 godine kada sam igrao demo PESa, Bale je imao ocenu 90! :d

Samo za Borisa... Nemacki GamePro ocenio igru sa 92/100! :D

Iiiidemo :D

Jedva cekam :)

Evo dok cekamo da se malo "zagrejemo" uz jedne makazice Kun Aguera :)

Bas mu je "realno" bacio loptu, k'o lopatom :)

Vidjao sam taj potez naravno (mislim u pravom fudbalu). Ovde nije realno uopste kako je on iz onog stava sutnuo loptu toliko jako, a animacija je blago retardirana jer loptu sutira cevanicom a ne stopalom.

Istripovao si, klasican pas spoljnom na prvu i bas iz tog stava se i najcesce radi, ne izgleda savrseno naravno ali ne izgleda ni nerealno uopste..

Nije se istripovao. Traljavo je odrađeno, jer igraču prvo lopta beži, pa se onda on nekom super brzinom postavlja i centrira.

Ok.

EDIT:

Ma dzonihsv istripovali smo :)

Zbog ovakvih stvari sam prestao da igram PES jer sve nekako klizi po terenu i nema tezinu.

Poslednja izmena:
Vrh Dno