Cole Gidic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.03.2008
- Poena
- 309
Није им много времена остало до изласка игре, тако да се надам да ће их то спречити да упропасте нешто
Osećam se kao Edgar Davids dok igram PES sa cvikama@maremas, extra izgleda u 3d, kao da sam juce igrao winnning eleven na ps1, a vidi sad doslo vreme i za 3d![]()
Nema nikakvog zezanja sa pečevima, samo si obavezan da iz igre iz setingsa skineš DLC i eto ti transfera, a mislim da dok to ne odradiš ne možeš igrati online.Uvek ukenjaju transere i ocene... Neće svako da se zeza sa patchevima, to im je veliki minus, a istu grešku ponavljaju iz godine u godinu
Ma nije značajna, nego nešto malo preteruju bre, jedino mi se ne sviđa što će svi igrači imati crne kopačke dok im ti ne dodeliš, a dok im dodeliš svima prođe par sezona koliko sam razumeo. Koncept master lige ostaje isti kao i do sad, samo ima ovaj dodatak sa dodelom tih stvari i kopački igraču, svakom igraču možeš da dodaš po 3 i na osnovu njih imaš promenu kod nekih ocena ili ima uticaj na njegov napredak, naravno kopačke ne utiču na napredovanje tokom sezone već dobiješ dodatne instant ocene.Izgleda da su zesce s*ebali Master League, kljucaju od besa ljudi po forumima..Kopacke koje znacajno poboljsavaju statistike igraca, itd.. Mene ne dotice jer nikad nisam igrao ML.
Adam je napisao(la):So, the F50 adizero boot gives you:
+1 in Kicking Power
+2 in Shot Accuracy
+4 in Explosive Power
+4 in Top Speed
+1 in Swerve.
Odigrah i ja par utakmica i nikako mi se ne svidja... Previse sporo, lopta se i dalje odbija od igraca kao od drveta, saplicu se jedni o druge... Prosao sam onaj trening i bas su ga zakomplikovali! Mada verovatno sam se ja vec navikao dosta na Fifu. I kontrole mi nisu bas najpreciznije pa sam sve one trening tutorijale prelazio po par puta... :d
A da ne pricamo o ocenama igraca... Kagawa 78! Mislim daj... :trust:
www.pesfan.comMaster League
The jewel in the crown of PES - ML looks to be keeping the same format, from reading the scripts on screen, although there are a few additions, as well as some changes to the existing methodology.
Player loyalty impacts on how a player plays for his club - poor loyalty leads to poor performance, and vice versa. Similarly, if a player has a high level of affection for a club, then he's less likely to be tempted away by clubs that come calling.
There only looks to be the usual buy or loan player facilities - no player trading or 'cash plus player' options. Similarly, your players can also be added to the transfer and loan list, as we have come accustomed to.
As well as hiring better club doctors and athletic trainers, there are items that can be obtained from playing online which will help players recover from fatigue.
Player development is decided by a spread of focus points - putting more points onto defensive duties will see players' skilling up in the relevant areas. The further you progress into a game, the more points you will have at your disposal. Alternatively, you can earn more focus points by winning leagues, hiring coaches - or using the Training Machine item, which can be obtained when playing online.
Items are tools that help players develop - and some of them are only obtainable when playing online matches. These are separated into two types:
Consumable items: Items that are removed after use. These could include items that help players recover faster from injury and illness.
Equipping items: These can be assigned to players and will earn bonus points or provide a boost in stats.
Some items also have an expiry date.
Boots are items that will impact on how a player plays and develops. When you purchase a new player you will also purchase his boots - which can then be worn by other players who play for your team. Boots vary from one another; some improve shooting stats whilst others increase a players overall speed - assigning the right boots, will help players develop exactly how you want them to. Also, boots will add another reason to weigh up in transfers - as a player with useful boots, could have a greater impact on your team.
Nema nikakvog zezanja sa pečevima, samo si obavezan da iz igre iz setingsa skineš DLC i eto ti transfera, a mislim da dok to ne odradiš ne možeš igrati online.
Ma nije značajna, nego nešto malo preteruju bre, jedino mi se ne sviđa što će svi igrači imati crne kopačke dok im ti ne dodeliš, a dok im dodeliš svima prođe par sezona koliko sam razumeo. Koncept master lige ostaje isti kao i do sad, samo ima ovaj dodatak sa dodelom tih stvari i kopački igraču, svakom igraču možeš da dodaš po 3 i na osnovu njih imaš promenu kod nekih ocena ili ima uticaj na njegov napredak, naravno kopačke ne utiču na napredovanje tokom sezone već dobiješ dodatne instant ocene.
![]()
Ja previše i ne obraćam pažnju na te overal fifa ocene, već gledam prave ocene, a nedostaje mi jako onaj šestougao i dalje ne mogu da ga prebolim. Kawaga ima ok ocene i naravno u zavisnosti od pozicije mu se menjaju, tako recimo na RMF ima overal 80.
To što imaš problem sa prijemom to mora da je zbog fife, jer ja i ne vidim tu neki problem pogotovo što ima dosta načina da primiš loptu, a i lepo da je uštopuješ sa R2.
I da tokom sezone će raditi po prvi put apdejte ocena igračima, tako ako neko igra dobro poboljšaće ih i obrnuto, to su najavili!
Bas mu je "realno" bacio loptu, k'o lopatom![]()
Nije se istripovao. Traljavo je odrađeno, jer igraču prvo lopta beži, pa se onda on nekom super brzinom postavlja i centrira.
Zbog ovakvih stvari sam prestao da igram PES jer sve nekako klizi po terenu i nema tezinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari