Takodje sam saznao da u slucaju da hocu da predjem na hidrauliku moram da menjam sve, ceo kocioni sistem, rucice sta sve vec..
Ajmo onda ovako, vozim sa tim mehanickim Shimano 1-1,5 god, dok su u garanciji, zavaljam ih za koliko god para, koliko bi kostale neke najbolji mehanicki diskovi ili pristojna hidraulika?![]()
30e ulozio pre samo 2-3 meseca (proslo prolece isto oko 30, 40e) i sada mi je vrisnuo menjac, par dana vozio sa 5 brzina (mega range i sedma mi ne rade od proslog proleca- prsla osovina na sred raskrsnice i sve otislo u ku..., a onda pre par dana primetio da je zadnja glava na izmaku.. tocak seta levo desno ko lud a uostalom i calov ortak koji je serviser i nikada nas ne ''dere'' sa cenama kaze da je ovo vise ne isplativo.. sredicemo bajs i vozice cale, samo za asfalt i malo makadama ima da sluzi jos 10 godina uz smesan servis, ja sam ovo ubio tezinom i off road-om po stenama :dŠta si skrljao na blizardu? Jel mora baš da se menja nešto?
Mirza si ziv?
Stigoste li negde onog ludjaka?Nije nikog skrljao?
Naucice vec.Danas je jednom fino isekao Acu,srecom bez posledica.Diskovi su kevaBice od njega zaheban vozac,samo da bude malo obazriviji i da prestane da "melje".Istina njemu je tako lako da odrzi neki jaci tempo posto ima noge kao Roberto Carlos ali shebace kolena.
Posto vidim da se tu razvila prica i o ishrani biciklista, evo jedan dobar tekst u vezi toga da se razjasne neke stvari.
http://huni-bike-shop.hr/index.php/...na-trening/item/108-suplementacija-biciklista
Ne vidim nikakvu poentu voziti elektro bicikl, pogotovo offroad, jeste da se ne muci ni trunku ali nije ti fazon. :d
Ovaj u sredini ima najbolji bajsEvo jedne fotke od jučerašnje vožnje.
Nije me bilo 15tak dana i sad se ubih citajuci 10 strana teme, bas ste se raspisali
Ovaj u sredini ima najbolji bajsDaj nickove redom, da se zna ko je ko (naravno ako na slici ima "nasih").
Sto se velicine tice, mislim da treba da uzmes XL. To je valjda 22'. 23' je prevelik, za ljude preko 2m. Meni je moj isto prevelik, ali mi opet vise odgovara nego capriolo 21' koji je imao mnogo cudnu geometriju. Al ja nisam imao prilike da biram kad sam uzimao jer mi je ispala takva kombinacija, u medjuvremenu sam se navikao i ne smeta mi.
Ako neko koristi Sports Tracker aplikaciju, slobodno moze da me doda, nick je mirza82.
Dobra aplikacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari