Šta je novo?

iPhone 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
+1

Ranac furam ceo zivot. Vise je cool nego te "batica" torbice i one popularne "majmunke" koje sabani nose oko vrata kao panduri znacku. ok americki panduri :d

Sto se tice i5. Da li se zna launch cena? Nesto tipa 16gb-32gb oko 600e-700e ? ili bih voleo :D

Oko vrata nikako to je šabanski baš ;)

Mislim da će cena za 16gb biti 649$ kao što je bila i za 4s, mada nas možda iznenade kao i sa Ipad-om, pa možda bude 599$ :p

spominje se 21. septembar

Jedva cekam, peskocio sam 4s zadrzao se na obicnoj cetvorci.Mislida ovih dana ide na oglse i onda cekamo novi

Ne znam cemu toliko radovanje, kad jos ne znamo ni kakva ce poboljsanja doneti :)

mene 4s nije toliko odusevio ali zato ocekujem da sledeci model donese dosta toga

Pa cetvorka je stvarno bruka telefon, tako da i ne osecam jos neku potrebu da je menjam. Brza je, stabilna je, kamera je odlicna, kako slike tako i video. Tako da cu najverovatnije preskociti i iPhone 5 kao sto sam i 4s.

Kako ćeš preskočiti peticu, kada će to biti revolucionarni telefon sa 4" ekranom i quad core procesorom? 4" ekran sa povećanom rezolucijom će načiniti taj tvoj telefon smešnim.

E pa ja sam sa ovim mojim smesnim telefonom prezadovoljan. Jer je iOS stabilan, brz i odlicno radi. Takodje sve aplikacije rade bez problema, tako da ce isto biti i kad izadje iOS 6. 3GS koji je star bas telefon je bruka. I ako ima slabiji dosta procesor od 4 i 4s i manjak rama, sve radi kao podmazano.

Davati ogromne pare za petici cim izadje je po meni bzvz i glupost. Samo cist prestiz i dokazivanje, nista vise. Bolje je uzeti posle NG kada se cena iole malo stabilizuje.

Kod petice ce biti revolucionaran ekran, procesor i ko zna jos neke dzidzabidze sto ubace. Mada po meni cetvorka ima sve sto treba da ima jedan smartphone.

Poslednja izmena:
podrazumeva se da ce svi korisnici koji ne leze na zlatnom rudniku uzeti poske par meseci kad cena padne na nekih relativno prihvatlhivih 450e. Prvih dva tri meseca je dranje samo takvo. Meni je to neka psiholoska granica za telefon.

Ja sam mislio prvo da cekam i5, medjutim kad bolje razmislim koliko treba da se ceka dok ne dodje u evropu+dok mu ne padne cena na razumnu, odustao sam i uzeo iPhone 4S Simfree. Prezadovoljan sam i najverovatnije cu ga furati do iPhone 6(5s?), a mozda i dalje.

Kako ćeš preskočiti peticu, kada će to biti revolucionarni telefon sa 4" ekranom i quad core procesorom? 4" ekran sa povećanom rezolucijom će načiniti taj tvoj telefon smešnim.

Ko hoce veci ekran moze odma da uzme s3 jer ce i petica pored njega delovati smesno.
Mada mi je zanimljivo sto je 4" sad extra a ranije je bilo da telefon ne treba da ima preko 3.5. Ocekujem da i6 ima 4.5 ekran.

Mene samo zanima kako moze display oko 4" da bude revolucionaran danas, mozda neke 2008-me,...

moze ako bude imao recimo 1920x1200(1080) rezoluciju :)

ako bide tako ja cu prvi da ga kupim i ako nevoli. jabuku..

Mene samo zanima kako moze display oko 4" da bude revolucionaran danas, mozda neke 2008-me,...

Apple će da ga "reinventuje". Postojali su i do sada 4" telefoni ali će tek kod iPhone 5ice da dobije puni smisao i upotrebnu vrednost.

Bilo bi pse da nesto inventuje nego da nudi ekran velicine za koju su pe samo godinu iptvrdili da je nepotreban.ol

Meni telefon bolji od 3GS realno ne treba, ako mi terba veci ekran na portabilnom uredjaju, kupim tablet i kul. Sad ako treba telefon da bude telefon, tablet, gps, laptop zamena, fotoaparat, kamera, otvarac pivskih flasa i kul gadget *** preterasmo.

Bilo bi pse da nesto inventuje nego da nudi ekran velicine za koju su pe samo godinu iptvrdili da je nepotreban.ol

a na kom ekranu si kucao prethodnu poruku? :D

^Tu je negde oko 1-2" :D

Na ipadu koji ima najgoru tastaturu ikada. Kad pogresis rec nema vracanja.

Kako mislis nema vracanja??? Samo malo duze drzis prst preko mesta gde si pogresio i pojavi se lupa i well ostatak je lak.

Jesi isključio Auto correct?

Kako mislis nema vracanja??? Samo malo duze drzis prst preko mesta gde si pogresio i pojavi se lupa i well ostatak je lak.

Yep, al smor je drzati po par sekundi za svaku rec. sad sam stavio swipe selection i sad je mnogo bolje. Ne kapiram kako aple ovo nije stavljao po defaultu?

Cek bre, ko gde sta? Ja sam i dalje na lupi :D

Yep, al smor je drzati po par sekundi za svaku rec. sad sam stavio swipe selection i sad je mnogo bolje. Ne kapiram kako aple ovo nije stavljao po defaultu?

Kakvih par sekundi? Cim zadrzis prst eto lupe. Ni sekund to ne traje. :)
Ti si se nesto gadno istripovao za njihovu tastaturu. :)

lg_iphone5_0711-1_gallery_post.jpg

lg_iphone5_0211_gallery_post.jpg

http://www.theverge.com/2012/7/29/3200057/iphone-5-fully-assembled-rumor-pictures

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno