Mislim da je cak negde najavljeno od strane njih da se dimenzije ekrana menjaju samo treba naci tu vest.
Sad vec davno bese, ali zar nije Engadget ili neki od sajtova kupio onomad iPhone 4 sample, gde je u pocetku bila prica da je radnik apple-a slucajno zaboravio fon u nekom baru, pa su ga oni nasli, slikali, otvorili i prvi i jedini pokazali prave slike. Pa se posle ihahaj otkrilo da je to bila suplja prica i da su prosto kupili sample. Sto to ne bi moglo da bude isti slucaj kao sa ovim slikama iPhone 5?Verujem da si pomesao sa necim, jer 100% nisu zvanicno ni jedan detalj izneli kao i uvek do sada.
Izgleda brutalno dobro.
Na kraju krajeva kao da je i bitno kako izgleda kada i onako većina ljudi koristi neke "pokrivače" telefona. Ja se začudim koliko običnih ljudi to koristi (pogotovo u USA, kada god gledam nešto o telefonima, svi su pokriveni).
Vecina iPhone-4/4S je bez covera, sa zastitnim folijama na ledjima jer se ledja dosta grebu (kod mene je tako a i kod vecine ljudi koje znam i sa kojima radim). pre bih pustio da se fon izgrebe nego ga stavljao u odvratne cover-e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari