ako se u narednih par dana ne pojave pozivnice, nema ništa od eventa 12. septembra
Pa pojavice se naravno, odlaganja nema. Ali nema ni h od hype-a, ovoga puta je skoro sve poznato
ako se u narednih par dana ne pojave pozivnice, nema ništa od eventa 12. septembra
Meh, mene smara sto ne prosire ponudu. Jedan jedini tip telefona mi je krs koncept. Blesavo mi je da do juce nikom nije trebao ekran drugih dimenzija sem 3.5 a od sutra niko nece zeleti isti taj 3.5 vec iskljucivo i jedino 4".
Btw trebalo bi da veoma brzo izadje posto se u zapadnoj eu cetvorka cisti iz skladista kroz masovne akcije.
Jeste to sve ok, ali što ga nisu malo proširiliipak će mi sledeći fon biti Gnex, a baš sam hteo malo da odem na iOS da ga čačkam
![]()
Razumem donekle Apple, imaju ubedljivo najprodavaniji fon na trzistu i vode se logikom da ocigledno te dimenzije uredjaja najvise odgovaraju korisnicima. krecem od svog primera, ja sam prvi kome je najprakticnije nosenje uredjaja tih dimenzija i protivio sam se bilo kakvim promenama velicine displeja koje bi uslovile drasticnu promenu velicine samog uredjaja. ako sve bude ovako kako je do sada leakovano vidi se da je apple uz minimalno povecavanje dimenzija telefona uspeo da poveca ekran na 4". po meni to je ok, svaka radikalnija promena znacila bi da ostajem na 4S-u. ono cime bih ja bio zadovoljan je ledja koja se manje grebu, jos bolja baterija od 4s, jos bolja kamera-a i dodatno poboljsanje iOS-a (koje mi je daleko znacajnije od quad core CPU i GPU-a, gigabajta rama i ostalih H/W specifikacija)
Za shake Hobita uvek ima iphone sa svojih zacementiranih 3.5 incha. Cisto sumnjam da ce apple ikada preci tu dijagonalu - jer da bi presao na vecu dijagonalu, mora da potpuno promeni UI i da ubaci kapacitivno "back" dugme u donjem delu uredjaja, umesto sto im "back" sada stoji gore levo. To "back" u gornjem delu ekrana je potpuno nefunkcionalno ako se ode na vishe od 3.5 incha. A dodavanje kapacitivnih dugmica pored home dugmeta narusava minimalisticki dizajn, a dizajn je sve. Tu su onda moguce i patentne tuzbe, ko koga kopira, itd. Zasto bi se apple smarao sa tim, kad i ovako prodaje brutalne kolicine telefona. Stoga, koga nervira trend uvecavanja ekrana, tu je apple.
Sto se tice fetisha da moras imati najbolji fon, pa makar ga koristio samo za telefoniranje - tu pomoci nema. Jer je potpuno sumanuto staviti hardver laptop-a u uredjaj od 600e, a na uredjaj staviti ekran od 2incha i koristiti ga za mail/sms/fon. Cemu? Sto jaci hardver, to uredjaj dobija vise funkcija, te mu se i ekran uvecava. Imala je tema na benchu "treba li mi uopste smartphone", mozda je to prava tema za jadnikovanje nad sudbinom kletom. Najbolje sad u s3 temi kukati kako su smartphonovi prebudzeni i preveliki.
Sve ja to kapiram, ali mi je blesav ceo koncept jedan jedini tip telefona svima odgovara. I ipad me je nervirao jer neko zeli veci ekran, neko manji i tek kad im je kindle fire odvalio deo trzista setili su se da mogu da izbace jos jedan model. Al imaju apsolutno najbolji ekran i gomilu aplikacija kojih nema na androidu tako da nisam alternativu.
Iphone 5 ce verovatno moja zena uzeti na ugovor jer im modeli izgledaju lepo i generalno nisam ni video da devojke nose bilo sta sem iphona. Al za iole zahtevnije korisnike sa specificnijim potrebama mi je krajnje *****no da svima odgovara identican fon. Bem li ga, skoro sam uzimao auto i samo pomislio kakav bi ******izam bio da svi vozimo isti auto.
E sad' cu stvarno da te tuzim saletu i viktoruJeste to sve ok, ali što ga nisu malo proširiliipak će mi sledeći fon biti Gnex, a baš sam hteo malo da odem na iOS da ga čačkam
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari