Mislim da je cak negde najavljeno od strane njih da se dimenzije ekrana menjaju samo treba naci tu vest🙂.
Sad vec davno bese, ali zar nije Engadget ili neki od sajtova kupio onomad iPhone 4 sample, gde je u pocetku bila prica da je radnik apple-a slucajno zaboravio fon u nekom baru, pa su ga oni nasli, slikali, otvorili i prvi i jedini pokazali prave slike. Pa se posle ihahaj otkrilo da je to bila suplja prica i da su prosto kupili sample. Sto to ne bi moglo da bude isti slucaj kao sa ovim slikama iPhone 5?Verujem da si pomesao sa necim, jer 100% nisu zvanicno ni jedan detalj izneli kao i uvek do sada.
Izgleda brutalno dobro.
Na kraju krajeva kao da je i bitno kako izgleda kada i onako većina ljudi koristi neke "pokrivače" telefona. Ja se začudim koliko običnih ljudi to koristi (pogotovo u USA, kada god gledam nešto o telefonima, svi su pokriveni).
Vecina iPhone-4/4S je bez covera, sa zastitnim folijama na ledjima jer se ledja dosta grebu (kod mene je tako a i kod vecine ljudi koje znam i sa kojima radim). pre bih pustio da se fon izgrebe nego ga stavljao u odvratne cover-e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari