Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Jb radi bolje od ICS ali nije bas lag-free :) Jedino za sada nema Viber-a.

iGo je za koriscenje kod nas ubedljivo najbolji. Ja sam ga testirao od Beograda do Valensije i radio je bez greske.

Mnogo lepši igo od navigona, mozda navika, ali i lakše se snalazim i sve + glasovno navođenje na srpskom..

A jel si probao i druge?:)

Koristio Garmin skoro 4 godine. On jeste dobar, ali em sto treba poseban uredjaj em sto za detaljnije rutiranje treba MapSource samim tim i PC....

Sve u svemu, iGo sam imao/imacu na telefonu,ne treba mi PC da dodam/obrisem mape, ne zdere bateriju kad mi treba za krace rute i imam jedan auto drzac i jedan punjac. Dok sam imao Nuvi non stop sam se maltretirao sa drzacem, punjacima i stalno gomila kablova po autu :)

Hahhaha, sta je problem sad? Nemam brz net pa ne mogu da probam.... ;(

Ocaj zivi od Vibera. Sve aplikacije koje su radile na ICS rade i na JB osim Vibera.

Ne, ne znam sta je ali nece. Danas nesto nemam vremena ali sutra cu sve ponovo da skinem i da podesim.

Inače, Viber je konačno malo sredio neke stvari tipa timestamp-a za svaku poruku kao i da ne loaduje svaki put ceo razgovor već samo zadnjih nekoliko poruka, starije poruke se loaduju po potrebi :)

Meni je nekako bolji whatsapp od viber- a, ali možda zato što ih imam više na whatsapp-u :)

Ljudi jer se vama često dešava da vam pukne poziv i telefon zamrzne pozivanje na neko vreme sa porukom "call ended" ? Meni se u početku dešavalo(4.0.2) da mi se i resetuje nakon toga, i to kada sam pričao sa ortakom sa iste mreže(Vip). Pošto me je to jako nerviralo stavio sam ga isključivo na 2G i od tada nemam problema.

Nikad na 4.0.4 i 4.1.1 a 4.0.2 nisam dovoljno dugo koristio da bih primijetio.

Načekaćeš se ti za JB, ako uopšte dobiješ.

Video sam beli nexus danas u Telenoru, prilično je ružan (bar meni), a i poklopac za bateriju je lošiji i deluje dosta jeftinije.

Poslednja izmena:
Zbog garancije. Znam da cu se nacekati do JBa, ali necu da razmisljam, zato sam kao i uzeo Nexus :p.

Mislim da JB nebi resio ovaj problem. Moracu da pitam nekog strucnjaka iz Vipa da mi objasni zasto se to desava.

Sto zbog garancije? Mozes da flesujes 4.0.2 yakjuxw uvijek i zakljucas bloader kad god hoces...

Koji si crnjak :d. Da sam ga uzeo na crnom trzistu uradio bih to odmah, ovako mi ipak garancija od 2 godine za ovako komplesknu stvarcicu znaci, jer nemam nameru da ga menjam skoro.

Dakle JB tek kada izadje iz garancije :d

Pa kako bi mogli? Procita sta pise u bootloader-u o to je to, ne moze da sazna istoriju sw-a koje si ti stavljao....

Ne brini se oko toga previse, isti ti serviseri informacije za telefone imaju dostupne na xda kao i mi i ne mogu izmisliti toplu vodu :)

Instaliraj Gnex ToolKit, za 10-ak minuta ces biti na JB-u.

:)
Pa kako bi mogli? Procita sta pise u bootloader-u o to je to, ne moze da sazna istoriju sw-a koje si ti stavljao....

Ne brini se oko toga previse, isti ti serviseri informacije za telefone imaju dostupne na xda kao i mi i ne mogu izmisliti toplu vodu :)

Instaliraj Gnex ToolKit, za 10-ak minuta ces biti na JB-u.

pogledao sam klip http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1y3Lm6feyGI#!
Svaka cast liku za Toolkit. Ne gine mi puter i pored toga sta kazu da nije zdrav :)

Video sam beli nexus danas u Telenoru, prilično je ružan (bar meni), a i poklopac za bateriju je lošiji i deluje dosta jeftinije.

Vidiš, ja sam uzeo beli, jer mi mnogo lepše izgleda. Nisam primetio razliku u kvalitetu plastike.

Inace, juče sam stavio turtle brand clear screen protector i više mi se sviđa nego zagg, ali deluje mi kao da ponekad zbog njega ekran reaguje.
I stigla mi je sena slim kožna torbica, baš namenjena za gnexus. Dosta je dobra, jedino što je predviđena da u njoj telefon stoji uspravno, pa kada slušam muziku, moram da ga okrenem.

Poslednja izmena:
Nisi primetio razliku između sivog i belog poklopca? Tekstura je malo drugačija, kao da je na belom sitnija i plića, plus nije onako gumirana kao siva.
Ostala plastika je ista.

Poslednja izmena:
Jeste sitnija, ali sam mislio na kvalitet. U svakom slučaju bela plastika ne može da bude toliko mat i "gumirana" kao druge boje.

Nazad
Vrh Dno