Ja ne znam hsv što si ti toliko zapeo za taj video i kameru... Čoveče iskuliras malo nema i nema... Ko o čemu ti o kameri.... Bolja je nego na wave-u u to budi siguran tako da ces biti zadovoljan.... Ili kupi neki običan android do 100 jura i neki kompakt i neces imati problema.... Oni su tako napravili, ati mozes da kukaš i da na svakoj temi pljuješ kamere telefona, jer oni ti nece uslisiti molitve tako da get us to be satisfied with that
A sta tebe boli pisa za sta sam ja zapeo? Ovde dolaze ljudi koji pitaju kako da upalim telefon i promenim zvono a ja ne smem da pitam sve sto me zanima?
Nema sanse, foto tu negde ali mi 720p video na wave-u deluje kvalitetnije, stabilizacija je bolja ali nexus ima 1080p..
dr.sonic, ne secam se, ne bih ni pitao da znam.
Moj kes, imam pravo da ispitam sve lepo pre kupovine, kamera mi je bitna da bude upotrebljiva makar kao na Wave-u i da ima solidan 1080p snimak, nista vise od toga jer ionako kupujem 600d na jesen.
Ali necu da dam 300e npr a da dobijem mnogo losiji zvuk i kameru u odnosu na Wave, to su primarne opcije za mene i zahtevan kvalitet a ako ti se ne svidja o cemu pisem i sta pitam stavi me na ignore listu.
skinuo sam 10-ak 1080p snimaka sa YT, ovo ce samo da mi oteza odluku :d
Sta se desava.. pa Verizon verzija izgleda ima 8mpix kameru i 1080p kamkoder sa 30 fps! Ovo za 8mpix je rekao lik na klipu a testirao sam video frapsom i sa jos 3 programa, 30 fps zakucanih.
''Obican'' Nexus ima od 24,80-25,5 fps i fraps pokazuje 25 fps cak i nocu sto je za pohvalu, mislio sam da ce da padne ispod 20 ali ono sto me je iznerviralo je to sto 1080p sniman pri losem osvetljenju ne moze da prismrdi 720p sa Wave-a.. ne mogu da verujem, fps je 25 ali je kvalitet snimka dno, potpisujem da je 720p sa Wave-a bolji ali sam isto tako primetio da Nexus ima bolji zvuk na snimcima u vecini situacija.
Vidim da neki ne kapiraju o cemu ja to pisem.. nisam ja lud, znam da je Nexus telefon pre svega mocna multimedijalna masina i cist google telefon sa vanila Androidom

Ali prethodni Nexus je imao savrsen audio kvalitet..
Kamera ko kamera.. samo trazim da bude upotrebljiva kao na Wave-u, kupujem dslr ali mi treba nesto krsteno na telefonu u situacijama kada dlsr nije pri ruci a to ce se naravno desavati.