Ajde neka mi neko kaze kako da root-ujem ovaj officialni rom??
kao sto sam i napisao,skini super su 0.89 sa xda sajta i instaliraj preko recovery.
Jel uradio mozda neko update sa oficijalnim ICS direktno preko telefona i kako mu se sad ponasa telefon? I naravno baterija kako se ona ponasa, jel duze traje? 🙂
Ali fazon je sto meni tel uopste nece da udje u recovery stoji mi trougao sa crvenim znakom uzvika.. :S
Hvala puno na informacijama, odradila sam sve i stavila Cool v7 rom. Prezadovoljna sam, odlicno je odradjen.@ Digital
Jeste Normalno, ako instaliras program " Quick Boot " onda mozes automatski da restartujes u Recovery. IMO zameni Recovery sa " 4EXT " koji je bolji i nema " post efekata " za custom rom instalaciju. ROM koji si odabrala je ODLICAN i za 5, Baterija zagarantovana na 2 dana koriscenja, stabilan i brz, sve radi, takodje ako mozes Flashuj V7 i sacekaj sa v8 dok se ne vidi kako ce odraditi novi framework sa Official RUU. Kod mene je isto Cool Sense 3.6 🙂
Znaci, zameni Recovery sa 4ext i flashuj v7 rom 🙂 Backup ti u ovom momentu ne treba, tek posle instalacije novog ROM-a stupa na snagu " Nandroid backup "
p.s. http://www.androidpit.com/en/android/market/apps/app/ext.recovery.control/4EXT-Recovery-Control Ovde mozes da kupis 4EXT sa internet karticom i to ce ti biti najbolje potrosenih 2 eura za HTC EVO3D
p.s. 2 - zaboravih reci da bi " ako primetis probleme " trebalo odraditi i novi fw sa iste stranice
Hvala puno na informacijama, odradila sam sve i stavila Cool v7 rom. Prezadovoljna sam, odlicno je odradjen.
Ja jesam i izgleda da sam se s*ebao.. Posto mi je update hboot verzija i sad ne mog da ga rootujem... 😡 :smash: inace cini mi se da baterija bolje drzi sad.. Ali detaljno testiranje sledi sutra...
Brt, meni je S-off, ali mi je hboot zakljucan i ne mogu da ga otljucam preko revolutionary-a, jer je verzija update-ovana.. A kad vec ne mogu da mu pristupim preko revolutionarya ne mogu ni da ubacim cwm.. Kad idem na volume down + power dugme i izaberem recovery, pojavi se crveni znak uzvika i posle par minuta se tel normalno upali.. No nije ni bitno sutra se prodaje Evo.. 🙂)
Brt, meni je S-off, ali mi je hboot zakljucan i ne mogu da ga otljucam preko revolutionary-a, jer je verzija update-ovana.. A kad vec ne mogu da mu pristupim preko revolutionarya ne mogu ni da ubacim cwm.. Kad idem na volume down + power dugme i izaberem recovery, pojavi se crveni znak uzvika i posle par minuta se tel normalno upali.. No nije ni bitno sutra se prodaje Evo.. 🙂)
fastboot flash recovery recovery.img
skini recovery bilo koji za EVO 3D i preko fastboot-a flesuj recovery
gde je recovery.img ime tog recoveryja koji hoces da flesujes...,.Kod:fastboot flash recovery recovery.img
Nasao sam ga, zove se "Grass" 😉) Ali me nervira sto nemam ikonice na lock screenu...?!
Nasao sam ga, zove se "Grass" 😉) Ali me nervira sto nemam ikonice na lock screenu...?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari