Ajde neka mi neko kaze kako da root-ujem ovaj officialni rom??
kao sto sam i napisao,skini super su 0.89 sa xda sajta i instaliraj preko recovery.
Jel uradio mozda neko update sa oficijalnim ICS direktno preko telefona i kako mu se sad ponasa telefon? I naravno baterija kako se ona ponasa, jel duze traje?![]()
Ali fazon je sto meni tel uopste nece da udje u recovery stoji mi trougao sa crvenim znakom uzvika.. :S
Hvala puno na informacijama, odradila sam sve i stavila Cool v7 rom. Prezadovoljna sam, odlicno je odradjen.@ Digital
Jeste Normalno, ako instaliras program " Quick Boot " onda mozes automatski da restartujes u Recovery. IMO zameni Recovery sa " 4EXT " koji je bolji i nema " post efekata " za custom rom instalaciju. ROM koji si odabrala je ODLICAN i za 5, Baterija zagarantovana na 2 dana koriscenja, stabilan i brz, sve radi, takodje ako mozes Flashuj V7 i sacekaj sa v8 dok se ne vidi kako ce odraditi novi framework sa Official RUU. Kod mene je isto Cool Sense 3.6
Znaci, zameni Recovery sa 4ext i flashuj v7 romBackup ti u ovom momentu ne treba, tek posle instalacije novog ROM-a stupa na snagu " Nandroid backup "
p.s. http://www.androidpit.com/en/android/market/apps/app/ext.recovery.control/4EXT-Recovery-Control Ovde mozes da kupis 4EXT sa internet karticom i to ce ti biti najbolje potrosenih 2 eura za HTC EVO3D
p.s. 2 - zaboravih reci da bi " ako primetis probleme " trebalo odraditi i novi fw sa iste stranice
Hvala puno na informacijama, odradila sam sve i stavila Cool v7 rom. Prezadovoljna sam, odlicno je odradjen.
Ja jesam i izgleda da sam se s*ebao.. Posto mi je update hboot verzija i sad ne mog da ga rootujem...:smash: inace cini mi se da baterija bolje drzi sad.. Ali detaljno testiranje sledi sutra...
Brt, meni je S-off, ali mi je hboot zakljucan i ne mogu da ga otljucam preko revolutionary-a, jer je verzija update-ovana.. A kad vec ne mogu da mu pristupim preko revolutionarya ne mogu ni da ubacim cwm.. Kad idem na volume down + power dugme i izaberem recovery, pojavi se crveni znak uzvika i posle par minuta se tel normalno upali.. No nije ni bitno sutra se prodaje Evo..)
Brt, meni je S-off, ali mi je hboot zakljucan i ne mogu da ga otljucam preko revolutionary-a, jer je verzija update-ovana.. A kad vec ne mogu da mu pristupim preko revolutionarya ne mogu ni da ubacim cwm.. Kad idem na volume down + power dugme i izaberem recovery, pojavi se crveni znak uzvika i posle par minuta se tel normalno upali.. No nije ni bitno sutra se prodaje Evo..)
fastboot flash recovery recovery.img
skini recovery bilo koji za EVO 3D i preko fastboot-a flesuj recovery
gde je recovery.img ime tog recoveryja koji hoces da flesujes...,.Kod:fastboot flash recovery recovery.img
Nasao sam ga, zove se "Grass") Ali me nervira sto nemam ikonice na lock screenu...?!
Nasao sam ga, zove se "Grass") Ali me nervira sto nemam ikonice na lock screenu...?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari