Šta je novo?

HTC One X

Ljubomora je cudo.
Do sada si shvatio gde zivis, valjda ?

Nazhalost, josh kao klinac. Moracu da osakatim telefon nekom metodom, chisto solidarnosti radi.

Nego, planiram da flashujem Android Revolution 6.1 ovih dana, deluje mi za sad najbolje od svih ROMova. Ko shta fura od customa i shta bi preporuchio?

Ja sam na Mike-ovom 6.1, i radi odlicno....cini mi se da je i baterija dosta dobra...

Jel se oseti neka razlika sa Tegra3 renderingom u odnosu na software?

Najbolje da te menadzment kompanije ne ponizi na ovaj nacin kad im vec iskesiras iznos za koji si mogao da kupis SGS III :)

Odgovorno tvrdim da moj Wave [a samim tim i Galaxy S I] ima bolji kamkoder iako je 720p ali bar ima 29.97 fps :)

Sramota za HTC, posebno kada se zna da One S pravi primetno bolje fotke i ima par fps :d vise u 1080p..

Definitivno je manji bitrejt nego što bi trebalo. To sam i ja primetio kada sam testirao telefon.

Tvoj wave ni nema nista drugo nego kameru. Po stoti put mozda covek ne kupuje telefon zbog kamere, on misli kao i dosta nas da je HOX bolja kupovina od S3 po drugim apsektima i tu nema dalje price ;)

Poslednja izmena:
U ***, dal je moguce da ovoliko secka? Kvalitet slike je dobar, ali ovakav pad fpsa ne bi smeo ni na wildfireu da se dogadja a kamoli na mobu koji je vrh ponude. I nije stvar dal neko treba da kupi kameru nego da je sramota da puste telefon u prodaju koji kosta pola soma evra a da ne moze da napravi normalan hd snimak. Stabilizaciju slike bolje da ne pominjem..

Poslednja izmena:
Uzeo sam One X pre nedelju dana u telenoru, beli, odlican telefon, baterija ok, izdrzi ceo dan lagano, ekran nema razlivanja boja itd, ALI primetio sam 2,3 male ogrebotine na ekranu posle nedelju dana koriscenja, jesu male i ako se ne izbuljis neces ih primetiti ali me brine to sto su se brzo pojavile :( nije mi ispadao, nosio sam ga u dzepu i torbici, nije bio u dodiru sa kljucevima itd, zato me i cudi, smorio sam se malo :( jel ima neko slican problem?

Ja nista ne kontra argumentujem lepo pise i na gsm areni da telefon snima sa 24 fps tj navodno je software-ski ogranicen. Niko tu ne bezi od cinjenica kakvo je stanje trenutno. Ja samo govorim da meni licno kamera nije toliko presudna, jer je slabo koristim. To sto sam je koristio za mene je sasvim ok i kvalitet snimka je na zavidnom nivou.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena od urednika:
Poslednja izmena:
Ma sjajno quad core telefon u sred bela dana pod perfektnim osvetljenjem daje 24 fps-a na snimku od 10 s :) Stvarno tehnolosko dostignuce .

A sto se tice sudjenja , sigurno imam vise iskustva nego ti da procenim sta je fail product a sta ne

Pa nisi probao tako da mozes da procenjujes sta hoces ;)

Pa dobro ogranicili su na 24fps zasto, neznam... Ja verujem da ce to biti ispravljeno vremenom.

Hoce kao sto je na sgs 2 :)

Ne znam da li iz nemogucnosti da shvatis ili jednostavnog odbijanja da shvatis . Taj telefon ne moze da snima smoth 24 fps pokretne objekte po danu a kamoli pri losijem osvetljenju .

Posto mi je razumevanje ljudskog uma sasvim razumljiva tematika , kapiram da osecaj dati za nesto 400+ eura i u podsvesti shvatiti da je nekompletno falicno ili defektno ( u bilo kojoj meri ali sustina se razume ) , i onda povrh svega "shvatiti" da isto to ali i bolje moze da se kupi za 300 e je na neki nacin bolno . Tebe sam primetio jos dugo vremena kako kategoricno BRANIS samog proizvodjaca na ovom nedopustivom propustu . Isto bi bilo kao kada bi BMW izbacio novu seriju nekog automobila i da nesto ne radi kako treba polovicno ... To bi bilo apsurdno , novac se da za nov proizovd i ocekuje se da to radi out of the box kako treba , a modding comunity je da poboljsa postojece a ne da poppravlja pokvareno .

Sustina mozes sam sebi da namigujes meni nema potrebe ti si bacio pare ne ja , verujem da si dao blizu 450e a sad veci moze se kupiti za 380 nov jes sra*** ali dobro barem mozes da namignes :)

Ziv ti meni bio ;) Nista tu nije falicno, platio sam ekran, kvalite izrade, brzinu, solidnu kameru. I ja sam zadovoljan, a to je u sustini najbitnije.

^i mala promena svetlosnih uslova= 17 fps :d

Ja stvarno ne mogu da verujem koliko ljudi ostrasceno brane uredjaj koji su skupo platili a koji ima ociglednu manu. Umesto da opravdavate taj nebulozni fps drop bolje bi bilo da bombardujete htc svaki dan dok ne izbace neki apdejt za kameru.

Prijatelju ti bash volish dobar fps i kameru pa evo vec na 3-4 strane pljujesh hox, neko je mozhda kupio fon zbog drugih stvari i nije toliko zaludjen kamerom kao ti.

@HSV najklasicniji primer ljudske psihologije ti je ovo bas ovde sad :) , zato mi je i zanimljivo kupio covek BMW x6 izrada dizajn snaga ispod haube ali menjac zeza u 3 coj . Nije kvar na svima je tako :) , kad sklonimo ljudski defekt po strani sve dok ljudi budu kupovali takve falicne uredjaje proizvodjac sam nece nista ucniti da to poboljsa .

Pedja89

Uopste ovde nije diskusija o ljubavi prema necemu , gleda se ako Samsung sa njegovim flagship telefonom ima stabilizaciju smoth snimak itd to se ocekuje u najgoru ruku isto ili bolje od svakog drugog proizvodjaca . Zakoni trzista i consumer-a ... Sta je tu nejasno ?

Forum sluzi tome da se diskutuje iznese na videlo da potencijalni kupac kada dodje vidi sta i kako , ako mu to ne smeta on ce da kupi . Ali u svakom slucaju treba da bude upoznat sa manama i prednostima

Sta ste zapeli za kameru, ko da samo za to sluzi. I ja bih ga prije kupio nego onog plastikanera, barem lici na tel (skuplji).;)

Mozda , ali zasto dati vise para za losiju stvar ?

Primer

XE iako nema stabilizaciju vidno bolji snimak bez stucanja sve je smoth

Prijatelju ti bash volish dobar fps i kameru pa evo vec na 3-4 strane pljujesh hox, neko je mozhda kupio fon zbog drugih stvari i nije toliko zaludjen kamerom kao ti.

Pa kad smo kod drugih stvari, moras da proveris da li se kuciste ugiba- zadnja strana telefona, da li se ekran ''razliva'' i na srednje jak pritisak.. ma sjajno za ovoliki izdvojen kes :d Nemoj mi reci da ces samo da igras nebulozne igrice i da citas forume, ma ne- nikada neces pozeleti da upalis 1080p kamkoder i da snimis nesto a da snimak ne bude losiji od 2 godine starih 720p single core telefona :d

Otarasite se sujete i bombardujte htc, meni je ovo prelep telefon i stvarno sam razmisljao da nekad pazarim, kada bude vec malo pregazen ali vidim da nema razloga. Osim onog dela oko kamere ovo je jedan od najlepsih telefona koje sam video. Ali je ocigledno nedovrsen u 3 lepe.

I kazem, umesto da ste realni vi ste ostrasceni i mane gutate sa apetitom.

Jel si držao u ruci tog plastikanera da bi mogao da tvrdiš, ili barem HOX? Pričate o nekom kvalitetu kao da HOX nije od plastike.

Jesam, HTC mi je dosta lepsi :) šljamsung je operisan od dizajna i hardwarea(izgled) i softwarea (TW)
Nek se uhvate frizidera, ves masina, TV-ova to im najbolje ide :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno