Šta je novo?

HTC One X

Ljudi, kada pričate o bateriji jedini relevantan podatak je Screen On time, sve ostalo nema smisla. HTC One X će u najboljem mogućem scenariju na WiFi-u sa 25% osvetljenja, i blagim opterećenjem nuditi 5h Screen on time tokom dana. Ovako nešto možda http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26887081&postcount=457 . Ima par izolovanih slučajeva sa preko 6 sati uključenog ekrana, ali šta su oni hakovali nemam pojma, jer se na temi svi čude kako :)

Situacija se menja kada povećate osvetljenje ekrana i opteretite telefon, koristite mobilni internet, itd, tada možete očekivati realističnijih 4h Screen on time. Čisto da bi pomogli drugima da skapiraju kakvo je vaše korišćenje tokom dana, kačite tri screenshota - prvi je glavni Battery usage stats, drugi je usage chart u vrhu i treći stavka Screen On.

Evo drugovi samo da kažem da je telefon fenomenalan...
Meni lično pošto sam imao Note i S II je stvarno bolji i kvalitetniji a uz to i lepši telefon...
EXTRA..Svaka preporuka i pohvala...

Kako je protekla tranzicija na manji ekran? Mislio sam da once you get black (5.3") you never go back!

ovaj problem ja imam sa wi fijem. ako hocu dobar signal,onda moram da pritisnem pozadi

Probaj preko kolena da ga savijes.
Ljudi sta vam je?!
stiskaj displej savijaj telefon... sta je sledece?

Probao sam par puta, problem je do softvera (wi fi analizer), ne moras da savijas, probaj da podignes telefon.

Opustite se malo za pocetak ;) .

Sve se previse dramatizuje, ne obracaj paznju na postove doticnih fanbojeva samsunga... Takvi su i upropastili ovu temu.

Nemam pojma da li su samsung fanboys ili ne, samo kazem generalno. Ja imam Galaxy Note pa mi se cini da realno razmisljam.

@PAJSER- to moze da koristi 2G ako nije na mtsu, a ako jeste onda ce da bude bas cesto nedostupan. Imas u potpisu link da vidis o cemu se radi.

Samo mogu da tvrdim da smo mi i dalje slepo crevo i da se nama servira drugorazredno djubre,kako za tehniku,tako i za sve ostalo.
Imao sam prilike da uporedim tel iz vip-a,danas kupljen i tel iz zapadne evrope.
Ne puni se baterija,wifi ocaj....

Ne znam da li je moguce da sam jedino ja kupio normalan primerak u Srbiji ili ljudi previshe prde?

naravno da ne radis update OTA posle root

Pa onda bolje sacekati jos... Bar dok ne izadju neki bolji custom romovi :)

Poslednja izmena:
Ako je samo rutovan, dobiće ita i može da instalira, ali izgubiće rut. Za neke telefone postoje fore i da se sačuva rut.

Hm... Ko je sad upravu od vas dvojice ? :D

Edit: Ovaj link za rootovanje nije za nase uredjaje, to je za one xl i za Snapdragon S4 procersor.
This is for the One X on AT&T/Rogers, also known as the One XL. Our devices have the Snapdragon S4 processor. You want to find the forums for the One X with the Tegra 3.

Poslednja izmena:
Pa obojica to kažemo isto. Možeš da instaliraš ota, izgubićeš rut, ali možeš ponovo da rutuješ.

Poslednja izmena:
Nisam lepo pročitao njegovu poruku.
Apsolutno sam siguran da možeš da instaliraš OTA i verovatno ćeš izgubiti rut. Onda samo sačekaš da se pojavi rut za tu verziju i to je to. Nekada može čak i isti.

Ako je neki mali OTA, može da se desi i da ti ostane rut. Bar jer meni tako bilo na nexusu kada je bio neki mali update od 1mb.

U svakom slučaju ništa loše ne može da se desi.

Pa to je taj root sto sam i ja linkovao. Ima i metoda one click, samo se pokrene jedan fajl ali navodno na nekim uredjajima ne radi, iako pise da radi na svim oneX uredjajima.

samo obrati paznju da trenutni nacin za root ukljucuje otkljucavanje bootloadera na htcdev sajtu, kojim se automatski garancija ponistava ;)

Da, ali sa oneclick metodom root-a se ne otkljucava BL. Ali neznam dali radi na nasim uredjajima, treba neko da isproba :p

Evo i linka http://onexroot.com/one-x-root/root-any-htc-one-x-windowsmaclinuxattinternationalone-click-method/

A ovo me brine :

UPDATE: It seems that for International One X, this root method works for some and not others. If it doesn’t, that probably means you have a software version with this root exploited patched by HTC. No worries, just use the other root method.

rekao sam da ne radis update over the air jer ces izgubiti root posle update. e sad zavisi sta taj update odradi, nekad ces posle update moci ponovo da rootujes, a nekad neces.
znaci ako ne zelis da izgubis root nemoj da stavljas official update.

Pa bitniji mi je update nego root :) Ja cu jos malo sacekati dok ovo malo ne srede.

Probao sam ovu foru sa wifi analyser. Ja kad stisnem tel meni jos opadne signal :D

Tako da ja nisam affected sa tim problemom ako je on uopste prisutan, moguce i da je do samog programa.

Nazad
Vrh Dno