Šta je novo?

HTC One X

Sa cim merite fps tokom snimanja?

Ti kupi S3 pa ces biti uvek sniman sa 100+ fps i bices glavna faca u drustvu :D

Zasto se 97% korisnika kada se pomene vadjenje telefona da se uradi neka slika ili snimak odmah u svojim mozgovima to povezuje sa "faca" "ku***" itd . Da vas ne razocaravam dalje ne patim od tih komplexa , ali isto tako ne zelim da dam 400 e za telefon kome su funkcije polovicno odradjene pa makar to bila i jedna . Telefon je flagship i treba da bude sto bolji tj pojednostavnicu , ako ubace neku funkciju da ona radi kako treba . Po meni ovakvi primeri kao na one x gde je taj full hd ocajno odradjen je vredjanje inteligencije potrosaca , tj kupca . Zasto ? Pa lepo eto prodaju ti quad core telefon koji funkciju koji slabiji modeli radi bez ikakvih problema (takodje i predhodni flagship iste firme ) o konkurenciji i da ne pricamo .

Da napomenem HOX mi se jako dopada i ima dosta dobrih resenja , ali bas zbog ovakvih ispada htc-a i imaju malu prodaju i tek ce imate a cena ce vrtoglavo da pada.

Pa meni licno to nije fejl jel ne koristim kameru da bih brojao fps- ove.Po meni je ona sasvim ok za jedan telefon i mislim da ljudi previse ocekuju od jednog telefona... Za putovanja i ostalo imam kameru i fotoaparat... :D Svako ima svoje misljenje ***.
A to oko cene, pa neka padne... Bice jos pristupacniji :)

Poslednja izmena:
Pa meni licno to nije fejl jel ne koristim kameru da bih brojao fps- ove.Po meni je ona sasvim ok za jedan telefon i mislim da ljudi previse ocekuju od jednog telefona... Za putovanja i ostalo imam kameru i fotoaparat... :D Svako ima svoje misljenje ***.
A to oko cene, pa neka padne... Bice jos pristupacniji :)

A zamisli da na kameri imas <30 fps :) pa bacio bi je u Dunav :) to sto pricas-pricate da to nema vezs sto se video zapis raspada, to su totalne nebuloze. Jos to vama ispade kao + na kraju krajeva. Ma dajte ljudi, ja resio Note da menjam za Hox, pa mi sada reci sta da radim kada hocu da snimim jedan video zapis u mesec dana, koji ce da mi bode oci kada ga budem gledao kasnije na flagship telefonu? Ne hejtujem, to su stvari koje nisu smeli da dopuste sebi. Wave 1 ima konstantnih 30 fps-a, a nije videli t od telefona :p

^nije video O od OS-a tacnije receno :D

U pravu si, cak i da ne koristim kamkoder hocu konstantnih 30 fps a ne pad na 15 i to kod skupo placenog uredjaja.

To je potez HTC-a koji mi nikada nece biti jasan.. A videli ste fotke iz ove nase teme sto je Bogdan postavio.. da se uplasis koliko je los kvalitet.

Da imate pravo da mu kenj*te zato sto je lenj - DA

da imate pravo da mu *****te sto je kupio telefon - NE!

upravo razlog zasto gomila ljudi sve vise ne gotivi Benchmark forum, je sto ima previse vas ovakvih hejtera i internet selektora, trenera, ekonomista i direktora. Stavljate pluseve na komentar "ko sve kupuje flagship telefone" i time direktno prozivate coveka, glej sad - kupuje ih onaj sto je zaradio i onaj sto ima. kako, i odakle mu, i sa kojim razlogom - sta vas bre boli qrtz ? KAKO to moze da bude vasa tema razgovora nikad nece da mi bude jasno.

sa kojom pretpostavkom vi krecete kada su vam ovo elementarne stvari, za koga su elementarne ? za vas koji cackate mobilne OS-ove od pojave WM3, ili za coveka koji eto PRVI put prelazi sa series 40 na Android .. ? Meni je srodingerova jednacina elementarna stvar, a nekima je potesko da skapiraju formulu za ubrzanje iz Njutnovske fizike. Jel ja zbog toga trebam da ih izponapusavam, ili da pokusam da im objasnim .. ?

reko bi vam da se sramotite, al da ste ljudi sami bi vi to ...

Razlog zašto gomila ljude sve više ne gotivi Bench je zato što pojedinci kao što si ti plasiraju pogrešne i netačne informacije o uređajima i ostalim stvarima kao što je onaj tipa "slike skoro iste kao DSLR". Ne pravi se naivan kada i ti upadaš u tu kategoriju "internet stručnjaka". Svi dobro znamo tvoje neboluzne postove od ranije pod nickom Igoritza.

problem pametnih ljudi je sto deluju kao ludi ljudi, glupim ljudima. ;)

ja sam za tebe doktor nauka. ti ne znas sta je JPEG algoritam a na benchmark forumu si. idi skoci sa brankovog. :*

Rale82 ja ostajem veran nokiji 2220, nista od pomenutog me nije ubedilo

Neki su dobili warn, jedna je banovan. Sledeci put ce biti svi koji ucestvuju u ofttopic i svadji.
Svakih 5 dana kacim isti post i citam i brisem kilometarske rasprave bez opomena , dosadilo vise.

Taman sam odlucio da ga kupim i sa sam se pokolebao. Ipak cekam S3

Nemoj da te komentari pokolebaju. Telefon je CUDO, sjajan u svaku ruku. Imam ga nekih 20dana i ne mogu da kazem nista lose o njemu. Presao sam sa Desire modela (koji je takodje sjajan tel za svoje vreme) i One X mi je ispunio sva ocekivanja i vise od toga.
Da li na bencmarku ima manje ili vise poena veruj nije vazno u svakodnevnom koriscenju,neces osetiti razliku. Vazno je ono sto gledas svakog dana i osecas u ruci a perforamanse ne manjkaju, nikako, bice sve bolje i bolje, svakim narednim OTA update-om.
Uskoro stize 1.32.401.00 sa novim drajverima za Tegru i novim radiomm, battery optimizacijom.

Poslednja izmena:
+1

Jos da nam radi paypal pa da mogu sa amazona da narucim dobar case bio bi prezadovoljan :) Ovi nasi dobavljaci nista nemaju sem silikonskih obicnih case-ova.

Danas sam uzeo HoX, iako sam prvobitno planirao sgs3, jednostavno nisam hteo da dam 200 eura vise...jeste sgs3 bolji, ali toliko ne...

Inace, trenutno sam na revolution-u, ima li mozda neki bolji rom, baterija me prevashodno interesuje...

Poslednja izmena:
Pa za 2 nedelje bi razlika bila mozda 50e :D Ali dobro, neka fino sljaka i da kamkoder prebaci 20 fps sto pre :D

Jel stvarno toliko uocljiv pad fpsa kad se snima u 1080p? Ok sa stock romom, a kakav je slucaj sa kuvanim?

Mislim da nema potrebe da se dramatizuju stvari, ipak je ovo jos uvek svez uredjaj i tek ce stvari da dodju na svoje mesto. Note je star preko pola godine pa jos uvek imaju da se srede neke stvari (prevashodno mislim na ICS).

Poslednja izmena:
Danas sam uzeo HoX, iako sam prvobitno planirao sgs3, jednostavno nisam hteo da dam 200 eura vise...jeste sgs3 bolji, ali toliko ne...

Inace, trenutno sam na revolution-u, ima li mozda neki bolji rom, baterija me prevashodno interesuje...

Kakvi su utisci. Kvalitet izrade? Kakvi su tvoji utisci o fotografijama?

Kakvi su utisci. Kvalitet izrade? Kakvi su tvoji utisci o fotografijama?

Izrada je sjajna, mada, ja lično ne vidim neku veliki pomak u odnosu na recimo SGS2, ali, opet to sam ja...
Fotke su super za moje pojmove, ali nisam referentan po tom pitanju, pošto se ne bavim fotografijom...
Telefon sam platio 370 eur od kolege sa foruma, i mislim da za te pare nema boljeg fona...to je presudilo u mom slučaju.
Minus mu je slot za microSD, to su mogli da ostave, a što se baterije tiče, to ću tek videti, za sada i nije toliko loše koliko sam mislio da će biti...
Takođe, mnogo me nervira ovo multitasking dugme umesto menu dugmeta, valjda sam navikao na hw menu, ali, koliko sam čuo, već ima patch i za to...

Jedno pitanje, da li je neko uspeo da otključa Vipov One X i kako?

Polako tek se pojavio S3. A i HOX-u najvise operateri ubijaju cenu sto ce i S3. Inace meni da sad ponudi neko glava za glavu ne bi razmisljao :) Jednostavno telefon je perverzija, ima sitne nedostatke (baterija i fps) koje ce softwer srediti. A S3 ima ruznocu koja ubija.

Mene samo zanima kako je HOX-u baterija problem? Koliko vama traje baterija i koliko mislite da bi zapravo trebalo da traje? Uz dosta razgovora i poruka i ne nekog izhivljavanja od Wi-Fi-ja, mobilnog neta i igranja, telefon mi lagano izdrzhi 48h, chak sam jednom zaboravio da ga napunim pa je i treci dan izdrzhao ali jedva da sam ga koristio sem poziva taj dan.

48h??? Ja bi bio prezadovoljan da mi tolko traje. Meni izdrzi oko 20-22h. Displej na max, sinhronizacija non stop ukljucena na 3 gmail naloga + fb + skype + v.prognoza...

Aha, ti ga bash mushki terash. Meni je display na 1/3, shto mi je sasvim dovoljno da dobro vidim u svakoj situaciji, sinhronizacija 2 gmaila + fb + prognoza, skype ne furam. Probaj i najjednostavniju mogucu foru da stavish mrezhu na GSM only, trazhenje 3G/GSM i prebacivanje ubija bateriju najstrashnije. Kad ti bash treba 3G, lako cesh prebaciti.

Iskreno, i meni se izrada vise svidja. Samsung je plastican... Ali je takodje okrenutiji korisniku. Pa ja sam poludeo dok sam rutovao desire z

Jel stvarno toliko uocljiv pad fpsa kad se snima u 1080p? Ok sa stock romom, a kakav je slucaj sa kuvanim?

Mislim da nema potrebe da se dramatizuju stvari, ipak je ovo jos uvek svez uredjaj i tek ce stvari da dodju na svoje mesto. Note je star preko pola godine pa jos uvek imaju da se srede neke stvari (prevashodno mislim na ICS).

Sve se previse dramatizuje, ne obracaj paznju na postove doticnih fanbojeva samsunga... Takvi su i upropastili ovu temu.

Mene samo zanima kako je HOX-u baterija problem? Koliko vama traje baterija i koliko mislite da bi zapravo trebalo da traje? Uz dosta razgovora i poruka i ne nekog izhivljavanja od Wi-Fi-ja, mobilnog neta i igranja, telefon mi lagano izdrzhi 48h, chak sam jednom zaboravio da ga napunim pa je i treci dan izdrzhao ali jedva da sam ga koristio sem poziva taj dan.

Ja sam takodje zadovoljan baterijom, isto zna da izgura 2-3 dana.

Poslednja izmena:
Iskreno, i meni se izrada vise svidja. Samsung je plastican... Ali je takodje okrenutiji korisniku. Pa ja sam poludeo dok sam rutovao desire z

Desire Z root je zaista hebena procedura. ali uzmi u obzir da root nije user firendly sto se firme tice, ni za jedan uredjaj. kako se kome potrefi ;)

a i ta prica kako je samsung vise okrenut korisniku, ja se prvi ne bi slozio. nisam video touchwiz sa sgs3, ali sa dvojke je za samoubistvo. Sense je majka za touchwiz.

koliko ti traje baterija? najbesmislenije pitanje za smartphone...
traje koliko ga koristis, hox samo za pozive i poruke bi ja mislim otisao i na 4-5dana... ali to je smartphone... i gledas da ga 'napravis' da traje dok si u pokretu... makar to znacilo i da kupis dodatnu bateriju :)

koliko ti traje baterija? najbesmislenije pitanje za smartphone...
traje koliko ga koristis, hox samo za pozive i poruke bi ja mislim otisao i na 4-5dana... ali to je smartphone... i gledas da ga 'napravis' da traje dok si u pokretu... makar to znacilo i da kupis dodatnu bateriju :)

Slazem se sa tobom u potpunosti. Ako ga bas 'cedis' moze da izgura od ujutru do uvece sto je po mom misljenju sasvim dovoljno :)

Moja iskustva nisu nesto naklonjena tom sajtu.

Narucio sam pre mesec dana futrolu za one x i odlagali su mi do pre neki dan, gde mi je pukao film i zatrazio sam od njih da mi vrate pare. Sto su i ucinili danas (bar se nadam).

Nikad nisam imao problema sa ovim covom :d Jeste da je samo jedan model u ponudi...raspitajte se za ostale http://www.supermarketic.com/BAO-ultra-slim-obloga-0.4mm?keyword=one%20x&category_id=0&description=1&model=1

EDIT: Citam vase postove i plasim se loseg ekrana i jos vise servisera koji ce da kazu da je to u redu.Voleo bih da nekoliko vlasnika kaze svoja iskustva sa ovim telefon posto ozbiljno razmisljam da se bas sa njim ponovim ove godine :d Mislim na ono "razmazivanje" piksela i uopste cudnih pojava na ekranu. Hvala unapred svima :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno