Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Generalno, mob mi se bas nesto usporio pa sam hteo da formatiram ali ne smem jer se nekima desavalo da brickuju mob na icsu..

ja sam Preko tog ICS roma opusteno preko odina ubacio obican stock GB bez problema ...Jedino sto moras posle flesha da uradis wipe jer se dobije boot loop

Da preko PC odina ...Kada odradis flesh telefon ce vrteti samsung logo ,izvadis bateriju pa je vratis ... Udjes u recovery sa Volume up+Home+Power drzis oko 6-7 sec ... I onda izaberes wipe data/factory reset i
wipe cache partition

re

Da preko PC odina ...Kada odradis flesh telefon ce vrteti samsung logo ,izvadis bateriju pa je vratis ... Udjes u recovery sa Volume up+Home+Power drzis oko 6-7 sec ... I onda izaberes wipe data/factory reset i
wipe cache partition

E hvala. To cu da odradim samo da probam jos jednom fix sa vadjenjem baterije za onaj problem sa deep sleep koji mi se pojavio ove nedelje tek. Evo slika sa cpu spy.

Prilozi

• Screenshot_2012-05-27-20-27-38.png
    Screenshot_2012-05-27-20-27-38.png
    122.4 KB · Pregleda: 138
Poslednja izmena:
Shta je sa ovim Samsungom?Da li su oni normalni?ICS je video svetlost dana josh pre pojave note-a,i od tad je proshlo skoro 8 meseci.Uskoro ce i nova verzija androida a mi gledamo kako indokina i gornja malezija dobijaju bagovite verzije ics-a.Ej,pa izashao je htc desire c koji ima hardver iz 1946. godine,pa odmah tera ics.Bash smo se usrecili sa ovim noteom;loshi prelazi boja,problem sa crnim blokovima u video prikazu,softverska podrsha ko za zastavinog ficu,dobijesh ics dan dva pre pojave nove verzije androida.Sledeci moj pametni telefon ce sigurno biti neki google telefon.Ovo je chista *******cija.

Molim za savet:
Imam priliku da menjam SGS2 za Galaksi Note povoljno, ali sam video po forumima da se pominje nekakav ''black clipping'' prilikom gledanja tamnih video klipova i da je prisutan u 90% primeraka.. moze li mi neko reci koliko je to ozbiljno (iz licnog svakodnevnog koriscenja) i ima li resenja? Da li da cekam SGS3 i preskocim Note? :)
Hvala unapred!

Poslednja izmena:
CPU Spy ne sluzi nicemu, treba ti BBS.

Samo mi sluzio da utvrdim da li ulazi u deep sleep. Posto mi je potvrdio da nece da drema opet sam odradio ono sa vadjenjem baterije i sada sve ok.

@marko- pa nije bas tako kako prezentujes. Vidim ovi sa htc uredjajima od prosle godine se sve usrecise.

@cxdz- nema sta da razmisljas i uzimaj. Ne znam o kakvom clippingu se radi i sta je to ali ja nemam nikakav problem sa ekranom. Ako je to ono sto treba da izvodis neke rituale i da gledas meseceve mene da bi primetio nesto u vezi sa bojama, za to nemam sta da dodam. Note je kao chasha i opet bih ga kupio. Ne isplati ti se da cekas s3 a posebno ne sa onim dizajnom. Ako hoces tako nesto uzmi One X

Je l' može neko da okači ili da mi pošalje na PP link za oficijelni ICS (Germany ili India) pošto ovi na XDA su svi s hotfile servera koji su jako nestabilni, pucaju mi stalno pri skidanju, pokušao sam već 6-7 puta i ne vredi...

Ako ima samo hotfile, skinuću ga al' u k***u na badnjak :(

Samo mi sluzio da utvrdim da li ulazi u deep sleep. Posto mi je potvrdio da nece da drema opet sam odradio ono sa vadjenjem baterije i sada sve ok.

@marko- pa nije bas tako kako prezentujes. Vidim ovi sa htc uredjajima od prosle godine se sve usrecise.

@cxdz- nema sta da razmisljas i uzimaj. Ne znam o kakvom clippingu se radi i sta je to ali ja nemam nikakav problem sa ekranom. Ako je to ono sto treba da izvodis neke rituale i da gledas meseceve mene da bi primetio nesto u vezi sa bojama, za to nemam sta da dodam. Note je kao chasha i opet bih ga kupio. Ne isplati ti se da cekas s3 a posebno ne sa onim dizajnom. Ako hoces tako nesto uzmi One X

Evo black clippinga na Noteu:
http://www.youtube.com/watch?v=0a8aIGeLERg

Procitah na xda da postoji testna slika kojom se vidi pogodjenost nota sa ovim problemom...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1559800

Poslednja izmena:
Do sada nisam primetio a osvetljenje mi je na 0 ili do 20%

Mozda samo nisam obracao paznju. Niti planiram. "Ko trazi k**ca, dobice ga" :d

Mozda nema, al da budem iskren, i nevinteresuje me posebno tako da necu ni da isprobavam :)

Ja sam primeti, sasvim slučajno. Ali mi ne smeta.

Drugovi, pomagajte :p
Da ne citam celu temu, kako rootovati LA4 Note. Hocu kolegi nesto da instaliram nesto sto trazi root, pokusavam sa ovim CF-Root-SGN_XX_OXA_LA4-v5.0-CWM5 da ga rootujem, ali ne prolazi mi, kaze parition locked, cant write ... ili tako nesto. Koji je najjednostavniji nacin da se rootuje ovo chudo?

Noviji Romovi se ne mogu tako rutovati,,Stavis telefon u download mod ,prikljucis na komp ,startujes odina i kliknes na PDA , izaberes CF root ,nista drugo ne diras i onda na start.. Gotovo

Valjda cemo uskoro i mi dobiti nas oficijelni ICS , danas su dobile Austrija ,Turska ,Poljska,Norveška

Poslednja izmena:
Rizikujem da ispadnem ultra n00b, ali gde da dlnem taj CF root?

Poslednja izmena:
Vrh Dno