ljudi,da li moze neki savet kako na najbolji("best buy") nacin kupiti galaxy note.......uostalom,kako ste i gde vi kupili vase primerke?
situacija je nekako cudna kod nabavljanja ovog fona.....imate alternativu da:
1.kupite nov u vecim prodavnicama(u manjim ga i nema i gledaju vas kao da ste pali sa marsa kada ih pitate za NOTE) koji kosta 600-700 eura (a po meni je suludo davati tolike pare za telefon)
2. da npr kupite u VIP-u,Telenoru uz ugovor i placate neke silne rate i ogromnu mesecnu pretplatu...(to mi ne odgovara jer imam vec super paket)
3.da kupite po oglasima "nove" stare 1,10,20,100 dana.....e tek se tu mogu sresti razni likovi i sutacije....tamo se moze naci za 350-450 eura,ali obicno sa 12 meseci garancije(i to koju daje neka leva lokalna radnj(ic)a),cesto bez fiskalnog racuna......nekada nije ni simfree.....
4.da ga kupite,tj "nabavite" prilikom nekog ispadabnja iz kamiona,a kamion obicno dolazi iz madjarske,hrvatske itd....ili da poznajete nekoga ko se bavi prevozom takvog kamiona,pa da vam on kao nadje neku kombinaciju...(to se cesto srece i po onim oglasima)
5.da sami odete u inostranstvo (EU) i kupite ga.....mada ne znam da li se to isplati.....
eto,da li nekome jos neke alternative i mogucnosti padaju na pamet?....sta mislite,sta je od ovoga BEST BUY?
molim vas,dajte sto vise misljenja,primetio sam da su ovakve teme iz nekog razloga u javnosti kao neka vrsta TABU TEME,i ljudi ne pricaju bas puno o tome.....a kada tako nesto pitas,mnogi kao da prsto ustuknu od tebe...(k'o da sam im za vreme komunizma izjavio da slavim krsnu slavu)