U stvari, ja sad nekako mislim tvoji argumenti nisu baš na mestu, i da u verovtno u stvari nisi nikad ni probao ni jedan kvalitetan Android tablet, ponajmanje Transformer. Mislim da se baviš nekim teoretisanjem, i da možda u ovom slučaju tvoji komentari nisu na mestu jer su zasnovani na svemu a pojanmnje na onome što bi korisni komentari nekom ko planira da kupi uredjaj trebali da budu:
a) kvalitet
b) upotrebna vrednost
c) kultura rada (autonomija, brzina, grejanje ... )
dakle, sorry, ali mislim da si opasno promašio ovaj put. no hard feelings.
Kao prvo ipad2 i prime nikako nisu isti nivo. Mozda po kvalitetu materijala i nista drugo. Ekran je bolji u svemu od rezolucije do kvaliteta prikaza i osvetljenja.ima bolju kameru,sd slot hdmi izlaz i jos mnogo sta da ne nabrajam. ICS na njemu radi perfektno. To sto bi ti da ga kupis za 300e e to sinak nece da moze. Cena u usa je 500$ sto izadje 378€ kud ces jeftinije. Ipad3 po meni je promasaj i ne zelim da komentarisem. Prime je trenutno naj kompletniji tablet na trzistu i zato je ta cena. Kad se neko pojavi sa boljim resenjem ici ce dolje do tada...
Jedini razlog zasto je ipad u softwerskom delu bolji je taj sto je jedan jedini i lako je za jedan hardware napraviti stabilan i brz software. Kod androida nazalost nije taj slucaj. Svaki se razlikuje i svaki prica za sebe. Kad google postavi standard mozemo ocekivati i ozbiljniji pristup problemu. Do tada prajm stvarno radi kao vruc noz po puteru. Ako ga kupis neces se pokajati. Tegra 3 je zver i njeno vreme tek dolazi
контам да зависи од процесора, тј његове архитектуре. или ?U teoriji da, u praksi moraćeš da se načekaš ko zna koliko dok neko ne uzme to da portuje.
Asus trenutno može da gura ove cene samo zato što u ovom momentu ima najbolji Android tablet, dok konkurencija ne izbaci FullHD tablete sa Tegra3, koji će morati cenovno da prate ipad3 inače se neće prodavati. Videćete tada kresanje cena ovih modela.
FullHD transformer je predtavljen odavno, ovo je nesto drugo.
Danas mi je stigao i prvi utisci su odlični, leđa su odlično urađena (imaju talasastu konturu) tako da lepo leže u ruci. Pošto je prvo punjenje u toku narednih dana stiže i više utisaka. Da li je neko našao dobru fotrolu za njega koja može da se nabavi kod nas ili može da mi je nabavi?Ako imate neko pitanje za njega tu sam da pokušam da pomognem.
Danas sam otkrio da tablet nema vibracije... nije da ne moze da se zivi bez njih ali navikao sam na taj osecaj prilikom kucanja.
Tacno je.nema.Ja imam tf201 i tf300.tf201 je kompletniji.ALI signal ga zeza.setise se pa na tf700 infinity ubacise plastican vrh,tamo gde su antene za wifi o gps.ostali deo poklopca je aluminijum.I smoriste vise sa ipad2 trt mrt.nije tema o tome.Ja sam ga imao.Smorila su me njegova softverska ogranicenja u americkom smislu: mi znamo sta ti treba i ne razmisljaj o necemu drugom.tf300 i tf201 ne zaostaju u kvalitetu.Meni su upotrebniji od ipad2 o 3.Ipad2 sam zavalio sa osmehom na licu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari