takodje, ni ja nemam nijedan problem, a uzeo ga u VIPu...
prenaduvana je cela stvar o greškama na HOXu...
zbog vaših negativnih i netačnih komentara gomila ljudi neće smeti da se odluči da uživa u ovom malom čudu tehnologije...
Pa ti uzmi onda S3 i reseno... Smarate vise...
Budite malo konstruktivni sa ovom temom, vec deset strana pricate o razlivanju boja. Skontali smo da se javlja na nekim modelima i da nije neki veliki problem narocito ako se ne razliva po sredini ekrana i zato sto se javlja iskljucivo ako se jace stisne ekran. Samo da napomenem to razlivanje boja se javlja i na iphone4 telefonima (probao) stoga udaviste sa tim, a i nije neki problem.
Ako ste ovde dosli da upljujete HOX na taj nacin, onda molim da moderatori reaguju. Previse ljudi ovde troluje temu i ako se ovako nastavi ja vise necu sudelovati u istoj jer nevidim nista pametno da pricate vec 20 strana.
End of story.
Pa ti uzmi onda S3 i reseno... Smarate vise...
Budite malo konstruktivni sa ovom temom, vec deset strana pricate o razlivanju boja. Skontali smo da se javlja na nekim modelima i da nije neki veliki problem narocito ako se ne razliva po sredini ekrana i zato sto se javlja iskljucivo ako se jace stisne ekran. Samo da napomenem to razlivanje boja se javlja i na iphone4 telefonima (probao) stoga udaviste sa tim, a i nije neki problem.
Ako ste ovde dosli da upljujete HOX na taj nacin, onda molim da moderatori reaguju. Previse ljudi ovde troluje temu i ako se ovako nastavi ja vise necu sudelovati u istoj jer nevidim nista pametno da pricate vec 20 strana.
End of story.
BigBog i Garancija, kod nas je procedura, ako se uoci bilo kakav fabricki nedostatak, npr i jedan mrtvi piksel i ako je htc propisao da je u redu 3 ili 5 (ne secam se koji je tacno broj) u prvih sedam dana korisnik ce dobiti nov uredjaj, nakon 7 dana bice pregledan/testiran u ovlascenom servisu i ako se uoci nedostatak bice resen u garantnom roku. Operatori se bore da dobiju sto vise za korisnike u postprodajnom postupku, dok proizvodjac i serviser sto manje, opet troskovni aspekt, operator ne ulaze nista a dobija zadovoljnije korisnike, a proizvodjaca dosta kosta u garantnom roku. I na toj relaciji postoje konstantni pregovori, na tom polju prosle godine je napravljen veliki pomak, do prosle godine serviseri su cesto odbijali (po mojoj slobodnoj proceni) slucajeve kod kojih je bila potrebna nadoknada (ili tokom testiranja nisu uoceni nedostaci ili greska pripisana korisniku) toga sad ima sve manje i manje skoro pa i da nema..
To se desava sa svim modelima svakog proizvodjaca, desava se da postoji neka serija, postoji razlika i kad se proizvodi uredjaj u razlicitim fabrikama isti model itd. Vec sam pisao da sam tri puta menjao 4s pocetkom godine u Apple Store-u, pre neki dan me zove radnica Apple-a da proveri dal je sve u redu..
Sad mi je jasno odakle tebi 1000 postova i Newcomer status ..
Koji je to nivo stiskanja ekrana, da ti pobeli prst, ne razumem, zasto bi ikad toliko stiskao ekran..
cek, mislis da bi se ekran ostetio, tj. imao trajnu promjenu boje/prikaza na tom dijelu? koji je pritisnut duze vrijeme?
Zasto bi neko "stiskao" displej kad je odziv na dodir odlican?
Jedino ako je neko navikao na kineske tablet displej osetljiv na stisak tj. dodir.
blesavo je da predjes sa Note-a na OneX. Oba telefona imaju akcenat na velicinu, a Note u tome pobedjuje ako si se vec jednom navikao.
u slucaju da zaista hoces, pravi video sa One X je dobar tek kad ga opremis sa uncompressed mode-om (koji je na halt-u jer jos nije gotov)
Jel moze neko da okaci 2-3 snimka, dovoljan je jedan sniman dalju a ova 2 da budu nocu, u FullHD-u?
Ne mora duze od 15-20 sekundi. Ako ima neki dobrovoljac bio bih zahvalan, u nedoumici sam da l' da prelazim sa Note-a na OneX, a ne bih da imam fps drop na "ultra brzom" quad core procesoru![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari