Šta je novo?

HTC One X

Upravo sam se vratio iz VIP-a gde sam uzeo jedno 10 OneX komada, i SVAKI zahteva stisak od jacine pritiska kojim ga NIKAD necete pritiskati. boja se ne razliva dok ne prineses silu jednaku kao kada pokusavas da pucketas prstima (sto je poprilicno jako)

ovo ne moze da bude mana telefona, nikako. mislio sam da je drastican problem, ali sad vidim da onaj kome smeta je picajzla, druge nema.

Upravo sam se vratio iz VIP-a gde sam uzeo jedno 10 OneX komada, i SVAKI zahteva stisak od jacine pritiska kojim ga NIKAD necete pritiskati. boja se ne razliva dok ne prineses silu jednaku kao kada pokusavas da pucketas prstima (sto je poprilicno jako)

ovo ne moze da bude mana telefona, nikako. mislio sam da je drastican problem, ali sad vidim da onaj kome smeta je picajzla, druge nema.

Ne znam odakle si ali meni ce uskoro zabraniti ulazak u Vip u NS :)

Ova mana izgleda ne moze nikako biti rijesena ni novom serijom niti softwerski jer se ovo razlivanje desava kada ekran pritisnes jako sa strane/bocno gdje je panel u sustini otvoren, moze se naci telefon sa manje tog efekta ali mislim da ne postoji model koji ovo uopste nema... Jednostavno da je panel upotpunosti uokviren u kuciste kao V model npr ne bi se ovo uopste primjecivalo ni desavalo. Grey je savrsen!

Sensei, zavisi kako koji primerak. Na svakom ti mozes da proizvedes taj ripple efekat, ali na nekima je dovoljan pritisak jachine touch-a (kao kada drzis telefon i palcem kucas broj recimo....)

E ja sam onda imao ludu koincidenciju da probam sve neke ispravne. VIP u Delta sitiju, onaj otvoreni stand, trazio sam joj da mi izvadi sve OneX-ove i imala je nekih skoro 10ak uredjaja neka mala debela prodavacica i nema tog efekta. ako vam znaci eto idite kupite ih tamo, samo da napomenem da su svi do jednog crni.

Sensei, zavisi kako koji primerak. Na svakom ti mozes da proizvedes taj ripple efekat, ali na nekima je dovoljan pritisak jachine touch-a (kao kada drzis telefon i palcem kucas broj recimo....)

Bas tako, na nekima se taj efekat javlja i na veoma blagi pritisak, bar na primercima koje sam ja gledao.

I'zesh mi sve, ja da vidim nekog da sa HOX placa Busplus, licno bi ga izbacio naglavacke iz autobusa.

iskreno ne znam kako sve to funkcionise nisam usao u autobus 100 godina .. mislio sam da moze da se koristi telefon za placanje BusPlus-a sto mi je besmisleno da neko sa aparatom od 500 evra udje da se vozi u autobus .. toliko kosta Jugo 96 godiste i to dobar neki.

NFC chip koji je u telefonu moze da cita BusPlus. Ali ne postoji opcija ni za sta drugo sem za chitanje kartice.

Proveri da li je ukljucen NFC u settingsu. Prisloni zadnji deo na BusPlus karticu i sacekaj koji sekund... U praksi bi to tako izgledalo, ali nisam probao.

Kakve su ovo gluposti?

nisu gluposti nego srpska realnost i cinjenica da su ljudi maksimalno iskompleksirani. Nosi se Najk patika od 16.000din, cirka se u Kolektivu sa hot klinkama, a u frizideru parizer. svi smo potencijalni milijarderi a u realnosti radimo za 250 evra mesecno i grebemo se od penzija baba i deda.

Benzin jeste skup, ali sada sa redovnim kontrolama, skoro iste cene, ali oko 80 puta udobnije je voziti se u Jugu starom 10ak godina (posto njemu potrosnja zavisi od godista) nego u autobusu. Dati 500 evra za telefon a svaki dan ides autobusem - najgori srpski kompleks koji postoji. Ja bi se rado resio sve elektronike da ne daj boze ostanem bez motora i auta bez kojih ne mogu da zamislim da idem negde, pogotovo uzevsi u obzir beogradski saobracaj i cinjenicu da autobusu sa jednog na drugi kraj grada treba vise vremena nego sa NBGD-a do Novog sada. Za mene je covek sa iPhone 4s ili HOX, usred GSP-a - malouman.

Covece, gomila pomodaraca, neverovatno. 500 evra telefon u dzepu, i busplus kartica :S:

Necu vise da se raspravljam oko ovog samo cu da konstatujem da ovo mogu da izjave samo ljudi koji aktuelno nemaju kola. ne moze ni po jednoj racunici biti bolje voziti se kroz Beograd autobusom nego kolima. pogotovo zbog vremenske ustede u odnosu: kola 30 min VS autobus skoro 2 sata (pa isto to u povratku kuci) ako menjas dva prevoza. A price o parkingu su besmislene jer ja licno nikad nisam platio parking jer se uvek mozes parkirati legalno i blizu destinacije BILO GDE u Bg-u, samo trebas da si pametan.

Danas sam imao vremena da se igram malo kamerom,slikanjem, odusevljen sam kamerom,ne znam sta se ocekuje od nje ali meni je sjajna

I da, uskoro stize OTA 1.32.401 , baterija, drajveri za tegru i novi radio

Danas sam gledao hox i uporedjivao ekran sa s2 i na s2 su mnogo jache boje, na one-x je mnogo bleda slika :( sutra idem da ga uzmem al me je ekran razocarao

Zato sto ima prirodne boje, najbolji ekran do sada.
Imam tel od srede, svakim danom sam sve vise odusevljen telefonom, sjajan i svaka preporuka, nema greske!

Ako ti se gledaju prirodne boje idi u kosutnjak:D

Danas sam gledao hox i uporedjivao ekran sa s2 i na s2 su mnogo jache boje, na one-x je mnogo bleda slika :( sutra idem da ga uzmem al me je ekran razocarao

Au bre, pa gde si ga gledao. Ja recimo imam kalibrisan monitor za grafiku, i ovaj displej mi bez kalibracije daje dosta dobre boje. Naravno ne mogu sa se porede 24" i 4.7" ali ekran na hox je extra.

Narucio futrolu 15.5 sa sajta mytrendyphone i danas mi jave da nemaju na stanju i da je ocekuju za nedelju dana :crash: .

Review je beze slazem se... ali kad ljudi uporede HOX sa S3 i odma se zalete da stiscu ivice kao manu sa razlivanjem... jasno je da je primjetan i svima poznat problem...
ja zamalo uzeo 1, ali pritiskao malo, i razlivalo se. Nista bitno, ali nije mi se svidjelo vise stvari (razlivanje, punjac za UK trziste, samo 1 komad, i to crni, garancija samo mjesec, i prodavac mutan lik kog znam od ranije), jedino je cijena bila dobra - 480€ (u CG ga inace nisam nasao ispod 520€)
heh... Neki to vole napucano :d A jesi primijetio npr. koliko na S2 bijela boja vuce na plavo?

Vrh Dno