Šta je novo?

HTC One X

futrola dok koristi one X, u drugoj ruci stoji flajka sa Kajsijevacom, pa da moze da skrajne alkohol dok oce da pretisne ekran.

image01.jpg

Ljudi vratili mi one x sa servisa izgreban nisu hteli da zamene ima dve sitne ogrebotine na zadnjoj strani i jedna na kameri to sam već pisao, ginuo sam dole po Telenoru bio u tržišnoj inspekciji i ništa sve se svelo na to tuži ih na sudu. E sad mi serviseri napravili još jedan kvar dve žute mrlje na ekranu vide se na beloj pozadini. Nisam više pametan šta dalje, sad ako ga opet pošaljem na servis ima da menjaju ekran pa da mi još dodatno unakaze telefon. Takav ti je naš Telenor ovo je zadnji telefon da sam kupio preko operatera. Znači garancija im je nula od novog telefona naprave rvoljinu.

Poslednja izmena:
Nema veze operater, gde god da kupiš legalno telefon a imaš neki problem, imaćeš posla sa istim ljudima. Tako ti je to kod nas, nije nikoga briga što će se nešto izgrebati ili oguliti. Za te mrlje idi se žali, to nije normalno, mogao bi neki mail da pošalješ htc-u.

Poslednja izmena:
Da li je moguce da se toliko ciganisu? Da li je bre iko normalan u tim firmama?

Koliko vidim najbolje je dati rodjaku da kupi HOX preko bare tj. u SADu :d .... :(

A mene isprozivase CAR i onaj drugi kako se vec zove, kad sam lepo rekao da operater veze nema sa maticnom firmom koja ovo ponasanje nikad ne bi dozvolila .. Samo cu vam reci da je meni licno VIP poklonio Wildfire S samo zato sto sam im poslao email u kome se nalazi kritika reklame za Transformer i ispravka iste. Ne kazem da je bolja firma i da bi se bolje poneli u ovakvom slucaju sa uredjajem od 500 evra, ali sam vec od lane formirao stav da "telenoru daleko ti lepa kuca"

Garancija, dosta lupetaj i ne pravi se pametan više molim te..

Kako da ne pokonili ti telefon jer si kritikovao reklamu, daj molim te..

Samo nagađaš i misliš da si u pravu..

Sve što sam napisao ranije o garancijama, odnosima između proizvođača, servisera i operatora stoji, to je tako i tako funkcioniše, ti i tvoja nagađanja ne pomažu ljudima..

HekToor treba da pritisne sve tri strane i ostvari svoja prava kao potrošač/kupac..

Kakva Garancija, covece - to bre Igoritza... enough said :D

CAR-e ophodi se prema Sensei-u sa postovanjem molio bih te. Jer znas ... postoje dva zlatna pravila ove i svake druge diskusije gde Sensei ucestvuje.
1. Sensei je u uvek u pravu
2. Kada nije u pravu, pozivamo se na pravilo br. 1

gasmias - on ako mora da pritiska, u startu pada u vodu sve sto si rekao, jer niko u svetu ne mora nikog da pritiska ako je ostecen kao potrosac i musterija. Sto se tice poklonjenog telefona - isti je prodat jednom od uglednih korisnika Benchmarka, kada je stigao iz VIP-a, evo ti ga i oglas koji sam postavio link

Poslednja izmena od urednika:
Covece - TI si ovde dvorska luda, kako je moguce da to sam ne mozes da dokucis?

Svi ti se smeju i sprdaju se sa tobom, ovo sad - bar sto se mene tice - nema veze sa "domacim operaterima i saradnjom sa proizvodjacima"... pricamo o tebi kao pojavi. Capisce? :)
I ista je prica na ovom ili pak bilo kom drugom forumu... jer forumi se menjaju (pa i nick-ovi :smoke:), ali user ostaje isti ;)

Vidis, radi se o tome da mene kao dvorsku pudu smatraju oni koji imaju limitiran intelekt, kao ti u ovom slucaju. Meni je tebe zao sto ne kapiras moj internet profil i stavove iza kojih stojim, zato sto si intelektualno degradiran. Citiram "nekog pisca" posto ga sigurno nisi citao pa da te ne bude sramota: "Problem pametnih ljudi je sto izgledaju kao ludi ljudi, glupim ljudima". Ja sa tobom nikada nisam razmenio ni rech ni na jednom forumu, niti ovde, ikada, a vec 3 put se pojavljujes na ovoj temi i prozivas me i pricas lose o meni. U krajnjoj crti si moralni bednik jer pokusavas da dodajes na svoj forumski imidz tako sto me proganjas i napises po koju iza mojih postova .. a uzivo ne bi smeo da mi pisnes, niti bi imao sve zajedno 4 recenice da sastavis o bilo kojoj temi samnom. citam zapravo sad tvoje postove i to je tuga. ti si covece komentator, klasicni kafanski selektor koji ne zna nista o zivotu. sramoti se

bravo weasel :D
I nema operater veze sa serviserom u tom smislu da se za svaki telefon pitaju da li da ga menjaju ili ne. Nemojmo biti ne ozbiljni. Postoje ugovori za sve to.

Procedura predavanja telefona u servis i utvrdjivanje cinjenicnog stanja je kod nas prilicno suplje. Ostavljen je prostor za mahinacije a uredjaji i delovi su danas poprilicno skupi za dzep.
Meni su takodje vratili telefon "neispravniji" nego sto je predat.
Ne znam kakva je procedura u zapadnim zemljama, neko?

Verujem da je procedura, "nikakav problem, izvolite novi primerak" Mozda i preterujem ali ako je sudeci po Shopto sajtu recimo, koji ti salju novi disk ako samo kazes da ti nije stigao..

Poslednja izmena:
Ja znam za svajcarsku i francusku ali pricamo o totalno drugacijim sistemima, i ekonomiji .. U cirihu ili lozani ako nezadovolnji kupac dodje da preda telefon nazad operateru zbog BILO cega sto odskace od pravilnosti, oni mu odma zamene i time se cak ne bavi serviser vec servisna podrska. Pogleda covek telefon, kaze - jeste, zvucnik je tisi, maska je lose sastavljena, ima mrtve piksele - izvolte drugi uredjaj.

sto se tice predatog uredjaja, oni koji JESU direktni uvoznici imaju godinu dana warranty od HTC-a licno. Samsung i Apple takodje daju fabricku garanciju, a korisnici Apple uredjaja koji su iz srbije chak mogu da se pozovu direktno na Apple, dok ne znam dal je to slucaj sa HTC i samsungom.

Evo jos nešto:pokvarena je i led signalna lampa,ne svetli kao ranije "na jednom mestu" nego razbacuje crvenu svetlost na sve strane plus što slabije sija.
KATASTROFA,sutra idem opet u telenor bar malo da ih namučim ako ništa drugo.

Evo ti predlog hektore, mrtav sam ozbiljan -

stavi ga na oglase, kao nov uredjaj. prodaj ga. ima ljudi koji ce ga na ochi kupiti i kojima to nece smetati, ja bar znam 10 ljudi koji ne vide nesto sto recimo ja ne mogu da trpim ni 3 sekunde.

iskoristi pare, da kupis isti takav sa mobilnog sveta, gde je sve vise i vise korisnika koji ga daju budzasto. (napisana cena i realno placanje razlika 40-50 evra)

Evo ti predlog hektore, mrtav sam ozbiljan -

stavi ga na oglase, kao nov uredjaj. prodaj ga. ima ljudi koji ce ga na ochi kupiti i kojima to nece smetati, ja bar znam 10 ljudi koji ne vide nesto sto recimo ja ne mogu da trpim ni 3 sekunde.

iskoristi pare, da kupis isti takav sa mobilnog sveta, gde je sve vise i vise korisnika koji ga daju budzasto. (napisana cena i realno placanje razlika 40-50 evra)

I da dobije isti takav koji je neko stavio na prodaju iz istog razloga. :p

Hektore, nosi ti to njima opet i sve dok ti ne zamene za novi uredjaj, budi dosadan nemoj da te bude sramota...Ovo je Srbija i sve mora tezim putem.

ma dovedi im trzisnu inspekciju ima na trepavicama da hodaju! Nema ovdje na finjaka samo za vratove hvatati :)

Ma ne bih ni mogao da ga prodam kao nov ima ogrebotina, ekran 3 žute mrlje po uglovima plus ne radi led lapica kako treba. Oni da se razumemo tu led lampicu više ne mogu ni da oprave zato što ne umeju (sami su je i pokvarili, pogrešno postavili, pokidali neki deo....). Smaraću ih konstantno dok mi ne zamene a i ako ne zamene barem ću malo da im zagorčam život a pljuvaću Telenor na sva usta pisaću žalbe itd. stvarno sramota dali mi feleričan telefon koji pri tom ne umeju ni da oprave nego im služi za praksovanje majstora.

Poslednja izmena:
Zar ne bi trebalo da zamene primerak, cini mi se da je Joker nesto pisao o tome.

Uzeo danas fon i prezadovoljan :D nego sam baksuz navukao odma virus na internu memoriju od fona svi folderi su mi .exe :D sa kojim antivirusom to da sredim najlakshe?

Nazad
Vrh Dno