Šta je novo?

Prestigio PMP5097 tablet

Da li je potrebno formirati bateriju i koliko sati? Koliko puta?

Ma nema potreba ako imas fabricki napunjeno do pola potrosi to, stavi na punjac bez koriscenja ga puni jedno 7-8 sati i to je to.

da da, za ovaj uredjaj nema formiranja baterije kao sto je ranije bilo sa telefonima

I mene su zvali danas da potvrdim rezervaciju :banana:
Rekli su da će me pozvati da ga preuzmem danas ili sutra. S obzirom da je dan skoro prošao, sutra idem po Prestigio ,)

Dajte neke utiske vi koji ste dobili Tab. sta ste se stisli? 😀
Ekran, kvalitet izrade, brzina?

Sa njim dolazi dosta instaliranih aplikacija OOTB?

Bas me zanima hoce li ih biti za nas koji nismo mogli ili hteli da narucimo iz predprodaje? Sigurno je stigla neka mala kolicina.

Poslednja izmena:
Nisam stigao bas mnogo da mu se posvetim🙂
Kvalitet izrade je veoma, veoma dobar.
Ekran, ja sam pozitivno iznenadjen prvim utiskom ( opet kazem nisam stigao mnogo da se poigram) slika je ostra, boje odlicne.
Brzina uredjaja odlicna, sve leti, nema nikavog stucanja.....
Mene je odusevila futrola koja je uradjena veoma kvalitetna.
Na zalost ne znam da li cu do sutra uspeti da dam malo vise komentara 🙁
Koliko vidim ima dosta Aplikacija vec instaliranih Prestigio je poznat po tome....

I mene interesuje koliko je brz pre svega pri surfu, koliko brzo ucitava stranice sa dosta flesh-a, i kako rade filmovi na 720p.
Kapiram da nije za igrice, koje me i ne interesuju. Uzeo bih ga za net, filmove i da klinac gleda crtaće, pa bih bio zahvalan ako neko javi kako sve to radi 🙂

Zasto nije? Ja videh da svaka igra radi ok, ne razumem cemu ta konstatacija.

Mene zanima da li ima probijanja svetla na ekranu?

Malopre sam putstio neki spot preko youtoba i nije ni jednom secnuo, isao sam po netu i sve je ucitavao veoma brzo.Sutra cu vise da ga isprobam pa pisem dalje utiske.Milsim da je i vise nego dobar za to sto trazis 🙂

sve igre koje su trenutno na tržištu rade? interesantno... ja sam mislio da mu je grafička isuviše slaba. pobogu pa ima igara koje ipad3 ne može da prikaže u toliko detalja kao tegra3. kako možete da kažete da sve igre na njemu rade?

Shadowgun-on-Tegra3.jpg

Shadow-gun-on-iPad.jpg

Prilozi

• Shadowgun-on-Tegra3.jpg
    Shadowgun-on-Tegra3.jpg
    78.5 KB · Pregleda: 75
  • Shadow-gun-on-iPad.jpg
    Shadow-gun-on-iPad.jpg
    64.2 KB · Pregleda: 68
Poslednja izmena:
Naravno da nisam mislio na sve igre koje postoje! Vec na ono sto smo videli sa klipova a to su casual igre i manje zahtevne 3d igre.

Iskreno, igre me ne interesuju, pa nisam ni gledao da li rade ili ne. Ipak, ne verujem da su jednojezgarni procesor na 1 Ghz i prateca grafika bas pogodni za neke ozbiljnije igre na ovoj rezoluciji.

@Emix: Ja sam mislio na to da tab nije za neko ozbiljnije igranje.

Poslednja izmena:
Mislio sam na 720p filmove, pretpostavljam da rade fino, ali je bolje kad neko to i potvrdi 🙂

Ljudi, recite sta da probam, a da Vas interesuje, sad imam vremena 🙂

Ono sto sam vec trazio, net i neki 720p film. Ne da li rade, vec kako rade.

Ajmo jedno po jedno 🙂
eto me sa informacijama cim uradim ovo sto ste trazili

720p filmovi rade bez ikakvih problema;
brzina ucitavanja web strana sa i bez flash-a sasvim zadovoljavajuca, posto imam i iPad 2, na istom su nivou;

Poslednja izmena:
Full hd na youtobe radi lepo, sto se tice igara ja sam sad probao pes 2012 ii radi extra nema seckanja.Ed hunter ne znam zasto se stalno trudis da dokazes da ovaj uredjaj ne valja.Naravno da nije kao ipad3 ili neki drugi uredjaj koji kosta 350-500e.Ja mislim da za ove ove pare nema boljeg.Pusti ljude koje stvarno zanima da pitaju sta ih interesuje I da sutra vec uzivaju u onome sto su kupili.Ja sam I vise nego zadovoljan.Nigde nema probijanja svetla na ekranu

Poslednja izmena:
Dakle:
720p video radi bez ikakvih problema
1080p video sa YT (probao sam Gran Turismo 5 - E3 trailer 1080p) - bez ikakvih problema
Net - sajtovi se ucitavaju dosta brzo, posto koristim iPad 2 - to je to otprilike. na iPad-u ne mogu da pustim flash sajtove, ali na ovom tabletu rade sasvim OK.

Igrice malo kasnije 🙂

Znaci full hd pusta BEZ problema??? :banana: A zvucnici?

Nazad
Vrh Dno