Šta je novo?

Telenor Touch Plus

ma kakvi 1200 je

Telefon je osim baterije stvarno bombona. Ja sam vec instalirao i obrisao 500aplikacija jer sam nov sto se tice androida i sve me zanima. Ostavio sam na kraju fb app, neki office paket, winamp, tapatalk tj ono sto koristim non stop, ostale aplikacije tipa gtalk, google+, youtube su vec preinstalled tako da je 90% stvari vec tu.
Od igara sam nabacio Fifu 12, Madden Nfl 12 i Football manager 12, bilo bi tu svega da imam vecu karticu :p

Poslednja izmena:
Cisto da vas informisem... Na ovaj telefon pasuje zastita pravljena za iPhone 4/4S. Konkretno, mislim na silikonska ledja.

Ali su potrebne minimalne izmene:
- Prosiriti otvor za slusalice
- Prosiriti otvor za kameru
- Napraviti otvor za zvucnik
- Zavisno od tipa ledja, mozda je potrebno napraviti otvor i za volume tastere ( ja nisam morao)

Nakon navedenih prepravki, otvore sam "presao" lemilicom da bi bili glatki. I to je to. :)

Pa daj neke slike da vidimo kako to izgleda. ;)

Telefon sam prosledio dalje. Postavicu slike kada mi se pruzi prilika da ga uslikam. :)

Instaliraj LauncherPro sa marketa, pritisni Home, stikliraj da ti to bude default i izaberi LauncherPro. Pa javi sta mislis. :)

Launcher pro, jel to isto sto i Go launcher ex 3?

i kako da ukljucim enter dugme kad kucam sms?

hvala, pitam jer me ovaj launcher i nije nesto odusevio, kad se sve sumira opet mi je preglednost i pristup aplikacijama bolji na default look. Ali lepsi je za oko to stoji. Sad cu da probam ovaj.

ps. telenor ima akciju ako se prijavite na portal dobrestvari.rs dobijete minute i megabajte. Ja sam dobio 500mb al od minuta nista, no da ne cepidlacim, kad je dzabe i sirce je slatko :)

Sami su se "aktivirali".

Moras da uradis one zadatke na levoj strani kada se ulogujes na dobrestvari.rs

a da vidi stvarno, nego koliko ste vi sigurni da on ima onaj adreno 200 gpu jer mi gta 3 radi na oko 2 fps-a, znam da ne ocekujem previse jer je to ipak gta ali 2fps-a?

Sigurno ima adreno 200.
Ti previse ocekujes od tog gpu-a. Lepo sam rekao pre koju stranu da nije bas za zahtevnije igre. Gta 3 i jace telefone baca na kolena.

Ne znam jel ko odgovorio sto se tice brzine net-a nakon potrosenih mb-a po punoj brzini...,ovo je tacna info i izbosi oko 4-5 kb/s tj.kao stari raspali dialup ;-) ali dovoljna za proveru mejlove (bez slika jer tad dosta treba da ucita,hehe) i surfovanje net-om,ali preko Opera mini jer ona kompresuje stranice dosta i samim tim brzo otvara ;-)

Pa da, ali GTA3 je dosta zahtevnijiod tih navedenih. ;)

Uzivaj u telefonu, odlican je.

Devojka danas uzela tel , uz onaj paket od 1000din +3000din. Telefon je odlican (odziv ,brzina) u sustini isti je kao moj ZTE/SF(blade) samo malo vecih dimenzija i "kockastiji"je.Mada primetio sam da su na ovom mom boje nekako "zivopisnije" pri istom osvetljenju i pozadini.Svidja mi sto ima predju kameru i onu led lampicu pored iste koja svetli prilikom notifikacija, glavna kamera je 5Mp poseduje "blic" nije nista posebno ali je primetno bolja od ove 3.2Mp sto ide uz blade.

danas sam metnuo iphone "4g" zastitu kako mi je rekao kinez, za nekoliko dana koriscenja fona nije ni 1 ispao, i bas danas rokne na beton 3m je leteo ali ga je "4g" maska sacuvala treba malo dorade na otvorima ali nista preterano, kacim slike kad zavrsim.

Na prethodnoj strani sam napisao sta treba da se doradi na zasiti za iPhone 4G da bi legla kako treba.

Jel ima negde da se kupi jaca baterija? I gde mogu da se nadju zastitne folije za ovaj model?

Inace mi je fon ispao na beton, ono bas je tresnuo posteno pre neki dan i nije mu nista bukvalno. Mislio sam da ce ekran da naprsne il nesto...

To je Atlas 3.5

Jeste isti ROM. Ali koristis kernel od Vivacity-ja da bi ti radio touch. :)

Nazad
Vrh Dno