Šta je novo?

Diablo 3

Moram upaliti ovaj dark mod, pocinje da mi smeta ovo sarenilo.

dobio sam guest pass,medjutim kada treba da udjem u igru,izbacuje mi ERROR 12 - zna li neko sta je to?

Nije valjda da ćeš igrati ovo???

:D

EDIT: Precenio sam se, 8 sati sam igrao prvi chapter... :)

Poslednja izmena:
i jel sme na kraju da se koristi daj dark3d ili ne?!

I ja se pitam. Kazu da sme, ali niko ne zna za sigurno. I ja bi da ga koristim.

Mene los start u smislu tehnickih problema nije iznenadio, kad se samo setim da sam 4 dana cekao Blizzard da sredi aktivaciju za SC2. Katastrofa je sto nema ko da stiti kupce.

+1 Ali čekam zvanični odgovor, za svaki slučaj. Mada mi se čini da je sada igra manje mutna nego beta. Ili me podsvest dovodi u zabludu pošto tuguje za sharpnesom iz dark moda :D A na boje sam se sad i privikao...

Ja sam juce zavrsio I akt sa levelom 17 za nekih 7 i kusur sati. Igra razbija koliko je dobra, neprestano te tera da igras jos :).
Nego da mi vidite barbariana sto ima gear - cizme ruzicaste :S: :d

Ja sam se toliko primio da cu po svemu sudeci morati da je kupim :(
Gde ima da se kupi original?

nema micro stuttering-a na nvidia 560ti, za amd ne znam ...igra ima najveci problem sa serverima tj lag-om

Kod mene ima :(

Baš kao što je opisao onaj na tvom linku
"I can run the game on full max settings, with Vsync enabled and I never drop below 50FPS. However, when I'm walking across a map, sometimes I'll notice a micro suttering."

Ping je 60.

Htedoh da napravim video sa FRAPSom, ali na snimku ima dodatnog štucanja pa ispada gore nego što je realno.

Meni je sve nasvirano do kraja , lag varira i ide do preko soma ali ja ne primecujem da ista stuca, koci, fali...
Jos jednom pitam, po treći put, koji je quest sa malim debelim koji postaje merchant u rupi kad se odradi quest a onda ponudi iteme na prodaju medu kojima je bio i jedan rare item. To je act I quest ali ne znam koji, zaboravio sam.

Ovaj monk je predobar, odusevio sam se sa njim, za sada sam dosao do lvl 13 sa barbarinom i monkom, a danas cu i sa demon hunterom :) Moram ih sve probati dok se ne vratim sa mora pa pazarim full verziju ako ostane para :)

u act 2 u bazaru imas merchante koji prodaju boju da ofarbas armor :)

Ti sve moras da pokvaris :)
Nego jedno pitanje, sta mislite sta je pravo oruzje za monka? Ja trenutno koristim 2 dagera 11.5dps svaki, neki magic imaju na sebi ali se sada ne secam. Kada stavim 2h staff imam veci dmg u character panelu, ali imam utisak da posto sporo tucem da mi je bolje 2 brza dagera (tj dobio sam jedan main hand bokser ili kako se vec zove od skeleton kinga, ali ima manji dps nego dager, pa i dalje nosim dager). Sta vi koristite na monku?

Jel se zna mozda da li ce blizzard napraviti armory i za d3? To bi bilo extra, barem ja kontam da bi bilo extra

Ti sve moras da pokvaris :)
Nego jedno pitanje, sta mislite sta je pravo oruzje za monka? Ja trenutno koristim 2 dagera 11.5dps svaki, neki magic imaju na sebi ali se sada ne secam. Kada stavim 2h staff imam veci dmg u character panelu, ali imam utisak da posto sporo tucem da mi je bolje 2 brza dagera (tj dobio sam jedan main hand bokser ili kako se vec zove od skeleton kinga, ali ima manji dps nego dager, pa i dalje nosim dager). Sta vi koristite na monku?

Jel se zna mozda da li ce blizzard napraviti armory i za d3? To bi bilo extra, barem ja kontam da bi bilo extra
ja na monku koristim 2 "boxera" i sam' seva :p
gledaj sta ti daje wep od statsa ako ima dex-a meci odma ;) a sto se tice armory-a imas ovde screenshotove na nekoj od prethodnih 20 strana pa izbunari, lepo izgleda i to :p tako da kontam da su sad vise fokusirani na sredjivanje postojecih problema nego na dizanje jos jednog fichra koji potencijalno moze da fejluje :)

Vrh Dno