Šta je novo?

Prestigio PMP5097 tablet

KONACNO!!! Finalni proizvod u akciji, "jedva" sam iskopao ovo:

Screen is sweet, happy watching!

Poslednja izmena:
Mozda ce tako i ostati?? Igre mu rade odlicno, nema laga... 🙂

Edit: 4 igre u pozadini??

Poslednja izmena:
Da da radi skroz lepo, nego me nervira ovaj player uzasno i tu i na 90% drugih ics romova za bilo sta.. Ne nije, postoji novi ``ICS`` music player.. Moze da se skine naknadno, ali zasto ga ne stave odmah nisu mi jasni...
I treba napomenuti da ima dosta instaliranog na njemu, sto takodje utice na rad, a ovaj se lepo nosi sa tim..

Bitno je da vecina aplikacija radi dobro, malo jeste cudno ali sve je stvar navike.
Meni licno 10" vise odgovara 4:3 nego 16:10.

@ed
isto kao kad bih ja rekao da je sony ericsson k810 liga za neki symbian 60v5 telefon -.-
tablet je odlican za ono sto mi treba 🙂 jedva cekam da stigne

Poslednja izmena:
Kako komentarisete video snimak?

Ja moram da priznam da radi bolje nego sto sam ocekivao, vidljiv je poneki lag, ali uzimajuci u obzir broj instaliranih aplikacija, uredjaj jako lepo radi, uz pokoji update u buducnosti bice to fin i upotrebljiv uredjaj, mng vise neko sto neki ovde govore i pljuju ga kao da ima procesor od 600 a ne 1ghz.. I ja imam isti na tabu i sta mu fali, podignem ga na 1.4 kad igram nesto i nema frke, nisam primetio da ima neke znacajnije razlike, ali eto cisto iz nekog ubedjenja ga stavljam na 1.2 ili 1.4 kad igram, tako da nije taj procesor toooooliko star kao sto se prica. Da je mogao noviji neki mogao je, ali tesko da bi se sve uklopilo u tu kategoriju..

Voleo bi kad bi neko od vas koji ga preuzmete za koji dan uradi neki test i snimi naravno i okaci ovde da vidimo..

Pitah za bateriju... kaže brat poljak oko 6h... pa neka bude tako... ja zadovoljan.

Strpimo se jos par dana mislim da ce od utorka/srede biti kod nas

I ja imam info da je u ponedeljaka li uvek im dajem 1-2 dana za kasnjenje sto se cesto i desava 🙂

Naručio ga i ja, ali u comtrade. Kažu da je u ponedeljak tu. 🙂

Gigatron ili ComTrade je isto.....samo pozuri dok je jos akcija

Poslednja izmena:
U ComTrade daju i besplatan IPTV mesec dana... bolje uzeti kod njih, makar ne trebalo.
Znate ono, i sirće je slatko... 🙂

Ja Bih uzeo ali nemam keš, koliko sam razumeo ova promo cena je samo za keš uplate.
Sačekaću bolje kada ga narod malo izgustira a možda bude mogla kasnije i kupovina na rate.

pa moci ce na rate kad prodje pretprodaja 🙂 a fora je sto ustedis samo 2000 ako kupis u pretprodaji...a to ti je taman toliko da kupis neku memorijsku za njega

Danas sam bio i u Gigatronu i u ComTradeu sa namerom da ga rezervisem u prodavnici. Medjutim, mora da se rezervise putem interneta, sto sam i uradio na Gigatronovom sajtu. Inace, u Gigatronu rekose da nece biti odmah u ponedeljak, roba je na carini i ne zavisi od njih, ali da u svakom slucaju nece doci bas odmah. Cekam...

Nazad
Vrh Dno