Šta je novo?

Diablo 3

I ja bih zamolio za jedan Guest Pass. Unapred hvala. ;)

Ako neko ima guest pass neka mi pusti PM.
Hvala :)

EDIT: da bi bilo brže, evo dajem just cause 2 za steam ili dragons age 2 za origin ili lara croft...

Dobićeš dizbiješ oči, što si prodo sve ključeve :D

EDIT: ubi mi poentu posta sa tim editom :D

Zovem prijatelja ako nije dao poslaću ti

Poslednja izmena:
Ahaahha :D

Treba ortaku da proba da vidi da li da kupuje ili ne... A kupio bi odmah da bi igrali zajedno.

Ako ima jedan guest pass za mene, bio bih zahvalan, da znam da li da kupujem igru, isto. :)

sta je tacno guest pass?

Omogucava free igranje do skeleton kinga (13lvl max), u sustini sadrzaj Bete .

Predjoh prvi act, 6 sati igranja , 17 level, 85 dps, vidim da neki zavrsavaju 1 act na 15om levelu, znaci da sam preturio svaki moguci kamen, nije mi jedan cm neistrazenog prostora ostao, boss na kraju prvog acta odlican , bice pravi izazov na hellu i infernu zbog 2 abilitija koja ima. Stvarno je epic igra :)

Poslednja izmena:
Guest pass ako nekom ostane i ne planira da udeli nekom poznaniku, bilo bi super.

E pa ljudi evo završi mi se i ovaj radni dan. Uskoro vam se pridružujem i ubijanju gamadi iz pakla.

Sta je po vama najbolje uzeti od pasivnih skilova za Monka?!

God damn kako je dobra igra, znaci Blizz majstori, bukvalno se nesecam da sam zarazniju igru igrao godinama, a odusevljava me kolicina sitnih detalja na mapama, vizuelno stvarno majstorski zbog toga izgleda. Aaaa zasto moram sada na posao.... Jedva cekam da udjem ponovo u igru,mmmm nerd nirvana :)

Ja sam se navikao na default kolorit, nije tako los u kasnijim zonama. Dok 100% ne potvrde da se sme koristiti DarkD3 necu da se zezam.

Btw ljudi jer vi imate masu tearinga bez vsynca ? Mene oci zabole kada mi nije ukljucen vsync. A sa vsyncom fps opada na 30 umesto 60 u nekim random situacijama :D Al i to je bolje nego da mi se cepa slika i oci :)

Dajte jos jednom link za dark mod, ne mogu da nadjem!

Ima li nekih informacija da li ce ruska verzija moci da se igra na engleskom?

ajte molim vas ako neko ima guest pass viska, voleo bi probati , pa ako mi se svidi da vam se pridruzim :D trenutno iskopavam diablo 2 da vidim sta tu, ko, kako... :d

Jel vam secka malo prilikom kretanja, kao da vrati 1-2 frejma unazad čak? Da li je to do konekcije? Tako mi je seckalo i u beti.

Mogao bi baš i da instaliram nove nvidia drajvere, sve odlažem zbog problema koje su imali mada su se sad valjda definitivno rasčistili...

576455_10150948362465792_741605791_12381140_1521598872_n.jpg

Jel vam secka malo prilikom kretanja, kao da vrati 1-2 frejma unazad čak? Da li je to do konekcije? Tako mi je seckalo i u beti.

Mogao bi baš i da instaliram nove nvidia drajvere, sve odlažem zbog problema koje su imali mada su se sad valjda definitivno rasčistili...

relociraj folder na neko drugo mesto, mislim da je to bilo resenje na kraju...imao sam isti problem u beti

Jel baguju nekom achievementi, kad se izlogujem pa vratim , fali uvek poslednjih nekoliko achievementa, pa ih kasnije vrati.

Meni ping ne pada ispod 230 ms, kao i kada sam igrao betu? Da nije to zbog toga sto imam US verziju instaliranu? ne mogu da verujem da mi je ping ovoliko a nakacen sam na EU servere. :S

p.s. Scoundrel je zabavan sa svojim komentarima :)

p.s.s. I da, igra ce stvarno biti teska. Cak ni normal uopste nije naivan, uspeo sam jednom da zaginem odmah nakon SK

Ispsovao sam sebe sto zaginuh na istom mestu, a sve kao ma kakva tezina, ovo je smejurija... A vec odatle krece mnogo zahebaniji deo, mora vise da se pazi nego do SK.

Inace, slazem se, Scoundrel je lud skroz! Cudno me gledaju ovde kad pocnem da se smejem sta odvaljuje, lopina jedna samoziva! :D

~60ms mi je ping, ali desi se da ponekad, al jako retko vrati par koraka unazad to je zbog lag-a, a ne ucitavanja sa HDD-a :)

~60ms mi je ping, ali desi se da ponekad, al jako retko vrati par koraka unazad to je zbog lag-a, a ne ucitavanja sa HDD-a :)

Meni se drugi put desava da mi "nestane" nesto sto sam uradio.
presao sam act1 , usao u act 2, izasao iz igre, vratio se, pise mi da su mi ostala jos dva questa iz act1 i da nisam ubio act1 bossa, zato mi i fale 2-3 achi.

Hm, ne svidja mi se to.

relociraj folder na neko drugo mesto, mislim da je to bilo resenje na kraju...imao sam isti problem u beti

Eh? Da relociram folder u kom je igra? Jel to pomaže u stilu "posle toga ne možeš da startuješ program pa nema ni problema" :)
edit: osim ako nisi mislio na relociranje foldera + registry vrednosti... ali ne verujem da je do diska, nije fragmentisan a osim toga zapinjanje se može desiti i ako šetam levo-desno po istoj "sceni" tako da tu nema učitavanja.

Inače ne mislim na to da vrati baš dosta unazad, to mi se desilo jedanput i to je očigledno do konekcije, nego veoma minimalno random zapinjanje, bukvalno 1-2 frejma, odokativno i bez obzira na kompleksnost scene i ne uvek na istom mestu...

Poslednja izmena:
Eh? Da relociram folder u kom je igra? Jel to pomaže u stilu "posle toga ne možeš da startuješ program pa nema ni problema" :)
edit: osim ako nisi mislio na relociranje foldera + registry vrednosti... ali ne verujem da je do diska, nije fragmentisan a osim toga zapinjanje se može desiti i ako šetam levo-desno po istoj "sceni" tako da tu nema učitavanja.

Inače ne mislim na to da vrati baš dosta unazad, to mi se desilo jedanput i to je očigledno do konekcije, nego veoma minimalno random zapinjanje, bukvalno 1-2 frejma, odokativno i bez obzira na kompleksnost scene i ne uvek na istom mestu...

i meni je to glupo zvucalo, ali pomoglo je....samo relociraj folder, nije do diska, ali tbh apsolutno nemam pojma do cega je, potpuno glupo deluje resenje. meni bi igra zasekla na svakih pola minuta, mislio sam da je do laga ali ocigledno nije to bio problem

lol
Ceo dan sam mogao da igram, sad izadjem i ne mogu da pokrenemo ponovo ...

Vrh Dno