BagovitoVidim da CM9 fino napreduje za Smart Tab, je l' neko probao poslednji build? Ja sam udomio tablet, al' me zanima kako radi sa CM9.![]()
Ako uzimaš preko operatera za 1 dinar onda se isplati. Ako kupuješ preko oglasa dodaj još malo za nešto kvalitetnije jer treba imati sreće pa ubosti pravi koji nemaMolim za pomoc. Verovali ili ne procitao sma sve sto je napisano i totalno sam zbunjen. Da li vredi kupovati ovaj tablet ili ne?
Moj nema ni mrtve piksele, niti probleme sa resetovanjem, niti probleme sa modemom dok ovo time drift i neznam sta je.
Jel se nekom desava da se restartuje tablet ili cak gasi?Meni se danas jednom restartovao a 2 ugasio?Restartuje se iz cistog mira,kada nista ne radim na njemu..
da i meni se desava, ne cesto alicse desava . . . i znam da je kod jos nekih ljudi koji imaju tablet
Ja sam na istoj verziji. Meni se desavalo da se spuca i da ne mogu da ga upalim. Desi se nekada da zabode launcher ali samo prethodna verzija. A juce mi je zabo potpuno 2x dok je bio na punjacu. *** desava se, nije nista alarmantno.
Prekjuce sam uzeo vec pomenti tab, samo da pitam da li neko ima problem sa kamerom ili samo ja? U njegovom programu kada udjem samo crni ekran, nista se ne desava, onda se zatupi i to je to.
Meni je zabo 2-3 puta otkad ga imam. Meni je najiritantniji taj bag sa kamerom, ostalo nešto i ne primećujem.
IMAM PROBLEM SA MOJIM SMART TAB-om!
Restartuje se sam od sebe kad god upalim neki web browser, default ili dolphin, nije bitno.
Da li neko zna kako da resim taj problem?
P.S. Nije instalirano nista pre nego sto je poceo da baguje. Sve je bilo ok i onda je pocelo samo od sebe.
Hvala
do sada niamo imali taj problem i rotate mi je odlicno radio sve vreme. primetio sam da me zeza net... Kada sam kuci na wifi i odem recimo na posao ne mogu na net uopste. Cak i kad ugasim wifi moram da restartujem tab da bi sljakao. Nije se tako ponasao ranije. Jedva cekam novi sw.
BTW, stigao mi je racun... Kao da su znali klosari usljavi kome ne treba da zakidaju. Taman sam krenuo da organizujem grupnu posetu. Uredno sam dobio 1646din da platim![]()
Desavalo mi se da nece da se pokrene kamera i da youtube nece da pusti video ali do sada mi se jos nije desilo da mi se rasteluje vreme na tabu.
Ima li nekih nagovestaja da bi CM9 mogao skoroije da podrzi nas tab?
Pozdrav drugari, jutroh se vratih iz Rumunije obisao 5-6 Vodafonovih radnji od Temisvara do Bukuresta i cvrc, nema dock-a. U Bukurestu mi je jedan lik rekao da je bio u ponudi, ali da on nema i kad sam pitao za neku drugu radnju lik nije znao gde se nalazi druga radnja u Bukurestu, genijalci. Tako da nemojte se truditi slabo da cete ga naci. Elem imam drugi problem izgleda da mi tablet ne registruje sim karticu, pe nego sto treba da ga ukljucam pise mi please insert sim card, a ona je ubacena i vadio i restartovao i nista.Jel imao neko slican problem i kako ga je resio?
Na pocetnom ekranu pre nego sto ga ukljucis pojavi se please insert sim card, i to mi je stajalo duze vreme al je radilo, i onda odjendom kada iskljucim wifi nema mreze, pokusavao i d abiram mrezu i 300 cuda ali kao da ne moze da se konektuje.Pa sam zvao cc i oni kazu ostecena kartica(chip) odem uvip decko stavi karticu u telefon i sljaka, alii na tablet mrtvo i ono sto je najinteresantnije ne prihvat ni pin i ovaj iz vip-a promenio pin i isto u fonu ok ali na tabletu me samo izbacuje...Jel za odrutovanje samo izbrisem ona dva fajla i pobrisem chainfirre i cwm i ostale aplikacije koje ne bi radile da nije rutovan?
Meni se povremeno pojavi posle ukljucenja insert sim card....ja sam to resio tako sto jednom kratko pritisnem power....jos jednom na power i onda ukucam pin code i radi normalno.
Kakva vam je svima situacija sa mrtvim pikselima? Ja imam 2 tamna i 2 svetla i nameravam da reklamiram tablet.
ja imam jedan mrtav piksel od pocetka, skroz levo u sredini, tako da nije frka.U stvari, moze li se reklamirati tablet sa jednim mrtvim pikselom ?![]()
Ako neko ima ideju sta ciniti sa ovim!!!![]()
Danas sam primetio čudan problem sa tabletom. Skoro ceo dan sam proveo napolju (najveći deo dana na ski stazi u Košutnjaku gde je odličan signal) i najveći deo vremena je tablet bio nakačen na Edge. Kad uspe da se ukači na 3G/3G+, net radi super i signal je maksimalan ali to ne traje dugo, par minuta i prebaci se na Edge. Dok je na Edge, pokušam da uradim skeniranje mrežnih operatera, da vidim da nije slučajno VIP-ov WCDMA u nekom prekidu kad ono iznenađenje, nalazim sve tri mreže ali samo kao Edge. Dok imam 3G, pretraga prikazuje uredno sva 3 operatera po 2 puta (Edge i WCDMA)?!
Isto tako, do sada nisam tome pridavao pažnje ali mi se dešava kad recimo ne koristim tab dan, dva i probam da ga koristim, crtice koje prikazuju jačinu signala (bilo wifi, bilo network) su zasivljene i nema nikakvog protoka ma šta radio, pomaže samo restart uređaja.
Da li je još neko imao ovakve probleme? Smrdi mi na reklamaciju u najavi...
prkelja je napisao(la):Ljudi, evo stidljivo se pojavljujem na ovom forumu i na ovoj temi, pa onako bezobrazno, odmah cu da molim za pomoc i postavim pitanje...
Elem, od pre 2 nedelje, ponosni sam vlasnik Vodafone Smart Tab. Odradio root, instalirao recovery , stavio joe.stone-ov #60 kernel i sve je radilo savrseno do pre par sati. Naime, kako je tablet kupljen za potrebe moje mirisljavije i lepse polovine, ona se redovno svoje slobodno vreme provodi na njemu. E sada, sve je bilo super, osim sto danas posle jednog gasenja, tablet nece da se upali. Dakle. nikakve znake zivota ne daje. Kada pokusam da ga upalim, nista se ne desava. Ne mogu da odem ni u recovery, ni u bootloader mod. Niti zavibrira kada se upali. Apsolutno nista. Kada ga prikljucim na adapter, ne upali ni LED diodu... Mrtav! Pa bi me zanimalo da li je jos neko imao ovakvih ili slicnih problema, cisto da znam, pre nego sto ga odnesem da reklamaciju, da li je mozda neka losa serija ili jednostavno ja nemam srece sa ovim novim gedzetom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari