Šta je novo?

Vodafone Smart Tab 10.1

koji launcher preporucujete? vidim da ima go launcher hd, njihov launcher za telefone je ubijao kako radi na hd2, nadam se da je i ovaj ok :) malo je skenj situacija sto def nece biti oficijalnog ics, ali se nadam da ce joe uspeti da sredi cp9 da radi pristojno.

Go launcher HD bolje radi nego ADW!

prkelja je napisao(la):
Ne znam kako, ali tablet sada radi... Ostavio sam ga preko noci na punjacu i jutros se upalio najnormalnije i sada sve radi, a ja sam srecan... Nisam siguran, ali izgleda da mu je baterija bila totalno prazna i nije hteo da se upali, cak iako je bio na punjacu. Kada se baterija dovoljno napunila, on se upalio... No, u svakom slucaju, hvala na pomoci... :)
Covece, uopste ne citas sta sam pisao. Tab ti je zaglupeo na onom Vodafone logou a u medjuvremenu se ispraznio i ugasio skroz. Kad ga ubodes na punjac upalice se sam. Ali ako ti se sledeci put desi ne moras cekati da se iprazni nego drzis fcn power dugme 10 sekundi i restartovace se.

Edit: Ja sam jos uvek na ADW i ne mogu da kazem da nisam zadovoljan ali GO jos nisam probao.

Poslednja izmena:
joe danas izbacio novi build cm9 ics-a :) danas se probava posle posla! koliko sam video ima problem kad se gasi wifi, restartuje se tablet :D osim toga ne radi kamera, bt i usb mass storage. gsm radi :) trenutno radi na popravljanju wifi bug-a, a posle toga je na redu usb mass storage, bar tako rece covek :)

No , the next will be fix wifi bug, and BT or USB.The last will be the camera .
I just concentrate only one thing at a time and when it is finished then will start with the next.

Ubacen je Ics :D Rade sve kartice :D Net sljaka super :D Pozivi Odlazni i Dolazni rade :D Porukice se salju i primaju :D Bolje radi od Hc-a :D jos samo da poprave te 4 stvari sto je petar naveo bice super :D

i ja sam upravo ubacio ics i vrlo sam zadovoljan :) ono sto je losije od honeycomba je hw akceleracija pustanja filmova... fullhd filmovi koji su pre radili i ubijali sad stucaju... pomalo me nervira :) ali neke normalne rezolucije/bitrateovi rade odlicno :)

ispravka: filovi rade isto kao pre :D problem je bio u wifi mrezi :D dakle, preporuka za CP9 rom! bar probajte, necete se pokajati :)

Poslednja izmena:
A odakle tebi ideja da ne mogu sms-ovi?

joeov ics nije skroz ispeglan ali radi vrlo pristojno :) pozivi rade, isprobano :) sms mislim da je radio i na hc :)

Ma nije to moja ideja, vidish da sam prepisao sa GSMArene. A SMS znam da radi i na HC. Konkretno me zanima kako radi GSM voice komunikacija ? Samo se ubaci ICS sve radi out of box ?

Jeste baš tako. Ubaci se ICS CM9 i rade pozivi. HC izvorno ne podrzava telefoniranje dok ICS, ako to hardver dozvoljava, ima podršku za voice.

Au . . . . otkljucan mi tablet, sada sam na telenorovoj kartici . .. . . . ?????? . . . . . :D:smoke::wave:

A sada sam na VIP-u . . . . he,he,he . . . Sa ovim ICS-om ovaj tablet vredi svaku ulozenu paru . . . . browser mnogo brzi, launcher . . . ma ceo sistem radi onako kako treba. Svaka cast ekipi koja je ovo napravila !!!!!!

Izuzetno dobra situacija.nije mi i dalje jasno kako radi voice call.

Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk

Sta ima da ti ne bude jasno?
Honeycomb kao sistem je ogranicavajuc faktor. Ako je hardware sposoban za to, promena sistema (ICS konkretno) resava stvar. O ovome smo vec jednom pricali u temi i dosli smo do zakljucka da ce jednoga dana moci i pozivi da rade.

Ovo su baš dobre vesti... Ja sam se sa svojim tab-om uz Mobilix-ovu pomoć mučio u pokušaju da napravim cwm recovery backup i nisam uspeo, zapinjalo je kod backup data. Od tada nisam ništa čačkao, tab mi radi stabilno na HC, da Joe još sredi neke stvari (bar bluetooth, kamera manje-više), sigurno ću probati ICS. Očekujem pomoć na ovom forumu od ljudi koji su to već uradili, pošto sam siguran da u mom slučaju neće ići glatko, kao što jedan od Marfijevih zakona kaže: Ako nešto može da se zakomplikuje, zakomplikovaće se.

sve portebno za rootovanje, cwm, backupovanje moze se naci OVDE.

izmedju ostalog, pise i ovo:
Originally Posted by joe.stone
For those who have troubles with cwm recovery (freeze while backup ) i have created a new version. Flashable from fastboot.
10" CWM Recovery
7" CWM Recovery
Credit goes to joe.stone.

da li si probao da odradis restore na necijim tudjim backupom? ako ti to radi, onda bas i nemas nekih problema :) mislim, svakako ces za ics morati odraditi full wipe...

Nisam hteo da previše čačkam jer mi za sada sve lepo radi, ali ću svakako probati i šta nudi ICS uskoro

Ja sam imao isti problem dok nisam stavio novi CWM, sa njim prolazi backup bez problema.

PS. Jel može neki link za ICS?

Samo jos da srede BT i slobodno mogu na ICS. Kamera mi i ne fali uopste.

po meni, trenutni problemi su BT, wireless problemi (recimo desilo mi da sad otisao na posao i i dalje sam video wireless mreze koje vidim u stanu, tek posle restarta ovo se sredilo, osim toga ako se wireless ugasi tablet se resetuje) i sitni problemi sa zvanjem (recimo kod mene zvanje radi u tacno 50% slucajeva (svaki drugi put) a u drugih 50% tablet se zakljuca). kamera me apsolutno ne zanima pa je ni ne posmatram kao problem :) ovo da se resi i mi mozemo biti apsolutno presrecni :)

Kako sam procitao baterija tek sada izuva. I do sada sam bio prezadovoljan ali kako stvari stoje na ICS-u je jos bolja situacija sto mi nije tesko da poverujem.

Ja sam presao na ICS i razlika postoji. Prva stvar koja mi se dopada je kako browser radi . . . neuporedivo brze nego sa HC , zatim launcher radi brzo, baterija mi se cini da traje duze ali to cu vam potvrditi za par dana kada ga buem dobro istestirao. . . . otkljucan tablet, mogu da stavim bilo koju karticu. . . ja nemam nameru da se vracam na HC bez obzira sto mu nedostaje par stvari. Mada me iskreno najvise fascinira internet koji radi onako kako treba, pusta 720p roz browser bez ikakvog seckanja, brz je, stabilan.... Kada se sve bude sredilo bice to odlican OS koji nedostaje ovom tabletu. . . Prezadovoljan !!!!!! :) :) :)

Jel sa ovim fabrickim softverom (bez nekih app) postoji mogucnost da tab deli internet sa drugim uredjajima hocu reci da on bude kao ruter da deli vip-ov internet preko wi-fi-a

To se zove tethering i da, imas tu mogucnost po defaultu na Honeycomb-u.

Nazad
Vrh Dno