Imam jedan problem sa tabom. Od jutros kada sam ga ukljucio kada tab ode u sleep i kad ga otključam posle dva-tri min auto rotate više ne radi ostaje "zaglavljen" u režimu kojem je zadnje bio pre odlaska u sleep!
Do jutros je radio bez problema tek. Restartovao sam više puta tab ali ista priča.
Da napomenem i to da tab još uvek nisam rutovao tako da nista bitno od sistemskih fajlova nisam manjao ni slučajno ni namerno.
Da neko nije imao sličan problem?
Našao sam šta mi je pravilo problem. Imao sam na tab-u inastaliran Live Wallpaper sa Asus Transformera po imenu: MyWater.
Radio je uredno proteklih par dana ali od danas jednostavno odmah posle izlaska iz sleep moda Auto Rotate prestaje da radi (pomaže samo restart sistema).
Nema veze bitno je da sam našao uzrok
Primetio sam da kod mene na Tabletu u Market aplikaciji postoji izvestan lag!
Primećuje se naročito kada se pri tranziciji prozora a i najviše primetno kada se "slajudju" levo-desno sličice apliakcije koju ste posetili (mislim na horizontalnu traku sa thumbinal sličicama iz aplikacije).
Probao sam Market na daleko slabijem tab-u Prestigio 5080B i na njemu ista verzija Marketa daleko bolje radi, hocu reci radi kako bi i trebalo bez frame drop-ova ilagova itd nekako što bi se reklo tečnije.
Malo irtantno kad na jačem uređaju to radi primetno lošije :S:
Nadam se da će valjda uskoro ovaj naš Tablet biti podržan kroz CM9 :trust:
Dalje, imam još jedan problem sa Youtube aplikacijom. Kada odem na Account tab u Youtube aplikaciji normalno vide se kanali na koje sam se pretplatio
ali kada odaberem neki kanal i pustim bilo koji video sa tog kanala i vratim se na taj kanal pošto sam odgedao video,
ustvari i ne mora ni da se odgleda do kraja video dovoljno je pustiti ga i odmah izaći na glavnu granu kanala ne mogu pustiti našta više sa tog kanala kao da touch potpuno prestaje da radi!
Mogu se vratiti na prethodnu stranu gde se vide svi kanali na koje sam se pretplatio. Kada onda izaberem neki drugi kanal mogu ponovo pustiti jedan video sa njega i tako u krug!
Vrlo iritantno

Verzija Youtube aplikacije je 3.5.5
Jedno pitanje u vezi Skype.
Čini mi se da jačina zvuka na skype-u kada se sluša preko tabletovih zvučnika prilčno slabija nego inače npr. kada se pusti neki video,pesma, igra itd. (pojačano je sve do karaja u setovanjima)
Tablet ima prilično glasne zvučnike ali kad slušam sagovornika u Skype-u je dosta tiše.
Da li je to još neko primetio?