Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Kako trazite filmove cija su imena kratka, primer film Pi? Ako unesem u search box na bilo kom trackeru on mi izbaci sve torrente koji u sebi imaju ovu kombinaciju...

Pa sve zavisi i od trackera i od njegovog pretrazivaca. Probaj recimo sa Pi 1998 ili tako nesto...

Naso sam ga kada sam precizirao kategoriju i godinu pa je smanjio na nekoliko strana. Nigde nije htelo da prihvati pisanje pod navodnicima sa trazenje tacne fraze kao na Googlu, probao sam tl i scene acess.

Kako trazite filmove cija su imena kratka, primer film Pi? Ako unesem u search box na bilo kom trackeru on mi izbaci sve torrente koji u sebi imaju ovu kombinaciju...
Ako imas IPtorrents imas odlicnu foru za trazenje bilo kog filma. Prvo ga nadjes na imdb-u, recimo za film PI je ova adresa http://www.imdb.com/title/tt0138704/ i onda iz tog linka prekopiras kod tt0138704 i ukucas ga u search na IPT. Onda ces u rezultatima dobiti samo torente koji sadrze taj film.

Da li mozda jos neko ima problem sa blackcatsgames? Meni je sve radilo ok do juce.. Sada stalno dobijam ovu gresku.. 403 Forbidden Unauthorized IP address. :lupko:

Ako imas IPtorrents imas odlicnu foru za trazenje bilo kog filma. Prvo ga nadjes na imdb-u, recimo za film PI je ova adresa http://www.imdb.com/title/tt0138704/ i onda iz tog linka prekopiras kod tt0138704 i ukucas ga u search na IPT. Onda ces u rezultatima dobiti samo torente koji sadrze taj film.

Nazalost nemam. Valjda ce i drugi trackeri da implementiraju ovo.

Da li mozda jos neko ima problem sa blackcatsgames? Meni je sve radilo ok do juce.. Sada stalno dobijam ovu gresku.. 403 Forbidden Unauthorized IP address. :lupko:

403 Error ti je uglavnom banovan ip ili ti ip range, proveri drugi ip range ili drugu ip adresu pa vidi dal radi :) ako ne ***

Jel ima neko preporuku za BCG ili za invite za PTP ?
Hvala u napred.

Poslednja izmena:
Jel radi BCG, ne mogu da udjem na sajt i ne prepoznaje mi torente u trackeru pa da proverim :)

Kazite mi kod hdspace-a sta znace oni zlatnici pored torrenta a sta srebrenjaci?? Posto vidim da je onaj kofer freelech... Pretrazio sam FAQ i RULES ali nisam nasao nista o tome. Da nisu to neki dupli upload ili tako nesto?

Poslednja izmena:
Hm... Kako mi je to promaklo. Hvala.

Yep, sad sam proverio na irc chatu BCG-a i rekose mi da sam popio ban jer nisam dobro procenio koga pozivam, al mod ne zna da mi kaze zbog koga tacno. Sad samo ostaje da vidim sa vlasnikom site-a zbog koga su me banovali pa javljam ovde jer sam na ovom forumu razdelio sve pozivnice pre par dana. Cisto da se jos neko ne za**** ko ja.

Meni je čovek dao invite pre nedelju dana, ali ja sam još aktivan, ratio mi došao do 0.92, nemam nikakav warn niti poruku ... da sam nešto uprskao, verujem da bi i mene šutnuli .....

Evo, sad sam se logovao, i kad idem na link ko me zvao, piše da je disabled....

kraken79Disabled
Serbia Male

This account has been disabled
Details for kraken79
Join date 28 April 2007 - 19:16 (GMT) (263 weeks ago)

Last seen 12 May 2012 - 19:35 (GMT) (1 day ago)
Class Power User

I ovo su njegovi detalji, ****te, čovek je 5 godina tamo, i hteo je da bude OK, i pogledaj kako mu vrate .....
I posle meni tupe da sam eder kad ne dam invite, pa pogledaj šta rade ljudi ....

SRAMOTA BRE !!!!

Poslednja izmena:
Vrh Dno