Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Re

Ako ces prko Kiesa, onda moras da stavis da country code bude za nemacku (ne znam koji je).

Nego da ne trazim, kako se najlaske menja taj kod?

Skines sa marketa csc onaj sa sgs2, radi i na note. Nema svrhe da se menja kod, i meni je prijavio da ima update i kada sam odradio ostao je GB.

Resenje za j lo je da downloaduje stock rom i da ga ufleshuje preko odina. Ja sam to odradio i evo radi super. Nisam rootovao, ni nista, znaci samo fabricki ics. I da, naravno da mozes da fleshnesh ko covek, samo je nerealno da se istog dana ocekuje da ljudi provale sve, cak ih niko i ne placa.

Ne razumes dubinu problema . Na xda sam mnogo duze nego ti i ovo sa ******im kernelima je vrlo ozbiljna stvar i dubok propust da ne kazem nedopustiv ... I finalno hard brick znaci da na telefonu mora da se radi Jtag ili menjanje ploce ...

Jedno je flesovati telefon i imati 0.001 % sanse da nesto zeznes a nesto totalno drugo je ovo sada .

Skines sa marketa csc onaj sa sgs2, radi i na note. Nema svrhe da se menja kod, i meni je prijavio da ima update i kada sam odradio ostao je GB.

Resenje za j lo je da downloaduje stock rom i da ga ufleshuje preko odina. Ja sam to odradio i evo radi super. Nisam rootovao, ni nista, znaci samo fabricki ics. I da, naravno da mozes da fleshnesh ko covek, samo je nerealno da se istog dana ocekuje da ljudi provale sve, cak ih niko i ne placa.

nisi u pravu,ja sam promenio CSC kod (oznaka je DBT) ,povezao fon na PC i kies mi je odmah ponudio updejt,

jedino sto sada ne znam sta da radim ,terba mi root telefona zbog par programa ... Situacija je opasna...

Jel moze mala pomoc,kako da se najlakse vratim ginger ? Hvala unapred

EDIT: odradio root na najjednostavniji način, bez fleshovanja CWM i custom kernela.. Ako nekome treba evo linka http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=25947176#post25947176

Poslednja izmena:
JPY brikuje telefone jer pati od istog buga kao i leaked ROM-oviu. Pazite se.

verzija koja je dostupna za Nemačku preko Kies-a je LPY ,to je valjda ok ? :) Za sada je živ :D

nije ok, na LPY je i mislio, potkrala mu se greska :) inace taj problem koji spominju se u principu koliko sam skontao moze ispoljiti iskljucivo ako se radi full wipe iz CWM-a... ko koristi mobile odin za fleshovanje romova, kernela i nema neke brige...

Ili pokusa da progura malo veci fajl moze da nadrlja.

Ja sam imao problem sa 3G-om. Nije hteo da se poveze na net. Morao sam resetujem APN na default.

Nego, kako vas sluzi baterija na ICS-u? :)

Imam CWM i root i ne nameravam da brisem bilo sta iz CWM. :)

Poslednja izmena:
nisi u pravu,ja sam promenio CSC kod (oznaka je DBT) ,povezao fon na PC i kies mi je odmah ponudio updejt,

jedino sto sada ne znam sta da radim ,terba mi root telefona zbog par programa ... Situacija je opasna...

Jel moze mala pomoc,kako da se najlakse vratim ginger ? Hvala unapred

EDIT: odradio root na najjednostavniji način, bez fleshovanja CWM i custom kernela.. Ako nekome treba evo linka http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=25947176#post25947176

Ne znam na sta mislis da nisam u pravu? Ja sam menjao kodove, nudio mi je update, odradio, i posle uspesnog zavrsetka je i dalje pisalo 2.3.6. Na kraju sam skinuo stock rom koji je laza postavio i ubacio preko odina. Nema sta da se maltretira oko kodova kad vec tako moze. I opet da napomenem- govorim o stock romu bez ikakvog menjanja i radi odlicno

Jos uvek nje sigurno da li je taj stock kernel u bas tom romu 100% siguran .

@LazaNS

Nisam mislio na Jig obican nego Jtag

Za sad nema problema sa sve stock plus apex launcher. Prilicno sam zadovoljan. And I thought this phone could not get any better :)

Jos jednom da pohvalim opcije za rukovanje jednom shakom, vise nema sta da se prigovori telefonu.

Samo sam citirao lika iz tvog posta. Kaze da je odmah nasao resenje za to. A najbitnije, u pitanju je rootovan rom. Sa nerutovanim stock romom nikakvih problema

Zasto pricas o necemu o cemu se ne razumes ?

ICS radi mnogo bolje na SGS2 cak je i GB bolje ispeglan zadnje verzije nego na NOTE .

I sad posto ti nisi imao nikad SGS2 a ni SGS 1 imao si HD2 ? I android na njemu ? Sto te dovodi da si vrlo kompententan da sudis sta je smoth a sta ne .

Dalje , razocarenje je da i na ICS i na GB kada se odzumiraju pocetni ekrani ima laga i to se vidi i to je prisutno na SVAKOM Note-u . Automatski rom nije smoth iako je sve ostalo dobro
Doduse Apex resi sve to ali ja volim TW

Poslednja izmena od urednika:
Mozda mi se zalomio unikatan primerak :D

Salu na stranu- kad nesto radi kako mislis da bi trebalo i potpuno 'fluidno' (muka mi od te reci) onda ne mislis da ima potrebe da poredis. Kao kad je nesto idealno- ne postoji idealnije, il je idealno ili nije. Ako razumes sta hocu da kazem

Ja imam problema sa rootom, probao sam vise puta, pratio vise uputstava, ali svaki put zavrsim sa partitial rootom, tj ne mogu da pastujem u system folder, sve ostalo radi.
Ne znam u cemu je fazon, ali mnogo ljudi ima ovaj problem.

Znam za xda, medjutim, imas posle 600 strana sa kojekakvim problemima. Onda recimo jednom sam rootovao i izgubio nasa slova. Stoga najvise verujem benchu, i iskustvima ljudi sa romovima nasih operatera...

Pa to, zato nisam hteo da ti postavljam linkove sa xda. Verujem da si ovo koristio

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20963730&postcount=3

Evo imas od laze info iz prve ruke, trenutno zezucka rutovanje, zato valja cekati. Nista posebno ne dobijas sa ics u odnosu na gb

AOKP radi mnogo bolje od GB-a, tako da se dobija :) Meni baterija duze traje na AOKP ROM-u nego sto je trajala na GB-u. Takodje, ICS sam po sebi je vise unificiran i ispeglan sa korisnicke strane, mnogo je ugofnije koristiti ga od GB-a.

AOKP radi mnogo bolje od GB-a, tako da se dobija :) Meni baterija duze traje na AOKP ROM-u nego sto je trajala na GB-u. Takodje, ICS sam po sebi je vise unificiran i ispeglan sa korisnicke strane, mnogo je ugofnije koristiti ga od GB-a.

Sad sam pogledao i ovo me odvlaci "you won't find S-Pen apps like S-Memo and features like S-Pen screenshot."

Istestiraj jos koji dan pa javi dal je sve u redu

Poslednja izmena:
Ja imam problema sa rootom, probao sam vise puta, pratio vise uputstava, ali svaki put zavrsim sa partitial rootom, tj ne mogu da pastujem u system folder, sve ostalo radi.
Ne znam u cemu je fazon, ali mnogo ljudi ima ovaj problem.

Jesi probao sa rootexplorerom? Mozda da prebacis iz r/o u r/w ?

Sad sam pogledao i ovo me odvlaci "you won't find S-Pen apps like S-Memo and features like S-Pen screenshot."

Istestiraj jos koji dan pa javi dal je sve u redu

S-Memo je jedna od 10 aplikacija tog tipa, molio bih te da se prvo dobro informises pre nego sto pocnes da siris dezinformacije. SuperNote, SBM, FreeNote, Skitches... to su samo neke od aplikacija koje su drasticno bolje od S-Memo i ne zahtevaju Touchwiz.
Screenshot sa olovkom - ne radi pa sta onda? Ja olovku koristim jednom u 7 dana, ako zelim da napravim shot postoje i drugi nacini :)

S-Memo je jedna od 10 aplikacija tog tipa, molio bih te da se prvo dobro informises pre nego sto pocnes da siris dezinformacije. SuperNote, SBM, FreeNote, Skitches... to su samo neke od aplikacija koje su drasticno bolje od S-Memo i ne zahtevaju Touchwiz.
Screenshot sa olovkom - ne radi pa sta onda? Ja olovku koristim jednom u 7 dana, ako zelim da napravim shot postoje i drugi nacini :)

Tebi je ovo sve bolje od s-note-a? Za sta ste vi kupuli telefone? Da se ljudi dive velikom ekranu?

Vrh Dno