Posto nikad nisam radio update sa nerutovanim androidom, kako najlakse da updatujem? Skinem ovaj fajl i?
Jel mi brise sve aplikacije? Cime da uradim backup a da ostanu sve aplikacije? Da napomenem da je stock rom
Posto nikad nisam radio update sa nerutovanim androidom, kako najlakse da updatujem? Skinem ovaj fajl i?
Jel mi brise sve aplikacije? Cime da uradim backup a da ostanu sve aplikacije? Da napomenem da je stock rom
Popup video postoji odavno i nije ga izmislio Samsung vec neki lik na XDA.
Jel zna neko kako bih mogao da se uradi root na ovom ICS rom-u? Ja promenio CSC odradio upedejt preko KIS-a sa kompa ..Prvo nije prepoznao fon ,imao sam speed mod kernel.Ubacio CF root kernel i onda je uspeloJos samo da nadjem nacin da ga rutujem,pa ako neko zna link za uputstvo,hvala unapred !
Vec sam poceo da se brinem
Inace jel sve radi na ICS-u? Nema nekih skrivenih bugova? Duple poruke, nemogucnost promene 2g/3g...itd? Zamolio me drugar da mu odradim, ali nece da predje sa GB na ICS ako mu nesto ne radi.
P.S. Bozo, ovo se ne odnosi na tebe, znam da kod tebe sve savrseno radi.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari