Šta je novo?

Diablo 3

Gledam ovog bonecrushera,pa mi nije nešto jasno,jer koliko sam čitao rekli su da itemi neće biti socketabilni,a ovde koliko vidim ima gemova i u oružju i u armoru.Ili je to u pitanju nešto drugo ?

Odgledao cinematike.
iKyJGrSX.gif

Sta god radio, dont spoil nobody here.

Gledam ovog bonecrushera,pa mi nije nešto jasno,jer koliko sam čitao rekli su da itemi neće biti socketabilni,a ovde koliko vidim ima gemova i u oružju i u armoru.Ili je to u pitanju nešto drugo ?

Itemi ce moci da se socketuju sa gemovima. Socketable rune su izbacene.

Poslednja izmena:
@DieH@rd
Osvezio si mi vece sa prvim delom post-a!Suze su mi isle na oci od smejanja!:p

Jeste li dobili mail vi što ste već preloadovali diablo III?

Ko je preloadovao pre 12. ima greška u installeru i mora ponovo da se preloaduje da bi igra normalno radila i da bi se instalirala. Ovo važi za uk i ger verziju igre.

We became aware of an issue affecting the previously available German and EU English versions of the digital install downloader for Diablo III, which would not download all the necessary files. If you already pre-downloaded the digital version of the game in these languages before 09:00 UK time (10:00 CEST) Saturday May 12, you must obtain the new downloaders to be able to install properly once the game is released on May 15. We apologize for the inconvenience, and ask that you please let friends and acquaintances know so they can begin downloading the working installer that's now available.
Obtain the new Diablo III digital downloader using the links below
Point the download save at the same directory as before
If you chose the correct directory only approximately 65MB will need to be downloaded to fix your install, otherwise you'll re-download the entire ~7.6GB

Pošto niko nije registrovao moj post :D

Skinite posle igru, installer je corruptovan svima koji su skinuli ovih dana, morate da skinete ponovo svih 7.9gb...

Ups :D

Sta je tu za smajli face -_- Glupi blizz sta je njih briga sta ja radim na mom kompu....

Kakvi majmuni ne verujem...

auuuuu koja tuga za dark3d, bas sam se navikao do jaja :S

ma da li je moguce ovo za dark3d; evo placem od muke :(

O boze kakvih li retarda. Default set boja je stvarno ocajan, bas sam se bio navikao na darkd3.

ne mogu da nadjem link gde da skinem opet diablo instaler

Ja som to jedno 2 puta vec pisao, i pisao sam na Diablo 3 Benchmark Forum u temi Download instalacije... i necu vise ko nije skontao kako da popravi vec skinuto sa enGB ili deDE downloader, nek skida ponovo.

@kuzma_x > Tek sad si poceo D1, ja vec na 7 lvl :d, mada prelaka mi je igra, mnogo sam PRO sada nego davne 2000-te.

E shit, pa Warden anticheat sistem ce verovatno da detektuje ako se neki externi DX .dll ucita, jer tako nekako radi botovi i ostali pomocni software. Mogu to oni da srede, da moze jedino da mi nase shadere ubacujemo, preko toga kontam da nemoze da se vara.

Poslednja izmena:
Pa dignite bunu na Blizzard forumu. Morace da popuste ako ovo koristi mnogo ljudi.

Inace skoro sam presao Diablo 2, opet, stigao sam do ACT V, jos sam Bail da padne. :D

a kako oni mogu da znaju da si pokrenuo dark3d, tj stavio one fajlove na svoj komp?

Ne zanosite se. Ovaj mod će moći da se koristi. Ovo vam piše osoba koja botuje wow preko 2 godine....

wow i diablo su 2 različita pojma. Ni jedan mod koji se koristi u wow-u ne krši TOS niti su developeri rekli nešto kao što su rekli za diablo 3 sada.

Jeste da isto izgledaju, ali nemojmo preterivati :D

Vrh Dno