Šta je novo?

Diablo 3

Sad je jos pitanje dali CL u Novom Sadu ima nocnu prodaju :/

Jel na ovom linku mogu vec da skinem celu igricu, samo posle da ubacim key kada mi Wahad posalje?
Vidim da zauzima 7,6 GB ali ne znam jel to cela igrica ili beta mozda...

To je cela igra. Samo sto ces moci da instaliras tek u ponedeljak.
Ako neko zna odgovor na ovo moje pitanje neka mi sto pre napise, jer ako treba enGB verzija onda moram danas da pustim download

Poslednja izmena:
Ako neko zna odgovor na ovo moje pitanje neka mi sto pre napise, jer ako treba enGB verzija onda moram danas da pustim download

Cek, znaci moci cu da je skinem ali ne mogu da je instaliram do ponedeljka?

Tacno tako,kada odes na install dugme izbaci ti poruku da igra jos nije izasla.Blizzard je naveo da ce pustiti instalaciju u pon ujutro

Sad sam proverio sa CL u white shopu nema ponocne prodaje. Tako da mi nase kopije uzimamo u utorak ujutru :)

http://eu.battle.net/d3/en/blog/4410912/

Nevezano za ovaj link zanima me da li sam se je zeznuo zato sto sam skinuo enUS verziju? Da li ima potrebe da skidam enGB ili ce mi i ovako funkcionisati igra na evropskom nalogu?

Ja sam pokušao da "prevarim" instalaciju novog EU downloader-a, ali bezuspešno. Svakako je predlog i samog Blizzarda (Bashiok je okačio na svom twitteru, mrzi me kopam link) da se downloaduje onaj installer koji pokriva region u kome se igrač nalazi. Ja sam obrisao ceo enUS folder koji sam imao od ranije i pustio sam sada enGB preko novog installler-a koji se može preuzeti sa EN verzije Diablo 3 sajta.

Znaci ne valjaju stare EU instalacije? Le sigh, overicu novi installer danas. Valjda me nece terati da skidam sve ponovo.

Ja sam pokušao da "prevarim" instalaciju novog EU downloader-a, ali bezuspešno. Svakako je predlog i samog Blizzarda (Bashiok je okačio na svom twitteru, mrzi me kopam link) da se downloaduje onaj installer koji pokriva region u kome se igrač nalazi. Ja sam obrisao ceo enUS folder koji sam imao od ranije i pustio sam sada enGB preko novog installler-a koji se može preuzeti sa EN verzije Diablo 3 sajta.

Onda cu i ja skinuti taj enGB da budem siguran :)

Samo sto ja nevidim installer na battlenet-u jer nemem kljuc unet. Ima li kakva druga opcija ?

Hvala, skidam upravo. Jel se to nakon skidanja instalira ili?

Mozes i sa enUS da igras, ali igra ce odmah pokusavati da se konektuje na USA servere pa to moras da promenis u opcijama i kad ti se resetuju podesavanja opet ce se vratiti na USA servere. Ja sam koristio enGB(EU) betu i po defaultu je bilo podeseno da ide na Europe servere, pa sam to morao jednom da promenim, i svaki put kad se igra patchovala.

A ovako po sadrzaju, nece biti neke primetne razlike, jedino u nekim jezickim izrazima, frazama tj. samo stringovi.

Ako je neko skinuo vec enGB verziju, samo je potrebno skinuti novi downloader sa LINKa i staviti da se skida u isti folder gde je skinuo vec instalaciju prosli downlaoder, i samo ce proveriti fajlove skinuti oko ~50mb novog instalera i sve spremno za final install 14.05 od 17:01 po nasem vremenu.

Evo kod mene se upravo zavrsilo, a dok sam ovo pisao sam pokrenuo novi downloader.

Poslednja izmena:
Jel ce biti kod nas da se uzme ovako nesto?

http://www.zavvi.com/computing/pc-accessories/steelseries-qck-diablo-3-mouse-mat/10610097.html

10610097-1336478570-775393.jpg

Cool izgleda armory, btw gledam te slike i razmisljam opet o pratiocima dosta ljudi oce solo da igra sto je skroz OK, al me zanima da li radi magic find na njihovoj opremi, ako nabijes svoj plus njihov gear na magic find to bi bila fina pomoc.

Mislim da radi jer pogledaj 2. sliku vidis da stoji
*
+4%
Magic Find i ostalo isto dodaju, ali sad kako se to racuna ne znam, mozda ide ukupan MF podeljen sa 2 jer tako radi u Coop, ukupan MF se deli na broj igraca.

Dobro izgleda ova podloga, mada dosta je skupa,imam neku aluminijumsku Cooler Master vec preko 3 godine (tada sam je platio ~1500 din), tolko je izdzljiva da moze Hulk da udari po njoj. :d

Ja sam kupio D3 preko battle.net-a pre puna 2 meseca i skinuo sam tada enUS varijantu (takoreći, to mi je tada podrazumevana postavka bila). Da li stvarno moram da se zezam i opet skidam enEU varijantu?!

8gb ljudi pa to se skine za par sati sta je toliki problem tu nije da placamo net po megabajtu :)

@zokocx
Hm da ako se hench smatra plejerom za magic find onda ipak nema velike poente trpati ga takvom opremom, ili ima :D Slozena je to matematika ;)

Gem update za one koji nisu upoznati sa ovim delom igre. Pojavljivace se u 14. nivoa jacine, od chipped pa sve do "fucking awesome".

Prvih osam nivoa gem-ova ce ispadati u igri, a svi posle toga ce morati da se upgradeuju kod jewelera. Za razliku od D2, spajanje gemova ce skoro uvek traziti i dodatne komponente [cak 20 nekih tome-ova za najjace]. Znaci nema vise 3 gema > 1 jaci gem.

Also, isti gemovi ce moci da se stackuju u inventaru. Thank the lord.

Poslednja izmena:
Ja sam kupio D3 preko battle.net-a pre puna 2 meseca i skinuo sam tada enUS varijantu (takoreći, to mi je tada podrazumevana postavka bila). Da li stvarno moram da se zezam i opet skidam enEU varijantu?!

Pogledaj moj prosli post !
Mozes i sa enUS da igras, ali igra ce odmah pokusavati da se konektuje na USA servere pa to moras da promenis u opcijama i kad ti se resetuju podesavanja opet ce se vratiti na USA servere. Ja sam koristio enGB(EU) betu i po defaultu je bilo podeseno da ide na Europe servere, pa sam to morao jednom da promenim, i svaki put kad se igra patchovala.

A ovako po sadrzaju, nece biti neke primetne razlike, jedino u nekim jezickim izrazima, frazama tj. samo stringovi.
...

Kad vec moram da citiram sam sebe, mozes i sa kineskom verzijom da igras, protokol u pozadini je skroz isti.

Sreca nasa svaki gem se stackuje do 1000 komada, i vecina resursa.

Nazad
Vrh Dno