Šta je novo?

Diablo 3

Svi koji su se prijavili za ključeve dobijaju u ponedeljak, tako da bi bilo lepo da pre podne u pon izvršite uplate :)

hvala :D

Da li ces dobijati jos kljuceva za ove koji ocigledno nisu dobili odgovor na rezervacije? :)

Ja imam veliku podlogu od A4Tech-a, jeftina ali veoma dobra.

moze da se gleda, nema spoilera? :p

Ako nekome nisam odgovorio od onih koji su rezervisali neka mi pusti mail, *** izvin'te što spamujem temu...

Inače... Verujem da neću igrati :D ne zato što ne želim nego serveri će biti prepuni...

@zokocx> Hvala na odgovoru, ali ne razumem sto mrsite muda i postavljate jbne linkove da se ponovo skida launcher kada sve to radi ionako automatski!?

@Illidan> Nema opasnosti možeš slobodno pogledati link.

ma odgledao sam, nisam mogao da izdrzim :d

Inače evo mi novi enEU launcher zabagovao na 99%. Trash!

Joj sto je dobar ovaj armory (lozim se kao klinja :D )

btw, jos samo sutraaaa, u ponedeljak se instalira / priprema/ i uvece igraaa , dakle jos samo 1 dan :D

Ispravka pise da se gemovi istog tipa i velicine stackuju do 10 na jednom inventory slotu.

@Stonecold > Pa verovatno radi automatski, jer downloaderi su iste velicine mada ja sam za svaki slucaj skinuo novi enGB i skinulo jos dodatnih 50mb bez kojih nebi proradila instalacija kako treba, e u tome su muda :D

E baš su dobro sredili ovu novu EU instalaciju:

This application has encountered a critical error:

ERROR #1 (0x13370001) Fatal Exception
Program: C:\Users\Stonecold\Desktop\Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader.exe
Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:005A6BA1

The instruction at "0x005A6BA1" referenced memory at "0x00000000".
The memory could not be read.

Crashed Thread: 0x000015ac

Project: 19030001
Build: 1668
Project Name: Blizzard Downloader

^ Novi instaler je samo za one koji su skinuli EU GB verziju, ne za one koji imaju US verziju. US verzija je dobra.

Nema instalacije, samo skines... Na 99% treba da cekas nekih 15min jer nesto krlja racunar tada, dali hashuje fajlove ili nesto neznam, ali treba da se ceka.

Sačekao sam ja da završi to što ima na 99% međutim izbacilo mi je grešku. Mada kada pokrenem EU izvrši fajl D3, on krene sa instalacijom i redovno mi izbaci ono "The fire from the sky...". 'bem li ga sad. Imam sačuvanu i US verziju tako da ...

E, a da li si obrisao repove od Diablo 3 Bete, imas u C:\ProgramData\Battle.net 3 foldera obrisi sve to i ponovo pokreni downloader neka sredi fajlove i kad startuje Setup.exe skinuce ponovo ova 3 foldera. Ima jos u c:\ProgramData\ Blizzard Entertainment folder to bi trebalo da je od SC2.

Evo tu pise sta tacno treba da se brise, da nije da sam izmislio.
http://diablo.incgamers.com/blog/comments/blueposts-on-uninstall-and-amd-issues

E, a da li si obrisao repove od Diablo 3 Bete, imas u C:\ProgramData\Battle.net 3 foldera obrisi sve to i ponovo pokreni downloader neka sredi fajlove i kad startuje Setup.exe skinuce ponovo ova 3 foldera. Ima jos u c:\ProgramData\ Blizzard Entertainment folder to bi trebalo da je od SC2.

Evo tu pise sta tacno treba da se brise, da nije da sam izmislio.
http://diablo.incgamers.com/blog/comments/blueposts-on-uninstall-and-amd-issues

Zokocx sishi bre nisam zlonamerno mislio za onaj komentar od malopre, nego sam se smorio što o5 moram skidati igru. :)
Hvala na ovome sad ću probati.

200 strana ima tema,a igra nije ni izasla!

pa kad izadje nece nikoga biti ovde da pise :D

Ajde u dva ledzendarija da ce u utorak tema da se poveca za 5 strana :D mada vas ja ocekujem na d3 forumu :-devil-:

Poslednja izmena:
Pih kako je spor ovaj blizz downloader, sva sreca pa nije zurba da moras na dan D da skidas uh

Iskljuci Peer to Peer download. Mada ko zna, mozda je i direct preopterecen.

Preopterećen je bio i pre neki dan kada sam ja skidao, 8gb mi je skidalo 9 sati, bez peer to peer downloada... Smrt.

Tqm3Q.jpg

pWgvr.jpg

kasnis malo :p

Sta znam ja sam danas relativno brzo skinuo, skidalo mi je punom brzinom.

Nazad
Vrh Dno