Šta je novo?

Diablo 3

Upoređuješ 2 različite igre. Neću ni ja :p

Ne postoji sansa da se dark mod otkrije ... Tacnije postoji ali ce toliko velika populacija da ga koristi da zaista nit ce imati zivaca nit sredstava nit im je isplativo da ljude banuju zbog toga ... A sto se tice malopredjasnjeg komentara ... It's all about the $ i za botovanje i ovde za mod ... all the same

O tome ja pričam tripuju se ljudi da je warden mnogo moćan.. U suštini on detektuje jedino memoru injection i to samo ako je hack ili mod već detektovan od strane blizzarda.
Ali opet samo ako je memoru injection što nema nikakve veze sa ovim dark modom.

A to tek da devovi nisu rekli slično za wow..
Je konstataciji nekog ko je u toku sa diskusijom kao moja baba sa gejmingom :)

Tako da wahad.... Ne pričaj napamet.

Poslednja izmena od urednika:
Ne znam da li da kupim igru il ne :D Jedino se razmisljam zato sto nemam sa nekim poznanikom da igram, vec mi morao da jurcam neke nepoznate ljude :D Pa imam par pitanja.
Do koliko igraca je mp?
I kako funkcionise sp :D
Jel dok igras sp jel tebi ono sto steknes sa likom, jel mozes da iskoristis i u mp?
I da li kad kreces sp ako izaberes na normal jel onda prelazis sve vreme na normal ili se vremenom povecava tezina?
I koliko traje sp? ili je beskonacan :D
Ne znam nsita o igri ali mi se bas svidja.
Pa bi voleo da mi objasnite :D Hvala

Imas 202 strane gde ti je sve to vec milion puta objasnjeno, a plus game guide na glavnoj strani igre za sve ostalo imas.

Poslednja izmena:
Ako nikad nisi igrao diablo do sad, onda stvarno ne znam kako da ti objasnim kakva je igra. Skini diablo 2 pa probaj, diablo 3 je nastavak u svakom smislu reci. D3 ima nekih izmena, ali je osnovna poenta ista.

Igro sam D2 mozda sat vremena :D u principu svidelo mis e ali je grafika bila slj posto sam igro dosta kasnije od izlaska igre :D

Ne znam da li da kupim igru il ne :D Jedino se razmisljam zato sto nemam sa nekim poznanikom da igram, vec mi morao da jurcam neke nepoznate ljude :D Pa imam par pitanja.
1. Do koliko igraca je mp?
2. I kako funkcionise sp :D
3. Jel dok igras sp jel tebi ono sto steknes sa likom, jel mozes da iskoristis i u mp?
4. I da li kad kreces sp ako izaberes na normal jel onda prelazis sve vreme na normal ili se vremenom povecava tezina?
5. I koliko traje sp? ili je beskonacan :D
Ne znam nsita o igri ali mi se bas svidja.
Pa bi voleo da mi objasnite :D Hvala

1. Igra nije u klasičnom smislu SP ili MP. Dakle, potrebna je konstantna veza sa internetom da bi funckionisala i u bilo kom momentu je moguće napraviti Party sa maksimalno jos 3 osobe (ti+3). Party se pravi tako što dodaš nekoga kao prijatelja pomoću njegovog Battle Tag-a (Battle tag se pravi na Battle net accountu i svaki igrač Diabla mora da ima Battle tag). Kada si ga dodao, možeš jednostavno da odabereš "Invite to party" i sve je gotovo za par sekundi. Igra tada automatski podize nivo tezine monstera kao i dodeljuje svakome poseban loot (dakle, nema zajedničkog loot-a pa da se ljudi svađaju). Trade između party membera je moguć vrlo jednostavno. U gradu postoje Baneri svakog party membera i klikom na taj baner se ostali igrači mogu teleportovati na lokaciju igrača na čiji su baner kliknuli. Party može da bude sačinjen od igrača svih nivoa (experience se prilagođava nivou monstera i igrača, dakle ako lvl 60 ide sa lvl 1 likom u partiju, lvl 1 lik će dobijati jako malo expa, jer su monsteri niskog lvl-a i time se sprečava popularno "boost-ovanje").

2. Iz odgovora broj 1 možeš sve da pročitaš. Dakle, sve je to isto, nema razlike prevelike između "SP" i "MP" osim gore-pomenutih.

3. Itemi nemaju nikakav "bind on pickup, bind on equip" i slično. Dakle item možeš da trade-uješ između svih svojih karaktera (postoji zajednički "stash"), kao i da daš item nekome iz svog partija ili da ga prodaš na Aukciji. Sve iteme koje si našao dok si išao sam možeš da koristiš i kada igraš sa drugim ljudima u partiju, nema ograničenja. Gold kao i artisani (Blacksmither i Jewelcrafter) se dele između svih likova koje imaš, tj. ako igraš i napraviš lvl 20 barbarian-a i imaš 50.000 golda, kreneš novu igru sa wizardom, taj novi lik će imati 50.000 golda i Blacksmithera i Jewelcraftera istog nivoa kao i barabarian. Ovo značajno olakšava posao, jer nije potrebno premeštati gold sa jednog karaktera na drugi i slično.

4. Kada kreneš igru sa novim likom, automatski počinješ Normal difficulty. Kada ubiješ poslednjeg bossa na Normal (svi znamo ko bi to mogao biti naravno) otključava ti se Nightmare. I tako dalje dok ne dođeš do lvl 60 kada dobijaš Inferno difficulty, najteži nivo težine. Svaki put kada ulaziš u igru sa nekim likom koji ima otkjučanih nekoliko nivoa težine, igra će te pitati koji nivo težine želiš da igraš. Party je ograničen na nivo težine (bar mislim da sam ovo pročitao negde). Dakle, nije moguće napraviti party, a da neko bude na Normal nivou težine, a neko na Inferno-u npr. Moraju svi isti nivo težine da imaju i da budu u njemu.

5. Igra nema kraj u pravom smislu. Kada pobediš poslednjeg bossa na Inferno nivou težine, možeš smatrati da si "prešao" igru. Ali ne postoji neki definitivni kraj. Uvek možeš da nastaviš da igraš i pronalaziš nove iteme, Legendary iteme, Setove, da igraš sa prijateljima, da skupljaš Achievement-e i tako dalje.

Nadam se da sam ti pomogao koliko-toliko :)

Poslednja izmena:
Igro sam D2 mozda sat vremena :D u principu svidelo mis e ali je grafika bila slj posto sam igro dosta kasnije od izlaska igre :D

Ja sad igram D1, i ne obracam paznju na grafiku. A D2 ima odlicnu grafiku ( bolju nego D3), mada grafika ne cini igru.

Ako diablo 2 nije uspeo da te zakove za stolicu, onda batali, nije to za tebe.

Poslednja izmena:
Ok, jel i posle 10.og recenog puta tesko da se upamti da se takve stvari ili stavljaju u spoiler tagove ili se naznaci slovima da je spoiler?

Uvek ima nas koji se ne brinemo toliko oko toga i zele jednostavno da pogledaju sjajne Cinematike , koji su zaista remek delo .

Takodje oni najsociniji detalji su uvek ingame cinematici su samo eto kao ono vec sve ono sto se zna i epik momenti , lore je uvek ingame .

Jeste, mozda neko i hoce da pogleda to sto si postavio, ali 90% nas ne zeli i zato koristi spoiler to bar nije tesko.Predpostavljam da se radi o cinematicima,ja nisam otvorio link ...

Hahahahah! I ja se secam tog vremena. Tad sam nabavio svoj PS1, otprilike. :) Tad sam igrao prvi Diablo. :D Na PS1. Sporo ucitavanje, jos sproiji save, ali se igralo.

Ah te devedesete. :p

Salim se, ali tad sam najvise uzivao iako je bila najveca kriza.

Jel može neko da mi pošalje starter kod kada dobije svoj primerak D3? Čisto da probam prvo a i da skupim koji dinar još za CE :)

Ko planira da igra ozbiljno , brzo levelovanje , grindanje.
Trgovina na aukciji i mogućnost da se snađe za PayPall.
Ne me adduje Battletag Zlikovac#2644

ja ću naj verovatnije od 15. uveče ili 16. početi , dok mi ovi iz Game-s pošalju kutiju.

Nema niš' od poklona samo organizacija i cheers

Battletag Zlikovac#2644

Brzo levelovanje,grindanje???Ti ces izgleda bas uzivati u Diablu!Ajde ako budes imao neki cheat ili tako nesto,pa mi posalji na pp!Platicu ako treba!

Poslednja izmena:
"Neki ljudi" , ih al' bih bilo dobro da nas može igrati više od 4 , pa da vidiš zaradu.
Dosta njih židi od Wow-a , čak i u ovim kriznim vremenima. Nekad je to bilo lepo, mada i sad kaplje.
Cheatova neće biti samo botova i to more njih.

ps ko je igrao betu , mogao je da skonta da je već tu bilo botova , kreću se uvek sredinom i pomalo zastajkuju

Battletag Zlikovac#2644

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno