Dobar test, ali kako ti je tekst na osam strana i 30k karaktera sažet, to mi nije jasno. Štaviše, mislim da je ovo jedan od najdužih testova u poslednje vreme na sajtu
![]()
Dobar test, ali kako ti je tekst na osam strana i 30k karaktera sažet, to mi nije jasno. Štaviše, mislim da je ovo jedan od najdužih testova u poslednje vreme na sajtu
![]()
dobro, cinjenica da imaju, ali kako rekoh - sve to moze da se dovede u red sa pravilnim podesavanjima. ne znam da moze da se menja aperture i shutter speed, to jeste bitno.
elem, evo poredjenja iphone 4s i One s, uz napomenu da One X ima istu kameru kao One S i dedicated photo chip pa bi automatski trebale da su bolje fotke na One X:
http://blog.laptopmag.com/smartphone-camera-shootout-htc-one-s-vs-iphone-4s
Neki ovde ne kapiraju da je sgs3 bolji telefon od one X po apsolutno svemu i da ne treba da se zamajavaju sa ovim telefonom![]()
Da mozda one epski neupotrebljive glasovne komande nisu prednost?:d One X nije hajpovan ni 1/10 kao SGS III pa je opet nekako kompletniji model, do pre godinu dana sam mislio da htc nikada nece napraviti bolji telefon od Samsunga ali desilo se i to.
Neki ovde ne kapiraju da je sgs3 bolji telefon od one X po apsolutno svemu i da ne treba da se zamajavaju sa ovim telefonom![]()
Ne znam po čemu je konpletniji? Činjenica je da je sgs3 najbolji trenutno (i ako je mene razočarao), mada možda ružniji.
one x je od s3 bolji koliko i s3 od one x....ovo je mrtva trka, ne znam sta se tu mlatite.
Seraph, odlično rečeno slažem se sa tobom![]()
Evo celi dan se igram sa one x, izgleda jako dobro to je tacno, ali softver baš laguje, čak i prilikom skrola levo desno, dalje ta svemirska baterija curi samo tako za 20 minuta igranja nekih kockica otišlo 23% baterije!!!???
Jutub zakucava, pdf od 120 strana ucitava 30 sekundi na s1 se učita za 5, mora to još da se pegla. Ics na s2 radi 50% bolje... Kamera ima šuma više od s2, malo je bolja od desire a...
Meni je bitnije kako uredjaj radi a ne kako izgleda...
Seraph, odlično rečeno slažem se sa tobom![]()
Evo celi dan se igram sa one x, izgleda jako dobro to je tacno, ali softver baš laguje, čak i prilikom skrola levo desno, dalje ta svemirska baterija curi samo tako za 20 minuta igranja nekih kockica otišlo 23% baterije!!!???
Jutub zakucava, pdf od 120 strana ucitava 30 sekundi na s1 se učita za 5, mora to još da se pegla. Ics na s2 radi 50% bolje... Kamera ima šuma više od s2, malo je bolja od desire a...
Meni je bitnije kako uredjaj radi a ne kako izgleda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari